Historier fra dere,  SPALTER

Hunden min dret på dørmatta til naboen – med crushet mitt på besøk

Hvor skal jeg begynne, overskriften sier vel en del om hva jeg skal fortelle nå. Det værste av alt er jo at jeg ikke var alene i dette, jeg hadde selvfølgelig crushet mitt på besøk akkurat denne dagen. Har du lyst å vite hva som skjedde? Da er det bare å lese videre, men jeg advarer dere om å ikke spise når dere leser dette.

Endelig kom gutten jeg har likt en stund på besøk til meg, vi var ikke så godt kjent på denne tiden så jeg husket jeg gruet meg litt og var veldig spent. Han skulle overnatte hos meg og jeg gledet meg masse til å møte han. Hunden min var ikke like gira virket det som, hun er ikke så glad når jeg henger med gutter. Hun blir veldig overbeskyttende og skal kun sitte hos meg, helst alene og hver gang en gutt holder rundt meg gir hun et heftig blikk og begynner gjerne å syte…haha. Crushet mitt kom og vi hadde det veldig koselig med film, turer og matlaging.

Dagen etter stod jeg opp før han for å lufte hunden min. Etter vi kom hjem fra tur, tenkte jeg at jeg skulle lage en koselig frokost. Crushet mitt stod opp og ville hjelpe meg, men når vi stod på kjøkkenet for å lage mat begynte hunden min å syte veldig mye. Jeg skjønte ikke helt hvorfor siden vi nettopp hadde vært på en tur, men hun klagde såpass mye at vi bestemte oss for å sette frokosten på vent og gå en ekstra tur med sytepaven.

Jeg lukket opp ytterdøren og vi tok på oss sko, og leitet etter nøkler og en leke til hunden min. Når vi kom ut stod ikke hunden min der, det er ikke likt henne å ikke holde seg i nærheten av meg. “Hun har sikkert gått ned trappen og er nede ved utgangen og venter på oss der” sa jeg til crushet mitt. Jeg bor i 5. etasje og vi tok heisen ned til 1. Hun var ikke der. Jeg hørte henne i trappen og skjønte at hun var i 3. etasje. Vi gikk opp for å sjekke, men  på vei opp kjente vi en fryktelig vond lukt. “nei, nei, nei… Hun har ikke bæsjet inne” tenkte jeg, samtidig som jeg stresset meg opp trappene. Der sto hun, med skyldige øyne, og bak henne ligger det en dørmatte full av diaré. Det hadde kommet opp etter veggen og døren, og jeg kjente meg ekstremt flau, sur og stresset på en gang. “Oida” sa han, “fyyyfaen” svarte jeg. “Kan du gå ut med henne mens jeg begynner å rydde opp?” spurte jeg, han nikket. Jeg løp opp for å hente vaske ting hos meg.

Det første jeg gjorde var å ta hele dørmatten til denne stakkars naboen min å kastet den i en pose, som btw ikke var stor nok, mye av dørmatten hang utenfor posen, det var helt jævlig! 🙂 Jeg brukte 30min på å vaske vekk alt sammen, og brukte til sammen 2 doruller og en halv Zalo flaske. Det stinket i hele bygget, i alle seks etasjene. Jeg kastet dørmatten til naboen min og denne personen har nå ikke en dørmatte. Da tenkte jeg at han skulle få min, og dette kom han garantert ikke til å legge merke til, da dørmatten min er helt ulik hans, og i tillegg til at min har hundehår på seg eheh… Jeg latet som ingenting og jeg visste ikke helt om jeg skulle henge opp lapp på døren og beklage meg eller ikke. Det turte jeg ikke. Jeg var redd for at naboen skulle bli sur og si at jeg skulle erstatte døren hans eller noe sånt. Så jeg lot være og håpte på det beste.

Vi spiste ikke frokost den dagen for å si det sånn, for matlysten var helt borte og det fristet ikke så mye med mat etter det som skjedde. Heldigvis snakker jeg og gutten enda og jeg har ikke fått noe naboklage hittil. Så jeg følte jeg slapp billig unna, eller billig og billig da, det var ikke akkurat så digg å vaske opp alt det der, men det ble heldigvis ikke flere problemer.

Xoxo dreten dørmatte – girl 💩

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *