Filmer og serier,  KULTUR

Hjem til Jul Sesong 2 – se premieredato, teaser og traileren her!

Vi elsket Hjem til Jul sesong 1, og kan nesten ikke vente til 18. desember når sesong 2 av serien slippes. Ikke bare forventer vi julestemning, men vi gleder oss veldig til å se hvem som ringte på døren til Johanne 24. desember i fjor. 

Likt som i sesong 1, følger vi Johanne, en singel jente i begynnelsen av 30-årene. Johanne har en familie som ønsker mer enn hun selv, at hun skal få seg en kjæreste. Dette resulterer at Johanne til slutt lyver på seg en kjæreste, som igjen blir invitert til familien julefeiring 24-dager senere. Johanne bestemmer seg for at hun skal få seg en kjæreste innen den tid, og den 24-dagers lange jakten på en kjæreste er i gang. Sesong 1 var proppet med morsomme øyeblikk, og ga oss skikkelig skikkelig julestemning. Vi håper sesong 2 blir like bra!

Tok verden med storm

Serien tok hele norge med storm etter lansering i desember i fjor. Blant annet fikk serien pallplass på New York Times sin liste over beste serien å se i desember på Netflix.

Skuespiller, Ida Elise Broch (spiller Johanne), delte disse behind the scenes bildene fra den nye sesongen:

Nye og kjente fjes i sesong 2

I sesong 2 ser vi mer av blant andre Ida Elise Broch, Gabrielle Leithaug, Oddgeir Thune, Edward Schultheiss, Dennis Storhøi og Anette Hoff.

Les også: Skal du stalke eksen hans? 

Vi får også et gjensyn med den svenske kjekkasen Felix Sandman, som spilte den 19-år gamle flammen til Johanne. I tillegg vil serien få en ny sykepleier denne sesongen – som spilles av selveste Dagny! Det er gøy! 

 

Se trailer og teaser her

Vi har funnet både teaseren og traileren til sesong 2 av hjem til jul. Enjoy!

Har du sett sesong 1? 

Følg oss på Instagram 💋

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *