Horoskop og astrologi

Horoskop [desember] – slik blir julemåneden for deg

Hva skjer i desember for ditt stjernetegn? Sjekk det i vårt horoskop. 

Væren 21.mars – 20. april 

Du er fortsatt inne i en travel periode, og selv om du vet at du bør roe ned er dette vanskelig. Det ligger i din natur å jobbe hardt, men husk at på lang sikt kan lønne seg å senke tempoet litt. Kompenser for ditt harde arbeid ved å unne deg noe ekstra fint denne måneden. Dette har du fortjent. Frem mot jul bør du prioritere å være med venner som gir deg mye tilbake. Du har ikke råd til å bruke energi på vennskap og relasjoner som er dårlig for deg. Dette kan resultere i at du blir utbrent. På kjærlighetsfronten har det til tider stått litt stille, dette vil endre seg i desember. Du vil plutselig oppleve at du har en veldig sensuell side. Husk å tenke deg om før du handler!

Motto: Slipp deg løs!

Lykkedager: 1 og 24

 

Tyren 21. april – 21. mai

Du har blitt en mester på å løse konflikter, noe som kommer godt med i juletiden. Denne måneden kommer du til å oppleve mye kjærlighet fra flere hold, altså ikke bare fra familie, men også fra venner. Du vil kjenne på en selvtillit som bygger seg opp gjennom hele måneden, og mot slutten, når året nærmer seg sin siste dag, vil du få guts nok til å gjøre noe du har gruet deg til lenge. Dette er måned du burde ta en potensiell samtale med sjefen, kjæresten eller noen andre du har noe uoppgjort med. På romanse-fronten vil du også føle på mye guts – dine handlinger vil overraske deg. Tyrer i forhold vil kjenne på en lyst på å teste nye ting med sin partner. Single tyrer vil også føle seg nysgjerrig på noe nytt.

Motto: Ikke alt kan angres

Lykkedager: 9 og 21

 

Tvillingene 22.mai – 21. juni

Ting har endelig begynt å gå i riktig retning, og nå føles tiden fremover litt mer klar. Du er mer sikker på hva du vil fremover, og desember vil bli mye mer forutsigbar enn du i utgangspunktet forventet. Du må huske å nyte øyeblikkene du får med din beste venn i denne perioden, for brått må dere leve uten hverandre i en periode. Vis venner og familie hvor mye de betyr for deg ved å gi personlige gaver til jul. Hvis du fortsetter å jobbe strukturert og prioritere å møte folk vil du oppleve en nydelig balanse når du omsider skal inn i ferie. Du er flink, det må du ikke glemme. Denne julen tar du en virkelig velfortjent ferie. Nå er det din tur til å lade batteriene. 

Motto: Vis følelser

Lykkedager: 5 og 18 

 

Krepsen 22.juni – 22. juli 

En følelse av lettelse vil være dominerende for deg i desember. Dette kan skyldes at du endelig får tatt deg en ferie, men også det faktum at du endelig har fått orden på noe som har plaget deg over en lengre periode. Bra! Forrige måned hadde du et ubevisst fokus på å gi og ta, dette bør du fortsette med i desember. Hvem er det som fortjener en ekstra fin julegave i år? Hvem er det som har stilt opp for deg i 2020? Krepser bør gjøre en innsats for å vise andre hvor mye de setter pris på dem – det er lett å glemme å takke de som faktisk betyr noe. På forholds-fronten vil ting utvikle seg, men husk å ikke gå for fort frem.

Motto: Vær takknemlig og vis det

Lykkedager: 10 og 12

 

Løven 23.juli – 23. august 

Folk krever mindre av deg nå, sammenliknet med tidligere måneder. Dette vil føre til at du endelig kan prioritere det som er viktig for deg. Endelig vil du få tid til å jobbe med de prosjektene som vil skape enorm verdi for deg i fremtiden. Du vil lære mye i tiden fremover. Det er viktig at du er åpen for å ta imot hjelp fra andre – ikke glem at de aller fleste kun vil deg godt. Batteriene dine vil lades i ferien, og mot slutten av måneden vil du ha nok energi til å ta den vanskelige samtalen. Dette blir ikke lett, men det kommer ikke til å være noe bedre tidspunkt å ta det på enn nå. Gjør det, så får du fred i hodet i 2021. Fortsett å prioritere venner som gir deg mye tilbake, og vær avvisende mot de som stjeler energien din.

Motto: Ikke utsett ting

Lykkedager: 5 og 20

 

Jomfruen 24. august – 23. september

Desember vil bli litt mindre hektisk, sammenlignet med november. Dette gjelder derimot kun slutten av måneden, når du endelig får den ferien du fortjener og har lengtet etter. Fortsett å gjøre ting skikkelig når du først gjør noe. Å gjøre noe halvveis vil ikke lønne seg på lang sikt. Du bør ikke sluntre unna arbeidsoppgaver på jobb, selv om det er lett og lar seg gjøre. Folk har øyner i nakken, så vær på vakt. Relasjonsmessig vil du oppleve at vennene dine setter pris på at du tar godt vare på de. Vis dem hva de betyr for deg, og vær litt ekstra søt med de i julen. Jomfruer i forhold vil kjenne på blandede følelser i julen, dette trenger ikke være negativt, men vær bevisst på hvordan ting føltes for noen måneder siden når du var helt i balanse. Desember vil totalt sett bli en spennende måned for jomfruer.

Motto: Se deg tilbake

Lykkedager: 8 og 31

 

Vekten 24. september – 23. oktober

I det siste har du vært en god lagspiller, og du har ikke vært redd for å gå i front. Du vil fortsette å erfare at livet utenfor komfortsonen har sine fordeler, også i desember. Ikke vær redd for å ta sjanser, selv om du i utgangspunktet er usikker eller nervøs. Fortsett å ta hensyn til de rundt deg. Det kan lønne seg å vise litt ekstra medmenneskelighet på jobben eller skolen denne måneden. Noen som vanligvis ikke er så nær deg trenger at du ser dem – så ha øynene åpen. I midten av måneden vil du få en sjokkerende beskjed fra noen du bryr deg ekstra mye om. Behold roen, og tenk deg om før du deler din reaksjon.

Motto: Vis hvor modig du er

Lykkedager: 19 og 25

 

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Prosjektene du har startet den siste tiden har ikke skapt de mest imponerende resultatene enda, men husk; du må tenke langsiktig. Med hardt arbeid og tålmodighet, både når det gjelder prosjektene dine, men også relasjoner, vil du høste store gevinster det neste året. Bruk noen ekstra timer i uken på å gjøre andre rundt deg glad – du vil bli overrasket over hva du kommer til å få tilbake. Trangen etter å være sosial vil fortsette, men den vil roe seg noe når juleferien nærmer seg. Pass på sånn du ikke havner i karantene før jul! Skorpioner vil utstråle selvtillit hele måneden, så ikke vær redd for å ta noen sjanser når det gjelder kjærlighet og dating.

Motto: Tålmodighet er nøkkelen til de største gevinstene

Lykkedager: 4 og 27 

 

Skytten 23. november – 21. desember

Den indre konflikten du har hatt med deg selv vil endelig roe seg nå som det nærmer seg ferie. Den etterlengtede ferien blir kanskje ikke akkurat slik du hadde sett for deg, men den gjør mer godt for kroppen enn du selv tror. Dette trenger du faktisk. Hvis du opplever konflikter og problemer med noen du bryr deg litt ekstra om kan det lønne seg å skrive ned ting på papir for å se begge sider av saken. Høsten var lang, men de fleste Skytter, sikkert inkludert deg selv, kom seg helskinnet gjennom den. Når du nå er på vei inn i desember vil du merke at positiviteten øker. Du er glad for at det nærmer seg jul. Bruk denne positive energien på å gjøre andre rundt deg glad. Du skal ikke se bort ifra at noen som står deg nært trenger litt ekstra oppmerksomhet fra deg. Den positive energien din vil tiltrekke seg mange potensielle partnere, men det kan lønne seg å holde seg til en av de. Kanskje det kan bli noe seriøst? Eller trives du der du er i dag? Tiden vil vise.

Motto: Tenk over signalene du sender ut

Lykkedager: 13 og 15

 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

Denne måneden vil du fortsatt føle på en trang til å bli kjent med nye folk. Steinbukker, som ofte er ekstra sosiale mot slutten av året, må få utløp for sine sosiale behov, men husk at du ikke alltid trenger å møte folk fysisk for å få dette behovet dekket. Vær kreativ, og et godt forbilde for de rundt deg i desember – dette vil lønne seg på lang sikt. Noen vil legge merke til deg på sosiale medier den kommende måneden, men dette krever at du er litt aktiv. Legg ut et fint bilde av deg selv, så skal du se hvilke ringvirkninger det vil få. Husk; du må være deg selv! Det er den personen han eller hun vil falle for. Hvis du holder på med noen er tiden virkelig inne for å fortelle vedkommende hva du føler. Du er tøffere enn du tror, og gevinstene av å være ærlig vil være større enn å holde følelsene inne. Kanskje han er den rette? Tiden vil vise.

Motto: Si det som det er

Lykkedager: 7 og 21

 

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

Du har vært god på å unngå konflikter i det siste, dette vil lønne seg for deg i året som kommer. Du har latt deg irritere, men du har vært flink til å skjule det når det gjelder. Dette bør du fortsette med. Ta det heller ut på folk du stoler på – det er lov å klage litt til venner og familie. I desember vil det dukke opp en gammel flamme. Hvis du er i et forhold bør du passe deg litt for hvor mye oppmerksomhet du skal gi til vedkommende. Alle vannmenn, singel eller i forhold, bør tenke på følgende; er det verdt å såre noen jeg er glad i for dette? For noen vannmenn vil svaret på dette være ja, og for andre nei. Ærlighet varer uansett lengst, og det du har gjort vil komme frem i lyset før eller siden. Vannmenn som er usikker på forholdet sitt, burde ikke utsette å gjøre det slutt eller ta opp problemer selv om det er jul. Det vil faktisk vise seg å være det perfekte tidspunktet. Fortsett å være deg selv, og være ærlig, så blir desember en bra måned for deg.

Motto: Just do it

Lykkedager: 8 og 16

 

Fiskene 19. februar – 20. mars 

Endelig desember, og endelig en måned som vil gå veien! Det har vært mye usikkerhet i det siste, men ting vil endelig begynne å snu nå som vi nærmer oss et nytt år. Ikke bare vil hverdagen begynne å bli som før, men du vil også få lykken snudd når det kommer til kjærligheten. Bruk desember på å finne ut om han eller hun du dater nå, eller har et godt øye til, faktisk er den rette for deg. Det kan lønne seg å skrive ned de viktigste kvalitetene du ser etter i en partner. Sjekk om vedkommende faktisk har de kvalitetene som er aller viktigst for deg. Dette vil gi deg klarhet i hva du skal gjøre når året nærmer seg slutten. Det er viktig for fisker å starte året med blanke ark – så desember er måneden du skal ta tak i de problemene og utfordringene du har hatt i hele 2020. Ikke vent med dette til starten av 2021. Ha også i bakhodet at ærlighet varer lengst. 

Motto: Ikke utsett vanskelige oppgaver

 

Lykkedager: 12 og 13

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.