Horoskop og astrologi

Horoskop [juni 2021] – slik blir årets første sommer måned for deg

Måneds horoskop for juni 2021. Les hva som skjer for de ulike stjernetegnene i juni. Celeb gir deg månedens horoskop for alle tegn.

Les også: Guttepanelet – dere spør, gutta svarer!

Innlegget fortsetter under annonsen

Væren 21.mars – 20. april 

Du har et sterkt og intenst driv mot å realisere en plan, og det får ambisjonsnivået og motivasjonen din til å øke utover måneden. Ta deg tid til å kjenne etter hva det er som motiverer deg på dypt sjelelig nivå og gå for det magefølelsen din forteller deg. Værer har en tendens til å havne i søkelyset i forbindelse med dristige og modige handlinger, vær obs på dette. Det kan skje i Juni også, og du må være klar over at det kan lønne seg å være litt forsiktig i svingene for å unngå konflikter med autoriteter. Dette kan for eksempel være en sjef eller et eldre familiemedlem. Det er imidlertid helt på sin plass å fri seg fra medavhengige forhold som tapper deg for energi, tid og penger. Hva er det som faktisk lønner seg for deg å fortsette med, og hva er det som lønner seg å kvitte seg med? Tenk litt på dette. Bruk erfaringen din, evnene dine og ressursene du har tilgjengelig på å bli mer selvtilstrekkelig og uavhengig på alle plan. Og ps; i Juni dukker det opp en gammel kjenning, og da gjelder det å tenke fremover fremfor bakover.

Lykkedager: 13 og 22
Motto: Fortid er fortid

Tyren 21. april – 21. mai

Du oser nærvær og sensualitet for tiden og det gjør det lettere for deg å tiltrekke deg det og de du faktisk vil ha. Dette må du bruke til din fordel i Juni. Du vil med andre ord få flere riktige folk som kommer din vei. Sjansen er stor for at det er en viss person som vekker lidenskapen i deg og får deg til å ta i bruk Tyrens viktige karisma for å tiltrekke deg oppmerksomhet. Forhold du går inn i på denne tiden av året vil bli veldig intenst og vil få stor innvirkning på livssituasjonen din. Faren er at du kan virke for pågående og intens, så stikkordet her er å holde litt tilbake, i hvert fall i starten. Det er OK å kjenne på følelsene og på hva det er med denne personen som er så spennende, men husk å holde litt igjen. Du kan ta det helt ut når det føles riktig, eller når du får signaler om at den andre parten føler det samme. Det vil også oppstå en konflikt i vennegjengen denne måneden. Her bør du forholde deg nøytralt. Da vil du gå ut som en av vinnerne.

Lykkedager: 16 og 29
Motto: Hold tilbake

Tvillingene 22.mai – 21. juni

“Alt med måte” er ditt motto for tiden. Du er fokusert på helse og velvære, og vil i løpet av Juni være ekstra flink til å ta vare på deg selv. Dette har du fortjent. Du har hatt god nok tid til å sette i gang tiltak som har gjort hverdagen lettere, men du må ikke glemme å forsikre deg om at de tiltakene du setter i gang er varige og bærekraftige. Noen av tiltakene er kanskje litt for ekstreme, og typisk noe som varer i to uker maks, for å så bli for urealistisk og vanskelige og fortsette med. Du skal også ha i bakhodet at “for mye av noe” ikke er bra – dette henger sammen med månedens motto. Tenk helhetlig og sørg for at det følelsesmessige aspektet bli ivaretatt like godt som kroppen. Ta deg tid til å utforske ditt indre, og bli bedre kjent med hva du virkelig ønsker. Både nå, og i fremtiden. For en travel Tvilling som alltid har mange baller i lufta kan en “fot i bakken” være akkurat det du trenger. Gjør du dette, vil Juni både bli mer harmonisk og lykke-fylt. Hvis du har et godt øye til noen er Juni måneden du skal gjøre noe med saken. Utnytt lykke-dagene dine til dette.

Lykkedager: 6 og 18
Motto: Alt med måte

Krepsen 22.juni – 22. juli 

Vennskap og tilhørighet blir Junis tema. Du kan møte, eller har nylig møtt en person som trigger en følelsen av å “komme hjem”, som om dere har kjent hverandre for alltid. Du kan også bli spesielt oppmerksom på hvor mye en kollega eller venn egentlig betyr for deg. Mennesker som tar slike plasser i livet ditt fortjener å vite hvor mye de betyr på deg, så ikke vær redd for å fortelle og/eller vise det til dem i Juni. Gaver eller fine ord er to stikkord her. Kreative prosjekter seiler i medvind i Juni, og du vil føle deg inspirert og får gode tilbakemeldinger på det du viser frem til omverdenen; enten det er jobbrelatert eller et personlig prosjekt. Skal du gjøre en forandring i livet ditt kan du starte med den nære kretsen. Du kan også med fordel tørre å være litt mer ærlig med deg selv og andre i Juni. Følger du egentlig hjertet ditt?

Lykkedager: 2 og 20

Motto: Tenk deg om to ganger

Innlegget fortsetter under annonsen

Løven 23.juli – 23. august 

I Juni får du flere sjanser til å gjøre forbedringer som høyner din sosiale status, først og fremst i forbindelse med jobb og studier, men også blant venner og nye bekjente. Du fremstår mer selvsikker enn vanlig, og varmen og gløden du får av sommeren gir deg fordeler. Meng deg med de “rette” folkene, still spørsmål og vis aktiv interesse når det dukker opp en mulighet til å fremme dine kvalifikasjoner. Med husk også; du må lese rommet, og ikke skryte for mye. I Juni trenger du forandring. Start med å gjøre endringer i hjemmet – du vil bli overrasket over hvor mye energi det gir deg. Basen din bør være ryddig og funksjonell for at du skal yte ditt beste når du er ute i verden. Du kan med fordel bruke mer tid på å være sammen med familien din, og fornye forhold du allerede har for å skape enda sterkere bånd. Sterke bånd i nær krets vil gagne deg på lang sikt – det kommer snart en tid hvor du vil trenge de som står deg spesielt nært.

Lykkedager: 25 og 26
Motto: Sett pris på livet

Jomfruen 24. august – 23. september

Kommunikasjonen mellom deg og verden rundt deg flyter bedre denne måneden enn den har gjort på lenge. Du kommer til å fullfører daglige aktiviter og nå mål du har satt deg, og dette gir deg verdens beste følelse gjennom hele Juni. Ting som vanligvis er kjedelig, føles mindre kjedelig, og du vil nyte følelsen av å ha ting på stell. Du kjeder deg kun hvis du har for lite å gjøre, så sørg for å fylle opp kalenderen, selv om du har mer fri i Juni enn du er vant med. Du vil merke at det er lettere enn vanlig å ta raske avgjørelser, noe som kan føre til et par konflikter. Vær obs på hvilke situasjoner det kanskje bør en diskusjon til før det blir tatt et valg. Får du sjansen til å reise bør du absolutt gjøre dette. Slå til og sørg for at du lærer noe nytt mens du er på reisefot. Nye folk og kulturer vil gi deg akkurat det påfyllet du trenger, samtidig som du kan plukke opp et par idéer her og der. Du vil også høre fra en gammel flamme, og her kan det lønne seg å reflektere litt før du svarer vedkommende.

Lykkedager: 15 og 18
Motto: Tenk deg litt om først

Vekten 24. september – 23. oktober

Vekten er inne i en vekstperiode som kan resultere i bedret selvfølelse og en mer realistisk oppfatning av hvem du er og hva du er verdt. Du har en tendens til å sammenligne deg med andre og føle at du kommer til kort. Hvilke endringer må du gjøre i livet ditt for at du skal føle deg likeverdig med andre? Selger du sjelen din for å opprettholde fasaden eller stabiliteten? Utnytter du evnene dine for dårlig, eller lever du etter andres verdier mer enn dine egne? For å kunne stå trygt i deg selv må du tørre å hente fram det som ligger skjult i deg, også skyggesidene, og integrere det i større grad i personligheten din. Bruk tid på å bli kjent med deg selv og hvem du faktisk er i juni. Meng deg med ulike typer mennesker for å finne ut hvem du trives rundt, og prøv ut ulike klesstiler for å kjenne på hva du liker.

Lykkedager: 8 og 13
Motto: Bli kjent med deg selv

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Nymånen i ditt tegn gir deg ekstra energi du med fordel kan bruke på deg selv. Gjør en innsats for å se best mulig ut, tenk gjennom hvordan andre oppfatter deg og hvordan du uttrykker deg til omgivelsene. Ekstra energi betyr også at du er ekstra ivrig og påkoblet og åpen for nye inntrykk og opplevelser. Planlegg å gjøre noe du aldri har gjort før, og som kanskje har virket litt uoverkommelig. Er du i et forhold vil entusiasmen smitte over på partneren, og det blir lettere å være intim og fortrolig med hverandre. Ikke vær redd for å åpne hjerte ditt, det vil bli godt mottatt hvis du velger å gjøre det til riktig person. Du skal likevel være på vakt, det finnes folk med dårlige intensjoner der ute. Utnytt lykke-dagene dine, og sørg for at du møter nye folk på disse dagene. Den du søker er kanskje ikke så langt unna som du tror.

Lykkedager: 17 og 27
Motto: Ikke vær redd for å åpne hjerte ditt

Skytten 23. november – 21. desember

Har du anledning bør du ta deg tid til å være alene nå, enten du jobber for deg selv eller trenger tid til å lade batteriene og gjøre minst mulig. Dette vil lønne seg på lang sikt. Denne måneden er en god periode for å klarne sinnet, for healing og terapi. Hvis du føler deg litt nedfor eller sliten så bruk tid på å kjenne på hva det er som tapper deg, tenk gjennom hva du bruker tid på. Er det for eksempel en i vennegjengen som tar mer enn han/hun gir tilbake? Da bør du kanskje prøve å minimere tiden du tilbringer sammen med denne personen. Er det ting som harmonerer med dine verdier eller holder du bare ut av ytre grunner? Hva kan du gjøre for å løfte deg selv? Du har kanskje en trang til å hjelpe andre som du ikke har levd ut, i så fall er det en fin tid for å melde deg frivillig eller stå til tjeneste på andre måter. I løpet av måneden vil du også få en sjokkerende beskjed, da bør du prøve å holde hode kaldt.

Lykkedager: 21 og 30
Motto: Ta deg tid til å slappe av

Innlegget forstetter etter annonsen 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

For deg handler mye om å finne den rette balansen mellom egentid og sosiale aktiviteter. Du tar ofte på deg ansvar for andre, og det er naturlig og føles godt når du har energi til det, men akkurat nå bør du først og fremst tenke på deg selv og sørge for nok egenpleie og alenetid. Invester i noe som er avslappende og sensuelt. Det betyr ikke at du skal isolere deg, men finne den rette balansen. Har du tid og lyst til å hjelpe andre kan du vurdere å melde deg inn i en eller annen organisasjon eller forening, det kan være en fin måte å bruke ansvarsfølelsen din på, samtidig som du kan bestemme hvor personlig engasjert du ønsker å bli. På kjærlighetsfronten vil du oppleve lykke i tiden fremover. Du vil tiltrekke deg partnere som er riktig for deg, så utnytt denne tiden.

Lykkedager: 1 og 20

Motto: Ta vare på deg selv

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

Sett deg nye mål som er langsiktige, realistiske og oppnåelige, og kjør på! Det er en god periode for forfremmelse, større stillinger eller for å starte på en ny karrierevei. Du har energien som trengs, og det vil føles godt å være travel og opptatt. Har du et prosjekt du har lyst til å sette i gang med er dette den perfekte tiden for det. Deleger hvis det blir for mye å gjøre og du begynner å føle deg stresset. Prøv å unngå å bli distrahert av alt som foregår rundt deg, fokuser på det som er viktigst og hold deg til planen så godt du kan. Sørg for å få avkobling på hjemmebane, skap en koselig og intim atmosfære, og slapp av sammen med dine nærmeste. Boligen skal være en plass der du kan blomstre og føle deg trygg. Gjør det som kreves for å legge til rette for at hverdagen din og livet ditt generelt blir smertefritt i Juni. Du vet hva som kreves, nå gjelder det bare å ha viljestyrke.

Lykkedager: 7 og 18
Motto: Go for it

Fiskene 19. februar – 20. mars 

Mange Fisker føler på en trang til å gjøre noe ekstraordinært for tiden. Du er ikke lenger fornøyd med ting som de er, men lengter etter å gjøre forandringer og oppdage nye ting som utfordrer grensene dine. Går du med en liten forfatter i magen er tiden inne for å skrive ned det du ønsker å formidle. Har du gjort det allerede er det kanskje på tide å få verket utgitt? Hvis du har et prosjekt du har lyst til å realisere, skal du finne tid til dette i Juni. Eller trenger du å oppdatere kunnskapene dine på et visst område? Tenk stort, prøv å leve ut en drøm eller to, ta noen sjanser, det kan virkelig lønne seg! Men gjør det nå, mot slutten av perioden øker tempoet og de hverdagslige gjøremålene vil kreve oppmerksomheten din. Vær fokusert når du skal være fokusert, og slapp av når du skal slappe av. På denne måten finner du balansen som tar deg til mål.

Motto: Utfordre deg selv
Lykkedager: 4 og 19

Husk å følg oss på Instagram 🔥

Stemte horskopet ditt for Mai 2021? Sjekk det her: 

Horoskop Mai 2021

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *