LIVSSTIL,  Mental helse

Hvordan leve lykkelig som singel

Det er typisk å være singel og tenke at det enste du vil ha er noen å holde rundt om natten. Men ikke glem at det finnes veldig mange fordeler med å være singel også. Her får du flere tips til hvordan du kan leve lykkelig som singel, og hvordan du enklere kan komme deg gjennom et breakup! 

Det er ikke alltid sommerfugler i magen og en dans på roser å være i et forhold

Det er forståelig at du ønsker å ha noen å kose litt med, se film og dra på koselige dates med, men det å være i et forhold er ikke alltid en dans på roser. Det kan forekomme mye negativitet i et forhold, og det er dager hvor alt bare føles dritt. Nå trenger du ikke lenger ta hensyn til han, eller bekymre deg for hva han har sagt eller gjort. Tenk så deilig at du slipper det. 

Love yourself time

Bruk denne tiden på å lære å elske deg selv! Det er viktig å elske seg selv før du elsker noen andre, for deg selv skal du leve med resten av livet. Å legge all gleden og lykken sin på en annen person kan være skummelt, for når den personen plutselig ikke er der lenger, står du igjen alene. Bruk tiden på å gjøre ting du liker, gi deg selv en skikkelig glow up, farg håret, spis sunt, tren, kjøp nye klær og bare gjør alt som får deg til å føle deg litt ekstra glam. Når man føler seg dritt innvendig, hjelper det faktisk å føle seg fab utvendig!

Utforsk verden, og lev livet!

Det er nå du kan leve livet ditt 100% uten at noen kan stoppe deg. Ikke sett livet ditt på vent, lev livet og utforsk verden frem til neste flamme dukker opp! Nå har du endelig tid til å henge med gode venner og finne på masse gøy. Dra på hytteturer, møt nye folk og bare nyt singellivet. Denne tiden varer ikke for alltid, så det gjelder å nyte den mens du kan.

Bruk denne tiden på å vokse 

Når du er singel kan du bruke tid på å bli bedre kjent med deg selv, finne ut hva du vil i livet, hva du ønsker å oppnå og hvordan du skal klare det. Det kan handle om alt fra et mål innen trening, utdannelse eller noe helt annet. Hva ønsker du å forandre, eller forbedrer med deg selv, og hva ønsker du å beholde for å bli den beste utgaven av deg selv? 

Fokuser på og bli bedre kjent med vennene dine

Nå har du bedre tid til å henge med venner og skape fine minner sammen med dem. Ha dype samtaler, hjelp hverandre og back hverandre opp. Dra ut, ta smashing bilder av hverandre og bare nyt hverandres selskap. Det er ingenting som er bedre enn å skape syke, morsomme og uforglemmelige minner med sine beste venner. Du trenger ikke å ha en gutt for å ha det gøy. At the end of the day så er det vennene dine som kommer til være der for deg resten av livet. Ta vare på de som er glad i deg og som gjør alt for deg.

Jo mer tid du bruker på å lengte tilbake, jo mer går du glipp av her og nå

Klarer du ikke å stoppe å tenke på han? Tenker du bare på hvordan du skal klare å få ham tilbake? Hvorfor skjedde det, hvorfor vil han ikke være med meg? Alle disse spørsmålene handler om fortiden, men nå er det på tide å legge det bak seg og se framover! Si til deg selv “Okei, dette forholdet funket ikke, men livet går ikke under, jeg hadde det fint før han kom inn i livet mitt, så jeg klarer meg uten han også”. For ja, det handler ofte om tilvenning, du må bli vant til å være singel og ikke i et forhold. Ikke la en gutt stoppe deg fra å være deg selv, og fra å leve livet og å være glad. Det kan være vanskelig å komme over han, men du klarer det! Tenk hvor mange som har klart det, selv om de trodde det var helt umulig, Ikke gå glipp av nåtiden, fordi du bruker all tid på å tenke og dvele på fortiden. Kom deg ut av huset, skap minner med familien og venner, dra på konserter og festivaler, og kanskje du møter din nye flamme? Du vet aldri, men bare prøv å legg han bak deg og se framover, du har så mye i vente!

Håper dette var en liten oppvekker til hvorfor singellivet kan være litt bedre enn du tror. Skap minner, ha det gøy og husk; du er ikke singel for alltid!

Husk å føle oss på Instagram!♥︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *