SPALTER,  Tigerstaden

#14 – Fuckboy – Dangerous, but fun

Tror du på kjærlighet ved første blikk? Om jeg gjør det? Selvfølgelig gjør jeg det. Men ikke all kjærlighet er bra kjærlighet. Som fuckboys for eksempel. Jeg har alltid et stort behov for å gjøre om fuckboys til goodguys. Funker det? Nei. Så anbefaler jeg det? Absolutt ikke. Fortsetter jeg å gjøre det? Ja.

Mitt navn er Amanda Winter. Jeg er i midten av tyveårene og singel. Etter å ha vært i seks forhold og både kysset og datet fler enn jeg kan huske, prøver jeg fortsatt å bli klok på hva jeg vil ha. Jeg er en kjærestejente som elsker å være singel. Og det kan til tider være ganske komplisert.

Jeg håper du vet. Jeg håper du vet at det var kjærlighet fra tredje blikk.

Jeg håper du vet. Jeg håper du vet at det var kjærlighet fra tredje blikk. “Kjærlighet ved første blikk?” Var det første han skrev til meg. Etter å ikke ha svart på en uke, sendte han en ny melding. “Kjærlighet ved andre blikk?”. Ettersom jeg har hørt at denne gutten er en fuckboy unngikk jeg å svare. En dag så jeg han på butikken og jeg tenkte jeg skulle skrive til han “Kjærlighet ved tredje blikk?”, men jeg sendte det aldri. Enda en uke senere skrev han at han hadde sett meg utenfor leiligheten min. Sannheten var at han ikke hadde sett meg, men jeg gikk rett på å svarte med en gang. Så begynte vi å snakke. Mr.Fuckboy spurte meg vel 20 ganger om vi skulle møtes før jeg etter 6 måneder med intense forespørsler gikk med på å møte han. “Vi kan møtes som venner”, sa han og jeg tenkte, “Jaja, helt normalt å skaffe seg en venn av det motsatte kjønn i midten av 20-årene. Fra Tinder. Men hvorfor ikke?” Han er The boy next door, så jeg tuslet bort en kjedelig søndag for et “vennetreff”. Etter nøye planlegging av klær med Nathalie hadde jeg tatt på meg et antrekk som verken skrek sexy eller kjedelig. Etter den kvelden lovet jeg meg selv at dette kun skulle være et eksperiment for å date en fuckboy og ikke noe mer. Han var mye kjekkere enn jeg forestilte meg og han visste akkurat hva han skulle si, så her var det bare å ta på stål-trusa og et skjold foran hjertet.

Etter å ha vært med Mr. Fuckboy flere ganger, ble det hyggeligere og hyggeligere. Vi snakket i timer og så på serier, ikke noe mer. Til han en dag kysset meg. Vi lå på sofaen og jeg lo av noe dust han sa. Plutselig ser han på meg litt lenger enn han pleier og lener seg frem. Fader. Har jeg gått i fuckboy-fella? Vi fortsatte å møtes, og jeg ble mer forvirret for hver dag som gikk. En dag spurte jeg han om han lå med noen andre «Nei?», svarte han uten å nøle. Akkurat som det var det rareste i hele verden å spørre om. Han så på meg, prikket meg på nesen og sa «Og det gjør ikke du heller». Han fortsatte å sjarmere og en tanke innerst inne i meg tenkte, “Kanskje han ikke er en fuckboy, kanskje han faktisk liker meg?” Men kvelden det regnet mer enn jeg trodde var mulig, stoppet alt.

Jeg er glad han dreit seg ut, fordi han fortjener meg ikke uansett. Ikke det at han hadde gjort noe galt, men han fikk meg til å føle meg som jeg var en av alle. Selvom jeg visste at dette kom til å skje, var det en liten del av meg som håpet han skulle mene alle tingene han sa til meg. At han hadde ment alle tingene vi skulle gjøre og oppleve sammen. Jeg skulle ønske han sa alle de tingene til bare meg. Tenk hvis det faktisk bare var meg han så på med de øynene, og tenk hvis det kun var meg han sa «du er den fineste i verden» til. Tenk hvis det kun var meg han ville ha. Men det var det ikke. Og det visste jeg jo.

Fem tips fra meg. Drikk vann. Ta vare på vaginaen din. Alltid vær snill. Elsk deg selv. Og hold deg unna fuckboys.

Jeg har rett å slett gått i min egen felle for å eksperimentere å date en fuckboy. Fem tips fra meg. Drikk vann. Ta vare på vaginaen din. Alltid vær snill. Elsk deg selv. Og hold deg unna fuckboys. Jeg kan ikke hjelpe deg med de fire første, men jeg kan gi deg noen tips for å unngå fuckboys. Bruker han kallenavn som «gullet» eller «baby», så er du nok ikke den eneste. Kanskje han sier «når vi blir kjærester», eller «jeg elsker deg», ikke la deg lure! Sier han hele tiden hvor flott og pen du er, ta det til deg! Men ikke la deg sjarmere. Og sier han at han er keen, så vet vi at handlinger betyr så mye mer enn ord. Hvis du skal date en Fuckboy bare for gøy, noe jeg kanskje gjorde, må du hvertfall være sikker på hva du begir deg utpå. Det kan være farlig!

Men samtidig, man kan ikke være fuckboy på heltid for alltid. Og for å vinne må man tørre å risikere å tape. Du finner ikke drømmemannen hvis du ikke tørr å ta sjansen på å bli avvist! Det er litt av det å føle at man lever. Du må tørre å risikere å tape for å vinne! En skummel, men spennende sjanse. Det er det som er livet. Så kanskje en dag er det en som du liker og som helt enkelt liker deg tilbake.

Love Amanda

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *