Horoskop og astrologi,  LIVSSTIL

Horoskop [februar 2021] – slik blir årets andre måned for deg

Måneds horoskop for februar 2021. Les hva som skjer for de ulike stjerntegnene i februar. Celeb gir deg månedens horoskop for alle tegn.

Innlegget fortsetter under annonsen

Væren 21.mars – 20. april 

Året startet ikke helt som du hadde trodd, men det er ikke nødvendigvis negativt. Du er overrasket over dine egne presentasjoner i det siste, og du skal bare fortsett å gønne på. Dette vil lønne seg på lang sikt. En utforing er en mulighet, og du skal se bort i fra indre frykt og usikkerhet når du vurderer om du skal takke ja til ting i februar. Fortsett rolig og kontrollert, så vil du bli overrasket over hva du kan oppnå i februar. Du vil oppleve et liten nedgang i interesse for kjærlighet og sex, enten du en singel vær, eller en vær i forhold. Du må ikke la deg skremme av dette, siden dette er vanlig for ditt stjernetegn rundt denne tiden. Hvis du nettopp har møtt noen vil ikke dette gjelde, og du må huske å fortsette å holde litt tilbake og ikke bli for ivrig. Alt i alt blir februar en spennende måned for deg, hvor du skal vise folk hva du er god for!

Motto: Fokus på det som skaper langsiktig verdi
Lykkedager: 1 og 5

 

Tyren 21. april – 21. mai

Januar ble preget av flere uforutsette hendelser, og dessverre blir ikke februar så veldig mye bedre. Selv om det er vanskelig, bør Tyrer forberede seg på det de ikke tror bli utfallet – både når det gjelder relasjoner og karriere/skole. Fortsett å legg merke til hvilke venner som er der og støtter deg hvis enkelte dager blir vanskelig. På jobb/skole vil du få en boost til å jobbe ekstra hardt i slutten av måneden. Dette bør du utnytte. Du vil prokrastinere mindre og erfare at samarbeid kan lønne seg, selv om du egentlig foretrekker å gjøre ting alene. Relasjonsmessig skal du begynne å se mer fremover enn du har gjort tidligere. Du kan ikke endre på fortiden, derfor skal du heller bruke energien din på å forbedre fremtiden. Tyrer med fast partner bør være litt ekstra på vakt i februar – hvilke energi er det du sender til partneren din, og hvilken energi får du tilbake? Her bør det være en balanse. Single tyrer vil oppleve å få mer oppmerksomhet, så ikke gå for den første og beste i februar! Her kan det lønne seg å vente litt.

Uken motto: Rolig, men effektivt
Lykkedager: 3 og 13

 

 

Tvillingene 22.mai – 21. juni

Denne måneden blir litt mer som du tror, altså – litt mindre overraskelser. Året startet med flere overraskelser som satt kjepper i hjulene for planene dine for 2021, men du skal vite at alt skjer for en grunn. Selv om du kanskje må vente eller ta en omvei, vil du med riktig holdning og positivitet nå målene dine til slutt. Her gjelder det å ha en god innstilling, og sende ut positiv energi. Er du negativ, kan det slå hardt tilbake. Energilageret ditt vil fylles på om du gjør de rette tingene – du må altså bruke tid på å identifisere hva som faktisk gir deg energi, og hva eller hvem som stjeler den. Det er mange som vil ha tiden din i februar, og du gjør rett i å følge magefølelsen din. Hvis du får energi av å være med en viss person mye, skal du fortsette med dette selv om folk prøver å hindre deg. Fortsette å prioritere søvn og sett pris på de rundt deg.

Motto: Gir det meg energi?
Lykkedager: 11 og 17

 

 

Krepsen 22.juni – 22. juli 

Den positive holdningen etter ferien fikk seg en liten knekk i midten av januar, men skal nå få en ny high-peak i midten av februar. Retningslinjer og regler setter en stopper for mye, men du skal vite at alt skjer for en grunn. Du vil oppleve og bli overrasket over hva som blir det endelige resultatet av alt som skjedde i januar. Bare vent å se. Når du når peaket av lykke og positivitet i midten av måneden, bør du ta initiativ til å møte folk du har lyst til å imponere eller bli bedre kjent med. Dette trenger ikke være fysisk. Fortsett å unngå mennesker som stjeler energi, prioriter heller de som gir deg mye tilbake. Det kan lønne seg å være direkte med folk du ikke ønsker å være med lenger, for at de skal forstå hele bildet. Krepser i fast forhold vil, på lik linje med Værer, oppleve en nedgang i kjærlighet og sex-lyst. Hvis du syns det er vanskelig kan du snakke med partneren din om det. Det kan også hjelpe å fortsette å prøve ut nye ting! Single Krepser bør holde øynene åpne – kanskje din fremtidige partner er nærmere enn du tror?

Motto: Snu deg en ekstra gang
Lykkedager: 13 og 27

 

Løven 23.juli – 23. august 

Du vil fortsette å få igjen litt for strevet ditt fra 2020 i februar, men nå gjelder det å gønne på. Jobb ekstra hardt i februar. Selv om du kanskje tror det er tiden for å slappe av, er det nå du har sjansen til å skille deg ut. Gå over ting du gjør en ekstra gang for å sikre at prikken over i’en er på plass til enhver tid. Selv om du ikke liker situasjonen vi nå er inne i, bør du prøve å tenke hvordan den kan utnyttes på best mulig måte. Har du tid til overs, bør du sette deg ned og finne ut hva denne tiden kan brukes til for å skape verdi for deg selv i fremtiden. Dette vil takke deg selv for senere. Relasjonsmessig vil du være litt ekstra sårbar den kommende tiden. Hvis det blir for mye kan de lønne seg å ta en prat, heller enn å holde alt for deg selv. Mot slutten av måneden vil du gløde, og da er tiden inne for å sette inn støtet. Dette er hintet du har ventet på, så her er det bare å glede seg til hva de neste månedene har i vente for deg.

Motto: Gønn på
Lykkedager: 6 og 20

 

 

Jomfruen 24. august – 23. september

Du opplevde et temposkifte i januar, med et mer intenst tempo mot slutten av måneden. Februar fortsetter i samme tempo, men mot midten av måneden vil ting roe seg noe. Da er tiden inne for å fylle opp energilagrene, for en ny travel periode er på vei. Bruk slutten av februar på å finne ut av og kartlegge hva som fører til at du får energi, og hva som gjør at du mister det. Finner du ut av dette nå, vil det være veldig verdifullt for deg i månedene som kommer. Relasjonsmessig bør du derfor rive av plasteret nå, heller enn senere. Hvis du går rundt og lurer på om du skal gjøre noe eller ikke, kan det hjelpe å snakke høyt om det med noen andre for å fatte en beslutning. Single Jomfruer vil bli lagt godt merke til den kommende måneden, så nå er det bare å komme seg ut av komfortsonen. Jomfruer i forhold vil sette ekstra stor pris på partneren sin denne tiden. Du kan også tendere til å tolke ting litt feil denne måneden. Det kan være lurt å rådføre seg med mer erfarne folk for å komme frem til riktig konklusjon.

Motto: Råd er nøkkelen
Lykkedager: 2 og 25

 

 

Vekten 24. september – 23. oktober

Du har stått i front og vært en naturlig leder i mange situasjoner i det siste, og dette kan begynne å tære på energien din. Du skal ikke slutte å gjøre det om det er naturlig for deg, men hvis du får en mulighet til å roe ned og la noen andre ta ansvar litt kan dette være lurt på lang sikt. Du vil fortsette å bli litt overrasket i februar, som du ble i januar, men forskjellen nå er at det kommer flere positive overraskelser enn negative. Du vil bli flinkere til å se muligheter, fremover ulemper, ved situasjonen vi nå befinner oss i. Fortsett å utnytt tiden du har fått til overs – kanskje du kan starte på det prosjektet du alltid har drømt om nå? Fortsett å behold roen, og tenk deg godt om før du går for noe. Relasjonsmessig vil du kjenne på en indre lyst på noe nytt, men det kan hende det er smart å tenke seg om en ekstra gang. Gresset er ikke alltid grønnere på den andre siden, ikke glem det.

Motto: Se muligheter, ikke uleper
Lykkedager: 9 og 10

 

 

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Motivasjonen din er som en jo-jo i februar, derfor må du virkelig utnytte de dagene du føler deg på topp. Du må fortsette å stå på, selv om ting ikke ble helt som du hadde trodd i januar. En positiv innstilling blir fort nøkkelen når ting som er utenfor din kontroll skjer. Skorpioner må være ekstra bevisst på hvordan holdningene deres påvirker det store bildet i februar. Spør deg selv: hvordan kan jeg gjøre denne situasjonen best mulig med de forutsetningene jeg har i dag? Samarbeid blir fort også en nøkkel. Ikke isoler deg selv med tanker og følelser, snakk med folk rundt deg og ikke vær redd for å be om en hjelpende hånd. Når motivasjonen er på topp, vil du overraske deg selv med egne prestasjoner. Denne måneden vil det gå opp en lys for deg når det gjelder hva du bør gjøre i fremtiden. Mot slutten av måneden vil du oppleve at folk stoler ekstra på deg, kanskje dette er noe du kan bruke til din fordel? Personen du har i kikkerten vil fortsette å ta kontakt, men vær helt sikker før du tar neste steg. Skorpioner i forhold vil bli satt ekstra stor pris på – husk å vise det tilbake også.

Motto: What comes around, goes around
Lykkedager: 4 og 15

 

Skytten 23. november – 21. desember

Den indre konflikten du har hatt med deg selv er så og si over, og blir helt borte i løpet av februar. I februar skal du fortsette å søke de hyggelige stundene sammen med de menneskene og gruppene som gir deg mye energi tilbake. Det er også viktig at du tar deg tid til å slappe av hvis det har vært mye på gang den siste tiden. Skytter har en tendens til å strekke strikken litt for langt, spesielt etter ferier og i tider som dette. Gjennomføringsevnen din vil dabbe litt av mot midten av måneden, men vil etter hvert som ukene går få en ny peak – da skal du gjøre det du har utsatt i lang lang tid nå. Selvtillits-messig har du det bra om dagen, dette bør du utnytte, både når det gjelder relasjoner, skole/jobb og fritid.

Motto: Tiden er inne!
Lykkedager: 18 og 29

 

 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

Det går mot lysere tider, og du kjenner at motivasjonen din øker noe. Likevel er det ikke alt som stemmer, derfor må du ta noen grep som kan være vanskelig i februar. Hvis du har et dilemma mellom to ting eller mennesker, bør du forhøre deg med noen du stoler på før du tar den endelige avgjørelsen. Her må du tenke langsiktig – et kortsiktig valg her er det dummeste du kan gjøre, og kan i verste fall ødelegge året som skulle bli ditt år. Hvis du sliter med negative følelser kan det hjelpe å ta avstand fra situasjoner du forbinder med disse følelsene. Hvis det ikke blir bedre, må du kanskje gjøre enda mer drastiske tiltak. Husk at du selv skal styre retningen i livet ditt. Fortsett å gripe utfordringer, og se på fordeler fremfor ulemper når du vurderer å gjøre ting eller ikke. Relasjonsmessig vil du oppleve blandede signaler. Også her er det lurt å rådføre seg med andre for å finne ut hva som ligger bak kommunikasjonen. Lykke til!

Motto: Tenk langsiktig!
Lykkedager: 7 og 12

 

 

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

Den gode følelsen du kjente på i januar vil bli med deg videre inn i den nye måneden. Februar vil likt som januar, bringe med seg få konflikter, noe som legger til rette for godt humør og positivitet. Februar er på mange måter Vannmannens måned, så her gjelder det å gripe de sjansene du får. Du skal se på utfordringer som en positiv ting, og en mulighet til å vise hva du er god for. Du skal altså ikke holde tilbake om du blir gitt en sjanse, selv om du kan kjenne på nervøsitet og frykt. Du skal også fortsette å tenke utenfor boksen i Februar, kanskje svarene du leter etter er nærmere enn du tror. Selv om situasjonen er spesiell for tiden skal du ikke la vær og feire livet begivenheter. Det blir viktig for energien din at ting blir feiret skikkelig. Relasjonsmessig vil du få en del ekstra oppmerksomhet denne måneden, dette gjelder både for Vannmenn i forhold og single.

Motto: Tenk utenfor boksen
Lykkedager: 16 og 27

 

 

Fiskene 19. februar – 20. mars 

Januar føltes ut som en evighet, men en kortere måned fylt med mange fine øyeblikk og hendelser er på vei til deg. Du fikk en del overraskende beskjeder forrige måned, men du vil fortsette å erfare at ting løser seg selv om det kan se mørkt ut med det første. Dette må du ta meg deg videre i livet og lære av. Februar vil være preget av flere vanskelige valg, så bruk menneskene rundt deg for å få gode råd. Du vil også kjenne på et savn du ikke helt klarer å plassere. Du har et viktig valg å ta i tiden fremover, men du skal ikke forhaste deg, da kan det hende valget blir feil. Bruk den tiden du har til gode, og tenk deg om før du handler. Hvis du er singel, bør du spørre deg selv en ekstra gang hva du faktisk er på jakt etter før du handler. Fisker i forhold vil føle at partneren glir litt unna den kommende måneden. Da er det viktig å finne rot-årsaken til hvorfor det skjer.

Motto: Alt kan ikke angres
Lykkedager: 20 og 22

 

Husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.