SLADDER

Isabel Raad ut mot VG – “hvorfor deler dere adressen min?”

Isabel Raad avslørte nylig at hun og kjæresten Jack skal bo i en Villa i utlandet i tre måneder. Kort tid etter har VGs gravejounalister avslørt at Isabel skal flytte til Spania, hvilket område villaen befinner seg i og annonsen til villaen paret skal leie. 

Isabel tok dette tungt, og reagerte med å bli veldig lei seg. Hun føler seg ikke lenger trygg i sitt eget hjem, og er nå redd for at hun ikke skal få fred når hun nå flytter til Spania i sin nye villa med kjæresten heller. 

– Når slike ting skjer får jeg bare lyst til å trekke meg tilbake, og ikke være en offentlig person lenger, sier Isabel. 

Les også: Mario Riera har funnet sitt livs kjærlighet

IG Story fra @isabelraad dagen etter VG la ut informasjon om adressen hennes

Setter VG på plass – “hvorfor har dere lagt ut adressen min?” 

I videoen hvor Isabel utrykker sin frustrasjon rundt hendelsen, ringer hun også VGs journalister og spør hvorfor de har lagt ut adressen hennes. 

I starten ville ikke VG fjerne annonsen til villaen, men etter mye om og men så fjernet de annonsen på villaen. Nå er det kun bilder av villaen og landet de skal flytte til (Spania) som er tilgjengelig for VGs lesere. 

Managementet til Isabel har vært involvert i saken. 

– Jeg misliker pressen så ekstremt mye. De invaderer privatlivet, og det finnes null respekt. De gir faen i mennesket bak, sier Isabel. 

Se hele videoen til Isabel under, eller artikkel til VG her.

Villaen til Isabel 

Villaen, på hele 218 kvadrat er helt luksus. Det er ganske sikkert at det nyforelskede paret kommer til å få noen veldige fine måneder sammen i varme Spania. 

Hva synes du om saken? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Psst; bli med i konkurransen vår og vinn to Oakley briller 👇🏽

One Comment

  • 7019

    Syns det er helt tulllete å legge ut adressen. Bilder er helt greit, men adresse er vel strengt tatt ikke lov?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *