MOTE,  Trender

Her finner du solbrillene som trender NÅ

Sommeren nærmer seg med stormskritt, og påske-solen har allerede begynt å titte frem. Det finne de riktige solbrillene som passer perfekt både i form, pris og farge kan være krevende. Vi har derfor laget dette innlegget for å hjelpe og inspirere deg til å finne dine drømme solbriller. 

 

Les også: Solbrilleguide 2021 – De fineste solbrillene denne sommeren

Designer solbriller som trender i 2022

Nedenfor er det plukket ut tre ulike solbrille-modeller som er på moten i 2022. Dette er solbriller som har en litt stiv pris, men samtidig er av veldig god kvalitet. Med andre ord; vil du investere i noen solide solbriller som er tidløse og holder lenge så anbefaler vi disse.

Cat eye

Prisen til solbrillene er 3150,- og du finner de her

Geometric design

Prisen på solbrillene er 3900,- og du finner de her

Den ovale formen

Merket Chimi har ulike modeller og et stort utvalg i farger på alle modellene. Solbrillene er også av svært god kvalitet samtidig som de ikke er alt for dyre. Så her får du fine, trendy og kvalitets solbriller for en moderat pris.

Prisen på solrbillene er 1200,- og du finner de her

Lommebok-vennlige solbriller som trender i 2022

Hvis du synes prisen er litt for stiv på de nevnte solbrillene, men liker designet, så har du noen lignende eksemplarer under for en rimeligere penge.

Cat eye

Prisen på solbrillene er 349,- og du finner de her

Geometric design

Prisen på brillene er 159,- og du finner de her

Den ovale formen

Prisen på solbrillene er 299,- og du finner de her

Ollis Optikk – solbrillebutikken for deg i Oslo

Ollis Optikk er en butikk som selger solbriller på Majorstuen i Oslo. De har et stort utvalg av forskjellige solbrille-modeller og merker. Her finne du designer solbriller til litt stive priser, men til gjengjeld av god kvalitet. De tar også i mot bestillings-ønsker på sin instagram, så hvis du leter etter noen spesielle solbriller som er vanskelig å få tak i er dette butikken for deg. De har også en nettbutikk som du finner link til her. Dessverre er det veldig dårlig utvalg, men forhåpentligvis kommer det mer her etter hvert. 

De har et stort utvalg av solbriller fra store velkjente merker, som dior, chanel, gucci, prada, celine, bottega og mange flere! Link til instagram finner du her.

Her er noen av solbrillene butikken tilbyr:

Saint Laurent SL 276 MICA
CAT EYE S220 SUNGLASSES IN ACETATE WHITE fra Celine

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.