SLADDER

Hanna Martine har fått seg kjæreste – og det er ikke Vidar Villa

Hanna Martine delte nyheten om ny kjæreste med sine instagram-følgere tirsdag ettermiddag. Dette gjorde hun ved å dele et kyssebilde med sin nye kjærlighet, fra en kveld som ser ut som nyttårsaften. Hanna sier til VG at kjæresten ikke ønsker å være en offentlig person, og står derfor ikke frem med navn. 

Brudd med eksen i fjor sommer

Hanna Martine ble singel i fjor sommer, etter et litt mindre hyggelig brudd med eksen. Hun har selv vært åpen om at det ikke var spesielt lett å være sammen med eksen, og at bruddet blant annet skyldes utroskap. Vi er veldig glad for at Hanna har funnet lykken med en annen. 

– “Glad Hanna Martine har funnet seg noen! Unner henne det, og håper han er ordentlig fint menneske! Utroskap ødelegger så utrolig mye for offeret, så håper han her tar ordentlig vare på henne, og at de begge har det fint”, sier en følger.

Se Hanna fortelle om bruddet i videoen nedenfor.

Er den nye kjæresten Vidar Villa? 

Av en eller annen grunn er det veldig mange som har spekulert i om den nye kjæresten til Hanna Martine er pop-artisten Vidar Villa. Dette stemmer ikke. Ryktene stammer fra jodel, hvor flere nå spekulerer i hvor i alle dager de kom fra i første omgang, siden gutten på bilde ikke ligner noe på Vidar. 

Se en av jodel trådene nedenfor – ps: klikk på CLOSE og Read this Jodel i høyre hjørne for å se hele jodelen. 

Hva synes du om det nye paret? 

Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *