Horoskop og astrologi

Horoskop [mai 2021] – slik blir årets siste vårmåned for deg

Måneds horoskop for mai 2021. Les hva som skjer for de ulike stjernetegnene i mai. Celeb gir deg månedens horoskop for alle tegn.

Les også: Guttepanelet – dere spør, gutta svarer!

Innlegget fortsetter under annonsen

Væren 21.mars – 20. april 

Vi er på vei ut av værens årstid, men dette skal ikke sette en stopper for planene dine for de kommende månedene. April var måneden hvor du innså ting, mens mai blir den første månedene hvor du begynner å faktisk gjøre noe med alle situasjonene du befinner deg i. Våren kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt, for den gir deg akkurat nok energi til å ta de vanskelige, men riktige valgene i tiden fremover. Å være ute i naturen, enten alene eller sammen med andre, vil gi deg inspirasjon til hvordan du skal løse problemene som kommer din vei.

I mai skal du tenke “enten så gjør jeg det skikkelig, eller så dropper jeg å gjøre det”. Dette gjelder spesielt på jobb/skole, hvor du vil bli utfordret en del den kommende måneden. Vanskelig situasjoner vil bli lettere å håndtere hvis du rådfører deg med noen du stoler på – kanskje noen som er litt eldre enn deg. Du vil også oppleve en liten motivasjonsboost nå som sommerferien nærmer seg. Dette skal du utnytte! Bruk de dagene du er ekstra motivert til å få gjort unna mye jobb. Dette vil du takke deg selv for senere.

I April ble du bedre kjent med hva som er dine “lykke” triggere. I mai skal du fortsette med dette. Det er viktig for energiske Værer å være bevisst på hva som faktisk gjør dere lykkelige for å ikke ende opp med å bli utbrent. Nå som sommeren nærmer seg blir det travelt, og desto viktigere blir det å prioritere ting som gjør deg lykkelig. Pass på at du ikke overvurderer kapasiteten din og brenner lyset fra begge sider – slik du ofte har en tendens til.

Vi er fortsatt inne i din årstid, så utnytt dette. Kom deg ut og ta verden med storm, og vis han/hun du er interessert i hva som er så unikt med akkurat deg. Husk å du stråler i denne årstiden, og at du sender ut energier som gir deg store fordeler. I midten av måneden skal du være ekstra obs på små tegn – kanskje disse tegnene kan gi deg svarene du søker?

Beskjeder som kommer på avveie kan skape problemer og misforståelser, både på skole/jobb og fritiden. Ta ansvar og følg litt ekstra med!

Lykkedager: 14 og 17
Motto: Vær litt ekstra obs

Tyren 21. april – 21. mai

Sommeren nærmer seg, og vi er inne i Tyrens måned! Flaks og lykke vil være med deg i mai, og dette vil du virkelig merke. Mai blir en travel måned, men energien og inspirasjonen som kommer med denne årstiden hjelper deg gjennom den. Du skal likevel være flink til å ta pauser, både på skole/jobb og fritid, noe du vanligvis har en tendens til å nedprioritere.

I April innså du at du er viktig for andre. Du skal fortsette å stille opp for de rundt deg i mai, spesielt i starten av måneden. Mai blir bra, men ingen dans på roser, selv om det blir mye tid til hygge og magiske stunder. En aldri så liten krise kan være på gang, fordi du oppdager noe ved en person som overrasker deg. Spør deg selv om det kan være din oppfatning av vedkommende som har vært litt for idealistisk før du eventuelt konfronterer han/henne. Søk støtte hos venner og familie hvis du synes situasjonen er for utfordrende å håndtere på egen hånd.

Motivasjonen din på jobb/skole vil få en boost, spesielt på dager med fint vær. Disse dagene vil du jobbe betydelig mer effektivt enn vanlig, så selv om det frister å gå ut i solen bør du sitte igjen til vanlig tid å få gjort unna arbeidet. Dette vil du takke deg selv for i slutten av måneden.

Single tyrer ble mer bevisst på at de leter etter den perfekte matchen på feil plass. Selv om du ikke møter så mange nye folk i det siste, så er sjansen stor for at du møter en potensiell match gjennom venner. Du vil på en generell basis tiltrekke deg flere gode matcher denne tiden, siden vi er inne i Tyrens måned. Dette gjelder både Tyrer i forhold og single Tyrer. Hvis du er i et forhold vil du finne denne situasjonen utfordrende, og det kan lønne seg å rådføre seg med noen du stoler på. Kanskje noen i kretsen din har vært gjennom en lignende situasjon tidligere? Spør deg selv hvorfor du føler det du føler, så vil du kanskje innse hvorfor du befinner deg i situasjonen. Single Tyrer vil derimot være nærmere et nytt forhold i mai enn de har vært i hele 2021.

I mai skal du unne deg noe fint – økonomien blir en mindre bekymring i månedene fremover.

Lykkedager: 17 og 21
Motto: Should I Stay or Should I go

Tvillingene 22.mai – 21. juni

I April fikk du gjort unna ting som har hengt over deg i det siste. Dette føles godt, og det vil inspirere deg til å bli ferdig med enda flere ting i mai. Dette kan være alt fra prosjekter på skole/jobb, hjemme, sammen med venner, men det kan også gjelde relasjoner. Bli kvitt toxic vennskap, og kanskje enda viktigere; hvis du har en relasjon du er usikker på skal du finne ut av dette nå før sommeren begynner. Den kraftige fullmånen som fant sted i slutten av april gir deg det siste motet du trenger for å gjennomføre det vanskeligste.

I forbindelse med den samme fullmånen som fant sted i slutten av april føler du deg litt mer sliten i starten av måneden enn vanlig. Energien vil komme tilbake, og det beste du kan gjøre for å forbedre situasjonen er å komme deg ut i frisk luft i ny og ne. Å legge seg ned på sofaen, eller i mørke rom når du er sliten vil kun gjøre deg mer sliten, så prøv å unngå dette.

I Mai vil også ditt behov for frihet og mobilitet bli utfordret. Du er normalt sett veldig fleksibel og tilgjengelig, og det er nettopp disse egenskapene som vil skape problemer for deg i mai. Du sier ja til mye, og oppdager ikke før det er for sent at du egentlig ikke hadde tid eller lyst til å gjøre det. Dette kan bli en energityv i mai, så vær litt ekstra bevisst på hva du sier ja til. Prøv å forenkle hverdagen og fokuser mer på det som er viktig, nemlig relasjonen til dine nærmeste.

Rundt nymånen 11. mai vil du få en sjokkerende beskjed. Her blir det å beholde roen en veldig viktig nøkkel for deg. På kjærlighetsfronten vil ting være som normalt. Få overraskelser, men heldigvis litt action. På en av månedens festdager vil nemlig en gammel flamme ta kontakt.

Lykkedager: 1 og 17
Motto: Enklere er bedre

Krepsen 22.juni – 22. juli 

Likt som flere av de foregående månedene vil mai også være preget av mye følelser. Både positive og negative. Du setter pris på feriedager, og heldigvis for deg er det flere helligdager i måneden som kommer. De kommer godt med, og vil gi deg den energien du trenger for å komme deg gjennom tunge dager.

Ved nymåne den 11.mai vil du bli inspirert til å prøve noe nytt. Nymånen driver lystene dine mot det ukjente, og før du vet ordet av det befinner du deg lang utenfor kjomfortsonen uten å faktisk være komfortabel. Du finner mye glede og energi i å bli utfordret, så ikke la deg skremme av å leve litt på kanten.

I mai vil du oppdage hva som er bra for deg og ikke. Ikke bare når det gjelder kropp og psyke, men også hvilke mennesker og oppgaver som er i tråd med dine overordnede mål og generelle energi. Hvis du kjenner på utfordringer knyttet til helsen kan varme ha en helbredende effekt. Kom deg ut i solen, fyr i peisen, tenn lys, krøll deg inn under teppet eller få noen du er glad i til å holde litt ekstra godt rundt deg.

Det kan også dukke opp en person fra fortiden din som kan sette sving på følelsene. Det er veldig viktig at du vet at du ikke trenger, eller er forpliktet til å slippe denne personen inn i livet ditt igjen, selv om det finnes gode minner.

Det er ikke lett for Krepser å gi slipp, men av og til er det det eneste rette. Det kan være mye sunnere for deg å satse på det nye, enn å gjenskape det som har vært.

Lykkedager: 3 og 11

Motto: Gi slipp

Innlegget fortsetter under annonsen

Løven 23.juli – 23. august 

Mye uventet skjedde i April, men dette satt ikke en stopper for din evne til å nå egne mål. I mai vil du føle deg unormalt motivert til å fullføre ting du starter med. Dette gjør at du med større sannsynlighet vil lykkes med både store og små prosjekter i mai. Du tilpasser deg hverdagen på en god måte, og er flink med overganger fra ferier og helligdager til vanlig hverdag. Dette, kombinert med månedens gjennomføringsevne for Løven, gir deg en stor fordel.

Dette er altså ikke en måned hvor det lønner seg for Løver å late seg. De dagene du bare føler for å gjøre ingenting skal du heller gjøre ting, men kompensere for at du slapper av mindre ved å unne deg noe. Du vet selv hva du blir glad for.

Løver er generelt sett glad i oppmerksomhet, så det passer deg ypperlig at vi er i vårmåneden mai. Denne måneden byr på mange anledninger til å vise seg frem, så behovene dine vil i større grad bli dekket denne måneden. Venner og folk fra skole/jobb vil ta mye av tiden din denne måneden, og rundt fullmåne den 26.mai vil du kunne kjenne på at det kanskje har vært litt mye fester og arrangementer i mai. Da skal du redusere fornøyelsen og hente deg inn. Dette kan bli viktig på lang sikt.

Du må stoppe og å huske på at du ikke lever for å tilfredsstille alle rundt deg, men deg selv. Slutt derfor å jobbe så hardt for å oppfylle alle andres forventninger – det er en dårlig oppskrift. Det er vanskelig å gjøre alle fornøyd, så prioriter deg selv først.

Lykkedager: 12 og 31
Motto: Vær litt ego

Jomfruen 24. august – 23. september

Ting har vært litt intenst i det siste, men du begynner å venne deg til den nye hverdagen. Våren har gjort deg godt, og det er lenge siden du har følt på så mye håp som du gjør nå. En måned fylt med pauser og hyggelige stunder er på vei til deg, og både nymånen og fullmånen vil bringe med seg inspirasjon, lykke og ekstra motivasjon. Dette er på mange måter Jomfruers måned.

Selv om måneden blir bra for deg, vil du fortsatt kjenne på at du har veldig mange tanker som svirrer rundt i hodet. Å overtenke er noe du kunne skrevet en bok om, men prøv å fokuser på hvordan og hva du kan gjøre for å bli kvitt alle tankene. Kanskje det hjelper å skrive ned ting på papir? Det kan også hjelpe å snakke høyt om det til seg selv eller til noen man stoler på. Du skal, likt som før, stole på magefølelsen din – den er som oftest rett.

Du føler mye ansvar for hjem og familie for tiden. Utnytt det fundamentet du har bygget opp hjemme, og gjør den siste vårmåneden fin for de rundt deg. Tilhørighet og fellesskap skapes når alle i familien eller gjengen samles over drinker og mat.

Plassutnyttelse er din viktigste nøkkel til suksess i mai. Fjern alle tingene som står i veien for deg, spesielt de eller det som ikke passer inn i livet ditt lengre. Sørg for at du er klar for sommeren, både i hjemmet og hjertet ditt.

På jobb/skole vil du kjenne på en motivasjon og vilje som gradvis stiger. Utnytt de gode dagene, og gjør så mye du kan nå som du er inne i en fantastisk måned.

Fortsett å tenk langsiktig, og ta valg basert på dette. Det er spesielt viktig for jomfruer å ha denne innstillingen, spesielt nå som sommeren nærmer seg.

Lykkedager: 17 og 26
Motto: Se fremover

Vekten 24. september – 23. oktober

En ny måned, med nye sjanser og nye muligheter! April nådde ikke heelt opp til forventningene, men heldigvis blir mai bedre. Du har justert ned forventningene dine, og i mai vil du i motsetning til tidligere måneder bli positivt overrasket over det som kommer til å skje. Det blir totalt sett en spennende måned for Vekter, med mye energi, romanse og et par intriger.

Som du kanskje forstår blir denne måneden ganske intens. Du har lettere for å ytre misnøye mot andre enn vanlig, noe som kan føre til diskusjoner med kjente og ukjente. Du sier det du mener, uten så mye filter. Dette skaper en lettelse og god følelse på kort sikt, men kan føre med seg uheldige situasjoner og intriger på lang sikt. Pick your battles, er et godt råd for alle Vekter i mai.

I det siste har du foretrukket å kommunisere på en lett, leken og humoristisk måte. Du liker ikke når stemningen blir tung og dyster, og finner deg selv ofte i situasjoner hvor du prøver å lette på stemningen. Det er viktig at du vet at dette ikke er din oppgave, selv om de rundt deg ofte gir deg denne rollen. Av og til kan det være veldig behagelig og energigivende og bare lene seg tilbake å se hvordan ulike situasjoner og samtaler utspiller seg seg uten din aktive tilstedeværelse.

Å se det store bildet er en av dine beste egenskaper, men i mai burde du også fokusere på detaljene. Vær oppmerksom på det som foregår rundt deg, ellers kan du risikere å gå glipp av viktig informasjon. Vær forberedt på at planene dine kan endre seg rundt fullmåne den 26. mai. Noe er utenfor din kontroll, men god kommunikasjon kan være løsningen når det først står på.

Lykkedager: 14 og 26
Motto: Ta det med et smil

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Våren har på mange måter tatt deg med storm – både på godt og vondt. Selv om april var en rolig måned, skjedde det mye spennende for deg og de rundt deg. Fullmånen i slutten av måneden stjal litt av fokuset ditt, men jo mer vi nærmer oss nymåne den 11. mai jo nærmer befinner du deg toppen.

Du jobber og står på, og snart vil du bli belønnet for ditt harde arbeid. Det er lett å miste motivasjonen når man ikke får kortsiktige gevinster, men du skal vite at de langsiktige kompenserer for strevet. Bruk energien og motivasjonen som følger med nymånen til å fullføre større prosjekter. Dette vil du takke deg selv for senere.

Overskuddet av energi kommer godt med nå som våren er her, og folk vil ha mer av deg. Du må huske å sette grenser for deg selv og andre; det kan bli slitsomt å være opptatt konstant. Spør deg selv; hva er verdt å prioritere? Hva skal du bruke tid og penger på?

Verdier er ofte viktig for Skorpioner, dette skal du huske på i mai. De kan nemlig bli utfordret, spesielt på festdager. Prøv å finn ut hva som er viktigst for deg. Er det penger og popularitet som er det viktigste, eller er det opplevelser og god samvittighet. Dette varierer, og du vet det best selv.

Du vil fortsette å være attraktiv for andre i mai. Utnytt gløden din og vær litt ekstra frempå. Kanskje det ender opp med å bli mer seriøst for deg i månedene som kommer?

Til venner og nære skal du fortsette å være en viktig støttespiller. Husk å se de rundt deg, og gjør deg selv litt ekstra tilgjengelig.

Lykkedager: 19 og 22
Motto: Belønningen er nær

Skytten 23. november – 21. desember

Din evne til å tilpasse deg nye situasjoner, og en ny hverdag, begynner på alvor å generere gevinster for deg. Selv om du kanskje ikke vet det selv, er Skytter flinkere til å akseptere endringer og gjøre det beste ut av situasjoner, sammenliknet med andre tegn. Du føler deg sterk når du går inn i mai, og for en måned det skal bli for deg. Her snakker vi store oppturer, men de kommer ikke uten hinder på veien.

Det vil fortsette å strømme idéer til deg i mai. Spesielt når vi nærmer oss nymåne den 11.mai. Nå gjelder det å finne ut hvilke av idéene du har lyst til å gå videre med, og hvilke som potensielt sett ikke vil generere verdi for deg i fremtiden. Dette kan bli vanskelig, fordi det er ikke nødvendigvis slik at det å følge hjertet er den riktige beslutningen. Rådfør deg med andre Skytter, som kanskje befinner seg i samme situasjon. Du er spesielt kreativ i vårmåneden, så her gjelder det å bruke tiden riktig.

Humøret ditt er smittende og bra for tiden, og du kjenner deg glad og lykkelig for det meste av tiden. Dette kan være fordi du gleder deg til tiden fremover, siden du er håpefull til fremtiden og hva den bringer. Vær bevisst på hvem du har rundt deg for tiden. Finn ut hvem du ønsker å dele tiden som kommer med, og hvem du helst vil være foruten.

På skole/jobb har du en tendens til å ta styringen. Husk at du med fordel også kan dempe deg litt og gjøre plass til andre, spesielt de som står deg aller nærmest. Noen i nær krets har behov for å skinne litt – så gi rom for dette. Gleden blir større hvis den deles, og arbeidet er både mer gøy og går fortere om man er flere.

I mai skal du også forsøke å ta det litt med ro i mellom slagene. Det er mye som skjer denne måneden, så ta pauser, så slipper du å være helt utslitt når sommeren endelig kommer.

Og ps; på store festdager og ved fullmåne den 26. mai vil du bli lagt merke til, så vær oppmerksom.

Lykkedager: 2 og 26
Motto: Les mellom linjene

Innlegget forstetter etter annonsen 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

April ble på mange måter litt mer intens for Steinbukker enn forventet, og (u)heldigvis blir ikke mai veldig annerledes. Mai vil bli preget av mye sosial aktivitet, mye romanse og et par intriger.

På romanse fronten skal du være litt obs på hvem du deler nyheter og følelser med. Det er nemlig ikke alle man kan stole på, selv om du tror det. Før du forteller andre hva eller hvem du føler noe for skal du være sikker på at disse ikke forteller det videre. Dette kan skape store intriger, da du nødvendigvis ikke er alene om å vill ha en person. Noen rundt deg skjuler noe, og ved nymåne den 11. mai og fullmåne den 26. mai vil sannsynligheten for at du får vite hemmeligheten være. størst. Spar spørsmålene til da, og ta det på tomannshånd hvis du vil ha et ærlig svar.

Balansen mellom sosial aktivitet og alenetid blir din største utfordring i mai. Du har et sterk behov for å trekke deg litt tilbake og koble ut helt, men dette kan bli vanskelig nå som folk vil ha deg med ut hele tiden. Da kan det være smart å ikke si ja til alt med en gang, men heller si kanskje og ha en god unnskyldning til å begynne med.

Det kan være en situasjon på jobb/skole som skaper indre stress. Hvis dette er tilfelle bør du prøve å få til en samtale med din overordnede der du kan gi klart uttrykk for hvor skoen trykker.

Å nøste opp i ting er en god strategi for deg i mai. Dette krever mot, så vær forberedt på at måneden bli litt krevende, selv om det blir mye tid til hygge også.

Lykkedager: 13 og 27

Motto: Fit for Fight

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

Du får en kick-start på måneden, og sammenlignet med April blir mai en helt vill måneden for Vannmannen. Det kommer til å skje mye denne måneden, spesielt på romanse fronten. Denne måneden seiler du i medvind, og du skal nyte hvert sekund.

Du tar det helt ut når du er ute og møter andre. Du er opptatt av å styrke og utvide nettverket ditt, og det er viktig for deg å bli sett og verdsatt når du omgås andre. Husk at det er like viktig å bli sett på de riktige plassene, som det er å bli sett av de riktige folka. Styr unna falske folk, de klarer du deg fint uten på lang sikt, selv om det kan friste å være i nærheten av disse på kort sikt. Hvem som er de riktige folka, og hvor som er de riktige plassene vet du best selv, bruk magefølelsen din – den er som oftes riktig.

Selv om det er mye som skal gjøres i mai, og mange drar i deg, skal du prioritere og stille opp for dine nærmeste. Du har en tendens til å ta de som står deg nærmest litt for gitt, men i mai skal du gjøre noe med det. Dra på arrangementer og gjør litt ekstra for de som alltid stiller opp for deg, så skal du kjenne hvor godt det føles etterpå.

Kjærligheten vil virkelig blomstre for deg i mai. Gamle flammer vil dukke opp, og nye spennende personer vil komme inn i livet ditt. Du er ikke forpliktet til å ta inn gamle flammer i livet ditt igjen, det er en grunn til at det ikke funket mellom dere første gangen. Det er likevel ikke så svart hvitt. Du skal lytte til følelsene dine og følge hjertet fremfor hodet i situasjoner hvor du er usikker.

Din største utfordring i mai kan bli å si nei til ting, du kan ikke være med på alt.

Lykkedager: 6 og 28
Motto: Two’s a Crowd

Fiskene 19. februar – 20. mars 

Yey – ting begynner å gå veien for ditt tegn, og det var på tide. 2021 har til nå bydd på både oppturer og nedturer, men heldigvis for Fiskene vil ting roe seg litt ned på nedtur fronten og justeres litt opp på opptur fronten. Likt som Vannmenn seiler du i medvind i mai. Du har kanskje begynt å merke det litt allerede, for ved forrige fullmåne ble lykken sendt til ditt tegn, og vil bare fortsette å vokse i måneden som kommer.

Du føler deg godtatt og elsket av de rundt deg, noe som føles godt ettersom du har tenkt en del på hva du betyr for andre i det siste. Du spiller en viktig rolle i mange sammenhenger, både på jobb/skole, i familien og i lokal-samfunnet. Din tilnærming og tilstedeværelse i andre menneskers liv, gjør at du ofte har mye å tenke på. Du kan med fordel begynne å rydde i tanker og følelser ved å for eksempel prøve yoga eller meditasjon. Dette vil gjøre at du føler deg mye bedre, og at du har plass til egne tanker og følelser også.

Tid blir en begrenset ressurs i mai. Det skjer veldig mye mer enn du er vant til, og selv om sosiale aktiviteter er spennende og gøy, så har du nødvendigvis ikke tid til alle. Det er desto vanskeligere å si nei til morsomme ting når du har så mye lykke og flaks med deg. I mai gløder du som aldri før, og potensielle partnere vil komme fra alle kanter. Er du i et fast forhold skal du være litt ekstra god med kjæresten din for å gjøre han trygg ettersom du får så mye oppmerksomhet fra andre. Er du singel, derimot, skal du bare kjøre på, nyte det og leve i nuet!

Det harde arbeidet du har lagt ned i 2021 begynner virkelig å skape resultater for deg i mai. Du merker at du får igjen for alt du har gjort, og at det lønte seg å stå på selv om motivasjonen har vært litt jo-jo i det siste. Fortsett å jobbe hardt, og gled deg til tiden fremover, for den blir varm og fin.

Kos deg med gløden, og kom deg ut så mye du kan for å vise deg frem.

Motto: Et steg av gangen
Lykkedager: 5 og 25

Husk å følg oss på Instagram 🔥

Stemte horskopet ditt for April 2021? Sjekk det her: 

Horoskop April 2021

3 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *