Filmer og serier,  KULTUR

Greys Anatomy sesong 17 – «Corona Pandemien» har premiere i dag [13. november]

Den berømte legeserien, Greys Anatomy, har gått på skjermen siden 2005. Med den dyktige og mørke Meredith Grey i front kommer i dag sesong 17 av dramaserien. Dagsaktuell, skummel og spennende skal den nye sesongen handle om pandemien som har berørt en hel verden det siste året, og som i alle år fremover vil bli en sentral del i historiebøkene.

Innlegget fortsetter under annonsen

Alle kan relatere til sesongens tema

Corona som for et drøyt år siden bare var en kald øl, er i dag blitt et navn som berører hverdagen til millioner av mennesker verden over. Vi både elsker og hater å snakke om det. Men vi er vel alle enige om at vi er lei, lei, lei. Denne uken har Norge igjen gått inn i en ny lockdown, så mer dagsaktuelt enn dette får du det ikke.

Det er umulig for oss å være en langvarig sykehusserie og ikke gjøre noe på den største medisinske historien i vår levetid, sier Krista Vernoff under et intervju med Entertainment Weekly.

Serien er inspirert av ekte leger som forteller om opplevelser fra arbeidslivet, som igjen blir dramatisert. Det blir nok lagt på litt mer drama, litt mer sex og litt mer bissare hendelser enn i det virkelige liv. Dette har jo fungert de siste 16 sesongene. Etter hele 363 episoder lurte man jo på om det var mer drama og historier å lage god serie av, men en sesong om corona pandemien fra legenes ståsted kan vel ikke bli annet enn spennende og hjerteskjærende?

Les også: Ukas Netflix – Crazy Rich Asians

Drama fra legenes perspektiv 

I traileren ser vi legene med fullt smitte-utstyr og i full action for å håndtere liv og død. Den første episoden skal være en to-timers episode som du finner på Tv2 Sumo. Det blir spennende å se hvordan pandemien blir fremstilt av legene på Grey Sloan Memorial Hospital.

Skal du se serien? Husk å følge oss på instagram 🔥

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.