Skandinavia,  SLADDER

Influensere om nedleggelse av gossip-kanalene på Jodel “Æsj for noen enkle folk som hang der inne”

For en drøy uke siden ble sladder-kanalene på jodel lagt ned for godt. Flere influensere har som en reaksjon på nedleggelsen delt sine meninger knyttet til hva som engang ble skrevet inne på kanalene. Andrea Badendyck og Sophie Elise har vært mye omtalt på jodel, og begge ytret sin lettelse over nedleggelsen på sosiale medier forrige uke.

– På tide! Æsj for noen enkle folk som hang der inne og skrev dritt og usanne rykter dagen lang. Burde vært stengt for lenge siden. Uttrykte Andrea på sin Instagram-story.

Innlegget fortsetter under annonsen

Sophie Elise mener Jodel i seg selv ikke er problemet

– Jodel er ikke problemet, men et symptom på et problem. At folk rett og slett ikke klarer å håndtere den friheten man får ved å være anonym, og at man mangler forståelse og empati for hverandre. Pluss, man elsker gossip, og gjerne å hause hverandre opp ved å rive andre ned – sier Sophie på sin Instagram om Jodel.

Hun skriver også at hun har fått mange henvendelser fra pressen den siste tiden, men at hun ikke ønsker å gi en kommentar direkte til oss, men heller rett til sine følgere. Begrunnelsen for dette er at pressen ofte selv bruker Jodel som kilde, noe vi har forståelse for at kan være dumt.

Videre ytrer Sophie at sladder og drittslenging ikke forsvinner bare fordi Jodel-kanalene er borte.

Les også: Sofie Karlstad felt av FIM – legger seg ikke flat

Har ikke Jodel selv

Ikke alle influensere får med seg hva som blir skrevet på Jodel, blant dem er Sophie Elise.

– Jeg har aldri hatt Jodel. Aner ikke hva folk skriver om meg der og lever helt fint i uvitenheten, skriver Sophie på sin Instagram. 

Andrea Badendyck derimot, har lest mye stygge ting om seg selv på Jodel opp igjennom tiden. Hun har blant annet lest at alle kjærestene hennes har vært utro, at hun bruker dop, at hun har vært en mobber og at hun er “løs”. 

Badendyck går hardt ut mot tilhengere av @bloggergossip og @kejndisgossip – ber folk skamme seg

Andrea Badendyck er en av de influserene som går hardest ut mot tilhengere av gossip-kanalene.

– Dere som har vært en del av dette giftige og ondskapsfulle miljøet bør skamme dere. Det er aldri greit å slenge dritt om andre på internett, heller ikke kjendiser/influencere. Vi har ikke bedt om det og mange hevder at vi ikke blir såret av å lese stygge til om oss selv som Ola Nordmann ville blitt.

Videre skriver hun at en fin huskeregel er at man ikke skal si eller skrive noe om noen man ikke hadde turt å si face 2 face til personen det gjelder. Dette er vi helt enig i.

Hun ytrer også en stort lettelse over at @bloggergossip og @kjendisgossip er lagt ned, og oppfordrer alle til å ikke si noe med mindre de har noe fint å si.

Hva synes du om at gossip-kanalene på jodel er lagt ned? Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *