Horoskop og astrologi,  LIVSSTIL

Horoskop [april 2021] – slik blir årets andre vårmåned for deg

Måneds horoskop for april 2021. Les hva som skjer for de ulike stjerntegnene i april. Celeb gir deg månedens horoskop for alle tegn.

Horoskopet for mai 2021 finner du her

Innlegget fortsetter under annonsen

Væren 21.mars – 20. april 

Vår, du kjære vår. Værens årstid, og en årstid som ofte går din vei. I April vil du begynne å innse ting. Dette kan dreie seg om ting som skjer på jobben, skolen, med venner og i kjærlighetsrelasjoner. Tanker vil begynne å samle seg, og hva som er de riktige valgene for deg vil bli tydeligere denne måneden. Med andre ord; hvis du står ovenfor et vanskelig valg er dette måneden du burde bestemme deg og bare “gjør det” eller droppe det helt.

Året så langt har gått litt opp og ned, derfor er det viktig at du identifiserer hva som gjør deg glad, og hva som gjør deg nedfor, slik du kan få gjort noe med det. Her kan det hjelpe å skrive ned ting på papir. Gjør et forsøk på å identifisere “lykke” triggerne dine i April, så kan Mai og månedene som kommer bli noen av de fineste månedene i ditt liv.

Hvis du ikke kom deg på date i Mars skal du ta initiativ til dette i April. Husk at du stråler i April, og at du har ekstra gode sjanser i denne årstiden. Fortsette å ha i bakhodet at ting går begge veier i relasjoner. Prøv å sett deg inn i motpartens side hvis du havner i en diskusjon for å forstå hele bilde.

Alt i alt blir April en bra måned, så lenge du har guts og følger magefølelsen din.

Lykkedager: 1 og 22
Motto: Vær tøff og følg hjerte

Tyren 21. april – 21. mai

Du er lettet nå som det er ferie og vi går mot lysere tider. Det er lettere for tyrer å holde motet oppe nå som våren er her. En pust i bakken var akkurat det du trengte nå som vi er på vei inn i April. Nyt ferien, og lad batteriene, det har du fortjent.

April, vil som Mars, bringe med seg et par overraskelser. Du er tilpasningsdyktig, og det er viktig at du fokuserer på å hjelpe de rundt deg når ting som “ikke skulle skje”, faktisk skjer i April. En person som står deg nært vil virkelig trenge deg i April, så vær litt ekstra obs på hvordan de rundt deg har det.

På jobb/skole vil du miste litt motivasjonen. Da kan det hjelpe å gjøre de verste oppgavene først, og spare de beste til slutt. Dette vil øke motivasjonen din på lang sikt. Du skal også gjøre mer av de tingene DU faktisk liker i April for å gjør deg selv mer fornøyd og motivert. Vær litt egoistisk, og tør å stille krav til de rundt deg.

Hvis du er på utkikk etter nye relasjoner skal du fortsette å “lete” plasser du vanligvis ikke leter. Det vil si; hvis du vanligvis finner nye folk på Tinder, skal du heller prøve å komme i kontakt med noen en annen plass. Her er det bare kreativiteten som setter grenser.

På en av lykkedagene dine skal du gjøre “det” du har utsatt lenge. Du tjener ingenting på å vente lenger med dette nå. Når det er gjort, vil du kjenne på en deilig følelse av lettelse og mestring.

Lykkedager: 14 og 19
Motto: Vær litt ego

Tvillingene 22.mai – 21. juni

En etterlengtet ferie legger til rette for en effektiv og bra måned. April er måneden du får ting gjort, og blir ferdig med ting som har hengt over deg i hele år.

Med oppladede batterier er tvillinger klar for kamp i april. På jobb/skole får du gjort mer nå enn noen gang før, og du vil oppleve at ting tar kortere tid enn vanlig. Dette er ikke fordi du slurver, men fordi du er inn i en god flyt og får gjort mer ting på kortere tid enn før. Når du befinner deg i en slik flytsone er det viktig å være bevisst på de rundt deg. Ta hensyn til at folk ikke er like effektiv som deg, og hjelp heller enn å bli irritert på folk i slike situasjoner. Husk; dere er ikke sterkere enn det svakeste ledd.

Relasjonsmessig vil du også “få ting gjort” i April. Du vil dvele mindre over ting og ta tøffe valg som om de var enkle. Du vil innse at det å utsette vanskelige valg innen relasjoner ikke lønner seg, og at det å “få det gjort” er det aller beste for deg og de rundt deg. Du er tøffere enn vanlig, dette vil overraske deg, men også de rundt deg. Hvis du har en spesiell person i kikkerten kan det likevel lønne seg å gjøre seg opp noen tanker og legge “en plan” før du tar initiativ.

Du vil fortsette å blomstre nå som det nærmer seg sommer. Du vil føle deg finere og finere hver dag som går, og dette vil folk rundt deg legge merke til.

Lykkedager: 11 og 27
Motto: Og så var det gjort!

Krepsen 22.juni – 22. juli 

2021 har til nå vært en berg og dalbane av følelser, og i April vil du endelig få en etterlengtet opptur. Ferien i starten av måneden var noe du virkelig trengte, og selv om du har kjedet deg en del, så hadde kroppen din godt av det.

I April vil du få øynene opp for nye ting, og kanskje også nye folk. Du er lei av “det samme gamle”, og lysten etter å komme seg ut av komfortsonen vil øke denne måneden. Finn tid til å dyrke nye interesser, og involver gjerne de rundt deg når du finner på nye ting. Det er viktig å ikke glemme alt som var, selv om nye ting og folk er spennende nå i starten.

Du har tenkt på samme person lenge nå, og hvis du ikke allerede har gjort det, er April måneden du skal ta første steg. Spør deg selv; hva tjener jeg på å utsette dette? Hvis du ikke har noe godt svar skal du sende melding allerede på den første lykkedagen din.

På jobb/skole vil du bli lettere irritert enn vanlig. Enkelte oppgaver og folk er mer krevende enn andre å jobbe med, men da er det viktig at du puster med magen og forteller deg selv at “det går bra”. Du skal prøve å unngå utbrudd, for dette gagner ingen. Hvis ting blir for gale kan du lette frustrasjonen ved å snakke med en av dine nærmeste. Det vil hjelpe mer enn du selv tror!

Lykkedager: 10 og 22
Motto: Utforsk det ukjente

Løven 23.juli – 23. august 

Endelig ferie, og endelig en måned hvor du kan senke skuldrene litt. Året til nå har på mange måter vært litt intenst. Du har tilpasset deg en ny hverdag, og bare det i seg selv har tatt mye energi. Desto viktigere er det at du tar deg tid til å slappe av når du har muligheten til det, spesielt nå i ferien.

Med fulle batterier etter påske er du klar for å ta fatt på de utfordringene som møter deg i April. Det som i utgangspunktet skulle bli en rolig og forutsigbar måned blir fort snudd på hode når det skjer noe uventet i starten av April. Det er viktig at du ikke tenker at du skal løse alt alene, men at du tar i mot hjelp fra de rundt deg denne måneden. Det smarteste du gjør i April er å være åpen for hjelp fra dine nærmeste.

April er også en måned for å være åpen. Du er litt for “god” på å holde ting for deg selv, men dette er absolutt ikke det som er smartest på lang sikt. I April skal du åpne deg og fortelle de rundt deg hva du tenker på og hva du bekymrer deg. Du vil bli overrasket over hva dette kan resultere i.

Relasjonsmessig vil du være klar for noe nytt. Dette trenger ikke være en ny “person”, men det kan være det.

Lykkedager: 2 og 28
Motto: Som en åpen bok

Jomfruen 24. august – 23. september

Jo-jo året fortsetter, men du vil endelig være i balanse nå som du endelig fikk en etterlengtet pause fra hverdagen. Ferien gjorde deg godt, og med fulladet batteri er jomfruer klar for å ta April og alt som følger med den nye måneden med storm!

Fullmånen i slutten av mars satte tankekverna i gang. Du tenker mye på en spesiell person om dagen, og tiden for å gjøre noe med det nærmer seg med stormskritt. Lykkedagene kan være et fint tidspunkt å få ting gjort på. Ting har kanskje vært “litt for stabilt” i det siste når det kommer til relasjonene dine, og det er på tide å få litt fart på ting i April. Det er bedre å prøve å faile, enn å aldri prøve. Bruk ferien på å bestemme deg for hva du ønsker å gjøre. Stol på magefølelsen din, og vær tøff nok til å gjennomføre det du bestemmer deg for. Du vil bli overrasket over resultatet.

På jobb/skole vil du kjenne på en motivasjon og vilje som går litt opp og ned. Utnytt de gode dagene, for på de verste blir det vanskelig å få gjort noe i det hele tatt. I April kan det lønne seg for deg å jobbe sammen med andre, dette gjelder spesielt på de dagene du merker at viljen og motivasjonen er på bånn.

Fortsett å tenk langsiktig, og ta valg basert på dette. Det er spesielt viktig for jomfruer å ha denne innstillingen.

Lykkedager: 16 og 19
Motto: Øvelse gjør mester

Vekten 24. september – 23. oktober

April startet med et etterlengtet pust i bakken. Hverdagen har på mange måter vært spesiell den siste tiden, men lysere tider er på vei, og du vil kjenne på en lettelse når vi går inn i April.

April. Måneden du trodde skulle bli vanlig og kjedelig, men som blir alt annet enn det. Fullmånen i slutten av mars iverksatte ubevisste følelser og tanker hos deg som vil prege hele måneden. For potensielle partnere vil du være svært attraktiv, og du vil merke en økt interesse for din tid og ditt nærvær. Så vekter, her gjelder det å tenke seg godt om før man sier ja til det første og beste tilbudet som lander i fangene deres. Du skal alltid spørre deg selv; “hva er det jeg egentlig vil ha”, før du takker ja eller nei til ulike tilbud. Dette gjelder både i relasjoner, men også på jobb/skole.

Den intense måneden vil bli enda mer intens når det i midten av April vil oppstå en krangel mellom deg og en av dine nærmeste. Denne krangelen kan unngås hvis du evner å sette deg inn i hvordan de rundt deg har det på forhånd, og gjøre tiltak deretter. Kanskje noen rundt deg trenger at du ser hvordan de faktisk har det? Eller kanskje noen rundt deg trenger at du hjelper litt ekstra til?

Likt som i mars skal du tenke; Ord betyr noe, men handlinger betyr enda mer.

Lykkedager: 3 og 11
Motto: Se, lytt og tenk deg om

Skorpionen 24. oktober – 22. november 

Følte du at ting ikke gikk helt din vei i mars? April blir heldigvis bedre. Fullmånen i slutten av mars markerte slutten på mye uflaks, og starten på en ny periode fylt med mye energi og engasjement.

Ferien kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt. I påsken får du virkelig ladet batteriene, og du møter den nye måneden proppfull av energi og nytt driv. I April skal du si mer JA, og du skal ikke være redd for å takke ja til en utfordring eller to. Hvis du er usikker, skal du kjenne på magefølelsen din, som mest sannsynlig vil be deg gønne på!

Overskuddet på energi kommer godt med på jobb/skole, hvor du vil bli tildelt en viktig og stor oppgave. Denne løses best sammen med andre, men det kan lønne seg for deg å ta lederrollen hvis du innleder til et samarbeid. Du er en bedre leder enn du tror, spesielt når batteriene er fulle etter ferien.

Relasjonsmessig vil du virke interessant for potensielle partnere. Dette skyldes en glød som kommer fra innsiden. Utnytt gløden din, og kom deg ut og ta verden med storm i April. Det dummeste du kan gjøre er å ligge inne og se på film dag ut og dag inn. Grip dagen og utnytt den ekstra energien og engasjementet ditt. Det vil du ikke angre på.

Til venner og nære vil du fortsette å være en viktig støttespiller. Husk derfor å se de rundt deg, og gjør deg selv litt ekstra tilgjengelig.

Lykkedager: 23 og 30
Motto: Følg magefølelsen

Skytten 23. november – 21. desember

En ny måned, med nye sjanser og nye muligheter! Mars nådde ikke helt opp til forventningene, men heldigvis blir April bedre. Skytter av totalt sett vært svært tilpasningsdyktig i det siste, og dette vil dere få igjen for i April.

Mens noen bruker fritiden sin på å klage og være misfornøyde, skal du bruke tiden du har til overs i April på å tenke nytt. Du vil oppleve at dine kreative evner blir styrket mot midten av måneden, og du vil få mange godé idéer. Disse idéene kan generere stor verdi for deg i fremtiden, men det krever at du setter de til live. Hvorvidt dette skjer er helt opp til deg, og hvilke prioriteringer du gjør. Her lønner det seg å rådføre seg med andre.

Jobb/skole vil ta opp mye av tiden din i april, men det er viktig at du finner tid til venner, familie og partner. Hvis tiden ikke strekker til kan det lønne seg å identifisere hvilken tid på døgnet du er mest effektiv, og gjøre de oppgavene du synes er mest utfordrende på denne tiden. Dette varierer fra person til person – noen er mest effektiv på morgenen, andre på kvelden og på ettermiddagen.

Relasjonsmessig er det som sagt viktig at du finner tid til dine nærmeste. Prøv å være mer tilstede når du først er sammen med andre. I stedet for å se film kan du foreslå en annen aktivitet. Dette vil bidra til å styrke relasjonene dine, og du vil bli overrasket over hvor mye du får ut av det.

Fullmånen i slutten av mars markerer at store endringer er på vei, så vær forberedt på at det vil oppstå uforutsette hendelser i april.

Lykkedager: 4 og 18
Motto: Hodet over vannet

 

Steinbukken 22. desember – 20. januar 

Har du følt deg litt nedfor i det siste? Det er isåfall ikke rart. Fullmånen i slutten av mars har påvirket humøret ditt, og du har følt deg litt mer sliten enn vanlig. Heldigvis for alle steinbukker, går vi nå lysere og bedre tider i møte.

Når fullmånen er over, og ferien starter for fullt vil du merke en skifte i humør og innstilling. Selv om du har vært mye hjemme for tiden, er du fortsatt sliten etter et rar start på 2021, og en ferie er virkelig det du trenger. En mer positiv og motivert versjon av deg selv vil spire i april.

Relasjonsmessig gjelder det å være direkte i april. Hvis det er noe som plager deg, uavhengig av om det dreier seg om et familiemedlem, en venn, en kjæreste eller noe annet, skal du fortelle vedkommende hva du faktisk tenker og føler. Å gå rundt grøten er ikke “veien å gå” i april. Hvis du går og irriterer deg over en spesiell ting, skal du ta tak i dette og få orden på det denne måneden.

På jobb/skole vil du bli nødt til å ta et vanskelig valg. Her skal du, likt som i mars, først tenke; “hva er målet” før du gjør valget ditt. Tenk på alle som er involvert, og se flere sider av saken – dette vil lønne seg.

Lykkedager: 3 og 5
Motto: Det blir bedre

 

Vannmannen 21. januar – 18. februar 

Den nye måneden starter rolig, men vil bli stadig mer hektisk jo nærmere vi kommer Mai. Det er mye som skal gjøres og fikses i april, men dette er du forberedt på. Du starter den nye måneden med å lade batteriene, for å så gi alt du kan for å lykkes med prosjekter og oppgaver du får tildelt i april.

Relasjonsmessig skal du faktisk se deg litt tilbake i april. En person du har hatt en relasjon til tidligere holder på glemme deg, så hvis du vil unngå dette bør du plukke opp mobilen og sende en melding. Vannmanner som er på vei inn i nye relasjoner skal være litt på vakt. Vær sikker på at du har blitt kjent med den ekte versjonen av han/hun du knytter bånd med før du eventuelt binder deg for godt.

Fullmånen i slutten av mars markerer en ny og bedre periode for vannmannen. Du vil føle deg sterke nå enn noen gang før, og før du vet ordet av det har du tatt det valget du har dvelt på lenge. Denne perioden er fylt med indre styrke, som gjør at hverdagen blir enklere og litt bedre i tiden fremover. Du er tøffere enn du tror, og du vil bli imponert over alt du kommer til å oppnå og få til i april.

På jobb/skole vil du merke en indre driv til å prestere bra, til tross for at ting har gått litt trått i det siste. Du vil gjøre dine nærmeste stolt.

Lykkedager: 12 og 18
Motto: Go for it

 

Fiskene 19. februar – 20. mars 

En dag er du helt på topp, og en annen dag er du helt på bånn. Dette oppsummerer mars på mange måter. Du hadde en del fine dager denne måneden, men den nye hverdagen begynner å gå deg litt på nervene.

April, starter derimot med en velfortjent ferie. Du får slappet av ladet opp de mentale og psykiske batteriene, noe som kommer godt med nå som fiskene går inn i en ny periode. Fullmånen i slutten av mars markerer nemlig en overgang fra “uflaks” til “flaks” for ditt stjernetegn. Du vil merke at ting går mer din vei i april, noe som fører til at du får tilbake motivasjonen som du sårt lengtet etter i mars.

Mot slutten av måneden vil du få en overraskende beskjed fra noen som står deg nær. Dette trenger ikke være noe negativt, men det vil gjøre at ting endrer seg litt. Det er viktig at du forsøker å tilpasse deg, og at du ser det positive i situasjoner, fremfor det negative. Rådfør deg med venner og familie hvis du blir sittende og overtenke ting knyttet til relasjoner i april. Problemer blir mindre når de løses av flere.

På jobb/skole vil du merke at folk lener seg litt på deg. Du er flink til å lede, og ta på deg oppgaver, men pass på at det ikke blir for mye. Du kan fort oppleve at folk forsøker å utnytte deg, så vær litt på vakt.

Siden det er vår, vil alle fisker fortsette å gløde og være interessante for potensielle partnere. Kos deg med gløden, og kom deg ut så mye du kan for å vise deg frem.

Motto: Opp og frem
Lykkedager: 9 og 23

Husk å følg oss på Instagram 🔥

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.