Skandinavia,  SLADDER

Hanna Martine åpen om vanskelig tid – «det blir bedre»

Hanna Martine delte nylig informasjon om en hendelse som fant sted sommeren 2020. I sin siste video på YouTube forteller en sterk, men gråtkvalt Hanna om hendelsen som skulle gjøre året 2020 enda vanskeligere. Målet med videoen er ikke oppmerksomhet, men å hjelpe andre. Hun forteller gjentatte ganger at ting blir bedre, selv om alt kan virke håpløst til tider. 

Selv skriver hun følgende om saken i sitt siste Instagram innlegg:

«tusen takk for alle meldinger og kommentarer på min siste video, jeg er helt målløs🥺jeg blir så rørt av å lese at videoen min har hjulpet flere av dere til å anmelde en voldtekt eller fortelle det til noen dere stoler på. samtidig føles det helt håpløst og kvalmt at så mange opplever voldtekter, og at det er mange saker som blir henlagt. det finnes hjelp å få, jeg tror deg – og jeg lover at ting blir bedre❤️ det er ALDRI offerets feil. samma hva du går kledd i og samma hvor mye du er har drukket(eller ikke). igjen; tusen takk – masse kjærlighet og takknemlighet fra meg❤️»

» Bare se denne videoen «
I videoen under forteller Hanna Martine om hva hun opplevde i 2020. b
Åpner opp om voldtekten i Podcasten til Ida Fladen

Hanna-Martine valgte å fortelle historien sin i Podcasten «Ida med Hjerte i Hånden» i midten av april 2021. Likt som videoen over, er Hanna-Martine svært ærlig når hun forteller om voldtekten. Hør hele episoden nedenfor.

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.