Filmer og serier,  KULTUR

Førstegangstjenesten – sett av flere millioner

Hele 10 episoder av den populære serien Førstegangstjenesten ble sluppet i starten av oktober og seertallene er ikke til å tro. I følge Kampanje.com har flere millioner sett de nye episodene, og nettstedet skriver følgende; “Nå har de nye episodene også gitt nytt liv til de gamle. I desember 2019 slapp NRK de to første episodene, kalt «Pilot – del 1» og «Pilot – del 2». Begge pilotepisodene er nå sett av over tre millioner nordmenn, viser tall fra Kantars TV-undersøkelse.”

Herman Flesvig, som spiller alle hovedkarakterene i Førstegangstjenesten, er både sjokkert og veldig takknemlig for alle som har sett på førstegangstjenesten. Han takker også for de gode tilbakemeldinger han har fått. “Jeg må bare få lov til å takke for en helt fantastisk respons, alle meldinger og tilbakemeldinger er helt overveldende. Jeg har vært nervøs og det har vært skikkelig skummelt. Tusen tusen takk til alle som har sett på Førstegangstjenesten” skriver Flesvig på Instagram.

Takker kjæresten 

Tidligere i år bekreftet Flesvig at han hadde fått seg kjæreste, men han ønsker helst å holde denne delen av livet privat inntil videre. Han takket likevel kjæresten offentlig for all støtten hun har gitt han under innspillingen, som vi kunne lese på hans Instagram rett etter lansering; “Jeg vil også takke venner, familie, manager og ikke minst en fantastisk kjæreste som alltid støtter meg når jeg lever i en boble med mye jobbing, kombinert med periodevis fosterstilling og nerver!”  

Kommer en sesong 2!

Nrk har også bekreftet at det kommer en sesong 2, og innspillingen starter allerede til våren, noe vi tror flere blir veldig glad for! 

– Jeg ble veldig glad og litt redd når jeg fikk vite at det blir en ny sesong. Jeg vet hva det innebærer og vi har satt lista høyt, sier Flesvig selv. 

Vi gleder oss hvertfall til den nye sesongen kommer ut! Gjør du?

Husk å følge oss på Instagram!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.