Inspirasjon,  MOTE

Instamote #2 – Bli inspirert og stjel stilen

De siste trendene og fineste antrekkene samlet på en plass. Vi har latt oss inspirere av en rekke jenter som dukket opp i feeden vår den siste uken. Alle er de motebevisste – og noen vi trygt kan stjele stilen fra.

Klikk lenken under bildet for å se bilde på Instagram, og eventuelle butikker som er tagget.

Høye boots – den nye trenden

Høye boots har blitt veldig populært nå, noe vi skjønner godt. Det er praktisk og ser fab ut. Både til jeans, kjole og skjørt. Med slike boots slipper man i hvert fall å bli våt på beina, samtidig som man ser strålende ut.

Basic bitch antrekk med et lite popp

Beige, svarte, hvite og brune farger er veldig inn, skill deg litt ut og popp det kjedelige antrekket med en farge eller to. Grønn er en utrolig fresh farge som kan brukes til det meste, og vi er jo på vei inn i en grønnere fremtid, er vi ikke det da 😉 Hold deg oppdatert, bruk grønt, tenker jeg.

Gi den hvite årstiden farge

Kom deg ut av vinterdepresjon og få på deg noen fete farger. Pimp opp outfiten med fresh øyenskygge og noen fargerike negler. Utfordre deg selv og stilen din med å prøve å nye trender som denne. En trend som innebærer en basic stil som har et plagg som bare popper frem.

@msmarthe
@wandamashadi
Vinterens plagg

Noe som har blitt utrolig populært er strikket halser, som man har sett flere influensere ha. De er utrolig praktiske og holder deg varm. Lekre er de også, og utrolig lett å style bare med en basic boblejakke, boots og en fet denim bukse.

@vitamashadi
Skappel – must have i vinter-garderoben

En deilig god oversized strikketgenser er et must have nå på vinteren/høsten. Strikken kan man også bruke på sommeren som en slags kjole med en denim shorts for eksempel. Sophie Elise har lagt ut flere ulike innlegg om hvordan man kan style strikken. Det er ikke altså bare et plagg til kalde tider, men også til en litt kjølig sommerkveld/vårkveld.

@sjalope
@strikkerikkes
Ilag – nydelig strikk

Ilag er et nytt norsk design, og har utrolig mye fint. De er vel kanskje mest kjente for sine nydelig halser. De har i ulike farger og fasonger. OBS: de blir fort utsolgte for produkter! Dette er norsk design på sitt beste, pimp opp outfiten din med et plagg fra ilag.

Håper du ble inspirert!

Følg opp gjerne på Instagram og legg igjen en kommentar!🌸

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.