Hår,  SKJØNNHET

En av vårens hotteste hårtrender – «Bubble Ponytail»

Våren er offisielt her, og med den nye årstiden kommer det nye trender. En av disse trendene, som vi allerede har begynt å se i Oslos gater og i feeden på Instagram, er the Bubble Ponytail. En hestehale som er enkel å style, og som gir hele antrekket et lite pop. 

Sverige først ute

Når det kommer til å hive seg på nye trender er ofte svenskene litt før oss. Den svenske influenseren Angelica Blick, med sine 1.000.000 følgere, er en av de som har slengt seg på Bubble Ponytail trenden tidlig. 

Les også: Instamote #2 – bli inspirert og stjel stilen 

Bilder: @angelicablick

Ikke alt for bold?

Nye «bolde» trender kan ofte være  litt «skummelt» for majoriteten, spesielt hvis trenden gjør at du skiller deg litt ut fra mengden. Jeg husker selv den gangen Bucket Hatten ble inn i Skandinavia. Det var ikke bare lett å gå nedover Karl Johan med en bøttehatt på hode for første gang. Jeg fikk blikk, men etter hvert som flere hang seg på kunne jeg gå mer uforstyrret i gatene med min alt for kule hatt på hode. 

«Nytt er bra, og dette er en perfekt frisyre for deg som vil spice opp antrekket litt.»

Vi tviler på at Bubble Ponytailen blir sett på som like «spesiell» som Bucket hatten en gang ble. Du vil nok få noen blikk kastet etter deg, men det er nok bare fordi hestehalen din er fin, og folk gjerne vil se en ekstra gang for å bli inspirert. Det tror i hvert fall vi. Nytt er bra, og dette er en perfekt frisyre for deg som vil spice opp antrekket litt. 

@itstiamarie__
@jemayward
Tutorial – Valentino Bubble Braid Ponytail

I videoen under viser Luxy Hair hvordan man styler en lav Bubble Ponytail type. De har gått for en Valentino Bubble Braid som er inspirert av Valentino Fall Runway show fra 2014. Denne kan enkelt gjøres i høy versjon også, ved å feste den første strikken ekstra godt høyere opp på hodet. 

Skal du prøve den nye trenden? Tag celeb.no og #celebno i bildet ditt og husk å følge oss på Instagram  ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.