Historier fra dere,  SPALTER

Skulle møte en gutt, men endte opp på tacokvelden til en fremmed familie

Hei Celeb! 

Jeg har en litt flau men veldig morsom historie å fortelle. Ja dere leste riktig, jeg skulle møte en gutt som jeg aldri hadde møtt før, og endte opp på tacokveld hos en helt fremmed familie. Hvordan? Jo det skal jeg fortelle dere…

Gutten jeg skulle møte hadde jeg snakket med over Snapchat. Han bodde ca en og en halv time unna meg med buss, og jeg var ikke kjent der han bodde. Vi hadde snakket en stund og avtalt at vi skulle møtes hos han en fredag kveld. Jeg visste ikke nøyaktig hvor han bodde men han skulle forklare hvor jeg skulle gå over Snapchat.

 

Les også: He-he-he #1 – Bæsj i tre  – når eneste utvei er å ta med shiten ut

 

Det var kaldt ute, og jeg hadde lite strøm på mobilen. Jeg tok bussen i en og en halv time og jeg gikk av på riktig busstopp. Sendte bilde på snap. “Hvor går jeg herfra?”. “Du går opp den lille bakken og fortsetter rett fram”  svarte han. Og jeg gjorde som han sa.

Jeg kom opp den lille bakken og sendte ny snap: “hvor går jeg nå da?”. Han svarte: “du fortsetter helt fram til det går en vei ned til venstre”. Jeg gikk videre, jeg frøys, jeg hadde bare på meg en tynn genser. Jeg skulle akkurat til å ta opp mobilen for å sende ny snap, og akkurat da jeg åpnet Snapchat skrudde mobilen min seg av. Jeg kjente et lite stikk i magen. “Hva faen gjør jeg nå” tenker jeg mens jeg begynner å få litt panikk.

Her står jeg, på en plass jeg aldri har vært før, skal møte en gutt jeg aldri har møtt før og aner hvor bor. Det er jo faktisk bare en ting å gjøre, og det er å ringe på hos noen fremmede å låne mobillader, noe som er ekstremt ubehagelig og rart å gjøre. Men dette var noe jeg bare måtte gjøre, jeg hadde jo ikke noe annet valg.

Jeg så et fint ny moderne hus litt bortenfor og velger å gå dit og ringer på. Det var en dame som åpnet. “Hei, du skjønner, jeg skulle møte en gutt som jeg ikke vet hvor bor også gikk jeg tom for strøm og jeg aner ikke hvor jeg er. Er det mulig å få låne en lader?”. Damen nølte ikke og sa at det kunne jeg selvfølgelig gjøre.

Jeg kom inn og det første jeg ser er en liten familie med små barn rundt et middagsbord som sitter å spise taco. De små barna ser rart på meg, og jeg føler meg så sykt dum hvor jeg står i et fremmed hus og forstyrrer taco kvelden til en barnefamilie.

“Vil du ha Cola?”  spurte damen mens hun fant en lader til meg. “Ja takk!” svarte jeg, og jeg følte meg fortsatt veldig dum. Hun spurte hvem jeg skulle møte, jeg svarte, men hun kjente ikke han eller familien hans, heldigvis. Det hadde vært kleint da dette møtet skulle være kun mellom oss.

Jeg fikk strøm på mobilen igjen, og det første jeg ser er mange meldinger fra han, han hadde blitt veldig bekymra og gått å leitet etter meg. “Sorry, jeg gikk tom for strøm, og nå er jeg hos en fremmed familie og lader mobilen”. “HÆ, HVA?” svarte han. Jeg takket for meg (lol), og for at jeg fikk låne lader og gikk stille ut. Når jeg kommer ut ser jeg han står litt unna.

Heldigvis gikk det bra, og vi fikk oss en god latter og hadde en koselig kveld. Men det var litt av en hinderløype å komme til han. 

Mvh Tacochick 17 🌮

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *