Annonselenker,  Skandinavia,  SLADDER

Emma Ellingsen åpner opp om silikon i ny bok

Innlegget inneholder asnnonselenker 

For tre dager siden lanserte Emma Ellingsen sin første bok, kalt “Emma”. I boken forteller hun om livet, oppveksten og om hvordan det har vært å være født i feil kropp. Emma skjønte i ung alder at hun egentlig var jente. Etter å ha sett en amerikansk dokumentarserie om det å være født i feil kropp, sendte hun en melding til moren og spurte om hun kunne bli jente. Familien til Emma har alltid vært veldig støttende, og har hjulpet Emma gjennom hele prosessen.

Tok brystoperasjon i fjor

Blant mye annet fint, kommer det også frem at Emma tok et brystoperasjon i 2019 ifølge Dagbladet. I boken forteller hun om hvordan denne prosessen foregikk, og skriver blant annet: «De hadde valgt størrelse på protesene i forhold til kroppen min. Jeg skulle få omtrent dobbelt så store pupper som det jeg hadde, som ikke var så mye. Jeg smilte og ble varm i ansiktet og på halsen, «endelig skal jeg også få bryster», tenkte jeg»

Operasjonen var heldigvis vellykket og uten noen komplikasjoner, og selv om det var en del smerter som fulgte med etter operasjonen kjente Emma på en sterk lykkefølelse. I boken skriver hun følgende: «Det var noe foran på brystet mitt nå, som jeg hadde drømt om lenge. To pupper, som var mine, som så ekte ut». 

Se dette innlegget på Instagram

finally sunny days🤍

Et innlegg delt av emma the vampire slayer (@emmaellingsenn)

Måtte utsette kjønnsoperasjon på grunn av korona

Nå venter bare Emma på å få den høyt ønskede kjønnsopperasjonen. Hun skulle egentlig ha denne operasjonen i august i år, men den ble dessverre utsatt på grunn av korona. Emma har fortsatt et stort håp om å få den i løpet av neste halvår. Vi håper Emma snart får ønsket sitt oppfylt, og gleder oss til å lese den nye boken hennes! ♥︎

Boken fås til 15% rabatt på Norli og kan kjøpes her

Har du tenkt til å lese “Emma”? Kommenter gjerne og ikke glem å følg oss på Instagram!

 

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.