MOTE,  Trendguide

En update på sommerens trender – Instamote #4

Lurer du på hva som blir inn denne sommeren, eller trenger du litt inspirasjon til sommer-garderoben? Da er du på rett sted. I denne utgaven av Instamote får du flere hint om hva du burde investere i denne sesongen. 

Fargerike ringer fra Nina Sandbech x Tom Wood Project

Dette er en kolleksjon Nina Sandbech har gjort sammen med Tom Wood. Nina Sandbech er en norsk mote-influencer, med nesten 300k følgere på instagram. Hun er nå både aktuell med en kampanje på Sandvika Storsenter samt med denne kolleksjonen med Tom Wood Project. De har sammen skapt ringer som de selv beskriver som “collection of candy colored rings”.

@tomwood_project x @ninasandbech

Mønster og ruter – inspirert av “London Fashion Sisters”

Dette er to søstre med base i London som driver en populær moteprofil på instagram. Der mikser og matcher ulike mønstre og farger, og kombinerer nyskapende og stilfulle outfits.

Ruter 
Muligens blir ruter sommerens hit innenfor mote. De klassiske blå rutete skjortene ser du @Oliviaandalice i på bildet under. En trend du neppe kommer deg unna i sommer.

@oliviaandalice

College Genser fra Madlady

Sophie Elise har nylig hatt et samarbeid med Madlady, hvor hun skryter av merkets collegegensere. Collegegenser er tydelig veldig inn akkurat no, så spørsmålet blir fort hvor du finner den perfekte collegegenser, med det perfekte printe. I følge Sophie Elise, er det på den svenske nettsiden Madlady. Personlig, er vi veldig enig. 

@sophieelise

Nelly har også mange fine College gensere i flere farger og fasonger. Her er noen av våre favoritter:

@felicianoelle @hannaschonberg

Joggesett – fra 7 days active 

7 days active er et nytt norsk merke, som har lansert en noen populære joggedresser i nydelige farger og forskjellige print. Mange norske influensere, blant annet Vita og Wanda Mashadi, bruker disse settene. 

En behagelig trend for denne sommeren. 

7 days active selges i flere butikker, blant andre nettbutikken Den Dama. 

Hva synes du om sommerens mote? Legg igjen en kommentar og husk å følge oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *