Horoskop og astrologi

Horoskop [januar 2021] – slik blir årets første måned for deg

Hva skjer i januar for ditt stjernetegn? Sjekk det i vårt horoskop. 

Innlegget fortsetter under annonsen

Væren 21.mars – 20. april 

Etter en velfortjent juleferie venter en pangstart på det nye året. Energilageret ditt er fylt opp, og du kjenner deg mer klar enn noen gang før for nye utfordringer. Du skal derfor ikke si nei til utfordringer du støter på i januar, men husk å ikke forhaste ting – et rolig og kontrollert tempo er nøkkelen til suksess. Hvis du ikke unnet deg noe for det harde arbeidet ditt i 2020, bør du gjøre det nå. Ting vil løse seg, og det er viktig at du belønner deg selv for at motivasjonen skal holde ut januar. Du vil fortsette å erfare at du har en sensuell side, men husk å ikke bli for ivrig. Hold litt tilbake hvis du nettopp har møtt noen, men husk å vær deg selv. En gammel flamme kan også dukke opp i livet ditt, men er han verdt det? Tenk deg godt om.

Motto: Tenk før du handler

Lykkedager: 10 og 15

 

Tyren 21. april – 21. mai

Du har opplevd mye kjærlighet i det siste, og nå er tiden inne for å gi litt tilbake. Når er uforutsett hendelse inntreffer i midten av måneden, får du bekreftet hvem som faktisk er der for deg når livet skjer. Disse vennene bør du passe godt på, fordi 2021 vil kunne by på vanskelige stunder hvor du trenger gode venner i ryggen. Din evne til å løse konflikter vil styrkes ytterligere i januar, men du må ikke glemme at det alltid er flere sider av en sak. Hvis du kommer i konflikt med noen, bør du forsøke å se saken fra den andre side, før du foreslår en løsning. Du vil føle en trang til å se tilbake i tid de kommende månedene, men du må huske at det er en grunn til at visse ting tilhører fortiden. Fortsett å se etter noe nytt – så skal du se hvor positivt overrasket du kan bli. Kjærligheten kan like godt være i fremtiden, selv om du kanskje tror den finnes i fortiden.

Motto: Should i stay or should i go?

Lykkedager: 13 og 30

 

Tvillingene 22.mai – 21. juni

En mer uforutsigbar måned er på vei til deg, så her gjelder det å ha tungen beint i munnen. Forbered deg på at ting ikke vil gå som planlagt, og legg til rette for det uforutsette. Hvis du har en ny relasjon på gang kan det lønne seg å være litt på vakt. Mange utgir seg ofte for å være bedre enn det de egentlig er, og Tvillingene er spesielt flinke på å tiltrekke seg uærlige mennesker. Still litt kritiske spørsmål, og få svar på de tingene du lurer på før du blir for investert. Fortsett å sett pris på venner og familie, dette vil lønne seg på lang sikt. Det vil komme enkelte dager hvor du føler at energilagrene er tomme, men dette er heldigvis bare en tanke, og ikke fakta. En god natt søvn, og en ekstra kopp kaffe kan gjøre underverker.

Motto: Planlegg for det usannsynlige

Lykkedager: 4 og 19 

 

Krepsen 22.juni – 22. juli 

Du føler deg lettet over at hverdagen etter ferien ikke ble så ille som du først hadde sett for deg. Du er mer positiv enn vanlig, nå som energilageret er påfylt og motivasjonen er på topp. En lang juleferie har gjort deg til en av de bedre versjonene av deg selv – digg! Din positive energi vil smitte over på andre, men prøv å hold deg unna folk som ikke fortjener deg på sitt beste nå i januar. Hvem er det som stjeler energien din? Unngå disse menneskene så langt det går. Du er lettet over at ting ble som de ble i januar, men ting kan fort endre seg, så forbered deg på endring i månedene som kommer. Fortsett å verdsette de som betyr mest for deg, med enten hyggelige meldinger eller personlige gaver. Din faste partner vil også overraske deg i januar. Utforsk nye ting på kjærlighetsfronten, og legg fra deg innstillingen om at ting er flaut og skummelt – da kommer du langt!

Motto: Ikke tenk så mye, bare gjør det!

Lykkedager: 18 og 29

 

Løven 23.juli – 23. august 

I januar vil du få igjen for strevet, noe som vil gi deg en boost til å fortsette å jobbe hardt også i månedene fremover. Det vil bli tydelig for deg at ting tar tid, og at tålmodighet er nøkkelen til suksess. Dette gjelder ikke bare på skole og jobb, men også når det kommer til nære relasjoner. En viktig person i livet ditt vil trenge deg denne måneden, så sørg for å sette av nok tid til denne personen. Det siste du bør gjøre er å ta vedkommende for gitt. I januar vil du også oppleve at du er litt mer nærtagen enn vanlig, dette kan være greit å ha i tankene. Kanskje vedkommende ikke mente det frekt? Tenk over dette når du kommer i situasjoner hvor du blir sur og irritert. Fortsett å avvis de som ikke gir deg noe godt i livet, og prioriter de relasjonene som gir deg energi. I nære relasjoner bør du tenke “de fleste fortjener en ny sjanse”. 

Motto: Tenk deg om

Lykkedager: 16 og 17

 

Jomfruen 24. august – 23. september

Januar starter rolig, men plutselig øker tempoet drastisk. Ufortusette hendelser vil oppstå, så sørg for at du ikke utsetter oppgaver i starten av måneden – da vil du få det ekstremt travelt mot slutten. Du må fortsette å gjøre ting skikkelig, selv om du tidvis vil oppleve at tiden ikke strekker til. Du har blitt mindre sløv i det siste, noe folk rundt deg legger merke til. Dette vil du få igjen for snart. Hvis du går rundt å dveler på noe er tiden inne for å gjøre noe med det. Spør deg selv; hva tjener jeg på å utsette dette? Start året på en god måte å kvitt deg med problemene dine fra det forrige året. Jomfruer som innleder nye relasjoner bør også spørre seg selv om de gjør det for de rette grunnene. Du vil kjenne en ekstra lengsel etter å ha noen i januar, men er det verdt å såre noen for dette? Dette kan bare du vite. Måneden vil totalt sett by på mange spennende hendelser, selv om forholdene skulle tilsi noe annet.

Motto: Vil du dette, egentlig?

Lykkedager: 19 og 24

 

Vekten 24. september – 23. oktober

Å gå i front, og være en leder har gitt mersmak, og dette vil du føle en trang etter også i starten av 2021. Hvis du får tilbud om en lederrolle bør du ta denne. Starten på 2021 vil være litt overveldende for deg, men husk at du alltid lærer mens du går, og at tider som dette alltid resulterer i gode erfaringer. På lang sikt vil strevet ditt lønne seg. En person du ikke har snakket med på lenge vil ta opp igjen kontakten med deg. Vedkommende vil sende blandede signaler, men du skal stole på magefølelsen din. Venner vil forsøke å overtale deg til å gjøre noe du egentlig ikke vil, så vær forberedt på å forsvare handlingene dine, ellers kan du fort bli overtalt. Du må fortsette å beholde roen, og vite at ting løser seg. Vekten har gode forutsetninger for å lykkes i januar, så her er det bare å kjøre på selv om det ikke alltid er vind i seilene.

 

Motto: Grip dagen

Lykkedager: 4 og 20

 

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Du begynner å forstå at en langsiktig tankegang er nøkkelen til de beste resultatene. Selv om det oppsto en del uforutsette hendelser i desember, ble det totalt sett en bra måned for deg. I januar er det viktig at du fortsetter å stå på, ellers vil den harde jobben du har lagt ned til nå være forgjeves. Se deg godt rundt og vit at det er folk som kan hjelpe deg om du trenger en ekstra dytt. Din indre trang til å være sosial vil fortsette, men ikke la dette gå på bekostning av hva som virkelig er viktig. Rådfør deg med noen du stoler på om du synes noe er vanskelig, og følg de rådene du får. Januar er din måned når det kommer til å tiltrekke seg potensielle partnere, så by litt ekstra på deg selv den kommende tiden. Du vil oppleve oppmerksomhet fra noen du har hatt i kikkerten lenge. Lykke til, husk å beholde roen!

Motto: Det er lov å blomstre selv om det er unntakstilstand

Lykkedager: 15 og 21 

 

Skytten 23. november – 21. desember

Du vil oppleve at den indre konflikten du har hatt med deg selv begynner å avta for godt. En god ferie med mange hyggelige stunder var det som skulle til. Neste gang du føler deg dårlig bør du alltid tenke at det kommer en tid hvor du kan lene deg tilbake og slappe av – det vil roe ned tankene dine. Den positive energien du har fått fra ferien bør du utnytte for fullt i januar. Har du et ekstra øye til noen? Eller er det noe du har gruet deg til å fortelle en av dine nærmeste? Nå er tiden inne. Du oser av selvtillit, selv om du ikke ser det selv. Januar kommer med en usynlig drivkraft for Skytter, som vil gjøre at du får mere guts til å gjennomføre handlinger du i utgangspunktet hadde unngått for enhver pris. Skytter i forhold bør spørre hvordan partnere sin egentlig har det for tiden – svaret vil kanskje overraske deg.

Motto: Se de rundt deg

Lykkedager: 2 og 20

 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

Du begynner å bli gal av situasjonen vi befinner oss i, men husk at det snart går mot lysere tider. Din indre trang til å være sosial vil fortsette, men husk å ikke ta forhastede valg på grunn av dette. Det er viktig å tenke seg om to ganger før man handler i tider som dette. En i vennegjengen vil skjule noe for dere andre, så vær på vakt – kanskje det kan påvirke deg negativt? Enkelte dager vil du ha så mye energi at det blir et problem, da kan trening være løsningen. Du skal ikke være redd for å slippe deg litt løs heller. Grip utfordringene denne måneden har å by på, og legg igjen frykten din hjemme. Du er tøffere enn du tror, og du vil bli overrasket over hva du faktisk er i stand til å gjøre når du først overvinner frykten din. Tiden er inne for å gjøre det du har gruet deg til lenge, og det finnes ikke noe bedre timing enn i januar, til tross for forholdene.

Motto: Bare gjør det!

Lykkedager: 8 og 11

 

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

En måned med få konflikter er på vei til deg, og godt er det, fordi nå føler du deg bra! Julen gjorde godt for både sjel og kropp, og du føler deg mer klar nå enn noen gang før til å ta fatt i nye oppgaver og utfordringer. Selv om hverdagen ble litt annerledes enn du først hadde tenkt i januar 2021, så trenger ikke dette nødvendigvis være noe negativt. Se det positive i situasjonen, og tenk deg nøye om; kan jeg bruke denne situasjonen til min fordel? Januar er måneden du skal tenke utenfor boksen. Kanskje dette gjør at resultatet blir enda bedre enn det hadde blitt om omstendighetene var normale? Relasjonene dine vil ta en uventet retning i januar, så vær forberedt på endring. Noen vil trenge deg mer enn du trenger dem, så det er viktig at du er til stede for de rundt deg. De vanskelige valgene du tok i desember vil vise seg å være rett, selv om du umiddelbart følte de var feil – dette vil du erfare i månedene som kommer. Hvis noen spør deg om noe, skal du si ja, selv om du i utgangspunktet ønsker å takke nei.

Motto: Nei er feil svar

Lykkedager: 16 og 27

 

Fiskene 19. februar – 20. mars 

Januar, likt som desember vil gå veien for deg. Usikkerheten som du har kjent på den siste tiden fortsetter å avta, og mot slutten av måneden vil du kjenne at selvtilliten er på topp. I midten av måneden vil du få en overraskende beskjed. Da er det viktig å beholde roen, og ikke tenke det verste. Snakk med de rundt deg for å få andre perspektiver på saken. I slutten av januar vil du ha samlet opp nok mot til å gjøre noe du har gruet deg til lenge. Forbereder du deg på å handle allerede nå, vil det gå veien. Du startet året med blanke ark, og Fisker uten fast forhold vil oppleve at de tiltrekker seg flere potensielle partnere enn vanlig. Fisker i forhold går også en spennende måned i møte, og likt som de single, vil de også oppleves som mer attraktiv av faste partnere. Dette er måneden hvor du skal unne deg litt kos i hverdagen, spesielt når det kommer til kjærlighet. De små øyeblikkene er de som vil forandre alt.

Motto: Åpne øynene

Lykkedager: 9 og 19

Husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *