Internasjonalt,  SLADDER

Handler Selena Gomez nye sang “Lose You to Love Me” om Justin Bieber?

På onsdag slapp Selena Gomez den sterke kjærlighetssangen “Lose You to Love Me” og mange spekulerer nå i om sangen handler om eksen, Justin Bieber. Selena har ikke bekreftet at sangen handler om Justin, men hun har heller ikke avkreftet det under flere intervjuer og kommentarer i sosiale medier. Selena forteller selv at “denne sangen er inspirert av mange ting som har skjedd i livet mitt”. I tillegg synger hun “In two months, you replaced us, Like it was easy”, noe mange mener peker til Justins forhold til sin nåværende kone Hailey Bieber som utviklet seg rask etter bruddet mellom Selena og Justin tilbake i 2018. 

Et turbulent forhold

Justin og Selena har fått helt ekstremt mye oppmerksomhet siden de startet å date tilbake i 2011. Siden den gang har det vært en berg og dalbane av følelser, og x-antall hjertesorger forårsaken av forholdet de i mellom.

 

Les også: Selena og Justin har endelig fått en sang sammen

 

Hailey bekymret for ektemannen 

Etter at Selena slapp sine nye singel “Lose You to Love Me” har mange spekulert i om sangen handler om Justin, noe vi har god grunn til å tro. Justin kone, Hailey har selv sagt i et intervju at hun er bekymret for ektemannen, da hun mener dette kan gå ut over hans mentale helse (kilde: seher.no). Selena har verken bekreftet eller avkreftet, men vår magefølelse sier oss at hadde sangen handlet om noen andre ville hun bekreftet dette for lengst. 

Datet Selena i Mars 2018 og giftet seg med Hailey i September 2018

Justin og Selena avsluttet sitt forhold i Mars 2018 og et par måneder senere begynte han å date Hailey. I Juli 2018 var de forlovet og i September 2018 giftet de seg under en lukket seremoni. Siden den tid har vi ikke hørt noe fra Selena, helt til hun slapp to nye singler på onsdag. 

Vi er nesten helt sikre på at “Lose You to Love Me” handler om Justin, men det finnes også andre teorier. Noen mener for eksempel at sangen handler om The Weekend, som er en av eksene til Gomez. Hvem tror du sangen handler om? 

Liker du Celeb? Følg oss på instagram for daglige oppdateringer og nyheter!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *