Filmer og serier,  KULTUR

Film & Serietips – Filmserien «After»

After er opprinnelig en bokserie på fem bøker av Anna Todd. (After, After we collided, After We Fell, After Ever Happy og Before). De to første bøkene er kommet på film og har blitt populære blant ungdom. Den tredje filmen har premiere i 2021.

Pliktoppfyllende jente møter skolens rebeller

After som er den første filmen i serien handler om Tessa (Josephine Langford), en pliktoppfyllende skoleflink jente som er klar for å ta collage med storm. Tessas mor har oppdratt henne alene, og har hele livet planlagt for henne. Hun skal studere hardt og gifte seg med sin yngre High school kjæreste Noah. Tessa sin nye roommate viser seg å være i gjengen med skolens rebeller skjønner man fort hvor dette tar vei.

Det tar ikke lang tid før Tessa møter Hardin (Hero Fiennes Tiffin). Han er mystisk, kjekk og farlig.

Det tar ikke lang tid før Tessa møter Hardin (Hero Fiennes Tiffin). Han er mystisk, kjekk og farlig. De er to veldig forskjellige sjeler og kommer i uenigheter både på skolen og på fester. Det er en intens kjemi mellom de, men de bestemmer seg for å prøve å være venner, noe som utarter seg til en stormende forelskelse.

Se trailer for den første filmen her:

En mild versjon av Fifty Shades som unge kjenner seg igjen i

Den første filmen er en mild versjon av fifty shades, og mange unge kan kjenne seg igjen i den sterke tiltrekningen av gutters sjarm. Film nummer to, After We collide følger vi Tessa etter det tøffe bruddet med Hardin. Denne har en mer humoristisk og lystig tvist enn den første filmen. Tessa har fått jobb som intern og vi får blant annet se kjekkasen Dylan Sprouse, bedre kjent fra Disneys “Zack og Codys søte hotelliv”. Selv om det er noen hete senere her også, er det fortsatt drama fra start til slutt. Vi er spente om film nummer tre kan leve opp til forventningene. Utifra traileren ser det ut som det blir nok et trekantdrama, mer kjærlighet og intriger.

Les også: Ukas Netflix – en ny anbefaling hver fredag 

Trailer for film nummer to kan du se under (OBS – spoiler hvis du ikke har sett den første):

Inspirert av Harry Styles

Bokserien er inspirert av One Direction, og spesielt Harry Styles. Filmene har kanskje ikke den beste handlingen, og til tross for at det bare er aldersgrense 6 år inneholder de sex, narkotika og voldelige senere. Alt i alt, en bra film med fine sanger og romantiske scener som man drømmer seg bort til.

Den første kan ses på Netflix, den andre på TV Sumo for 49kr. 

Kos deg! Husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.