Skandinavia,  SLADDER

Emilie Nereng (Voe) slår et slag for alle med uren hud -“det er for lite kviser på Instagram”

I den siste episoden av podkasten Foodies åpner matblogger og tv-profil Emilie Nereng (også kjent som VOE) opp om sin kamp mot kvisene. På sin Instagram promoterer hun den nyeste episoden av podcasten sin og skriver “Hands up hvis du også synes det er for lite kviser på Instagram🙋🏼‍♀️“. 

For det er ikke slik at alle kjendiser, bloggere og influensere har perfekt hud, selv om det kan se sann ut på sosiale medier. Kviser er noe de aller fleste, både unge og gamle, sliter med i korte eller lengre perioder i løpet av livet. Og så er det dessverre slik, som Emilie selv sier i podcasten sin; noen er mer uheldig enn andre. 

Snakker med hudlege og tidligere akne-offer

I podcasten snakker Emilie med hudlege Michael Zangani og akne-offer Helene Ragnhild som etter flere forsøk ble kvitt sitt akneproblem. 

“Det kan føles helt uutholdelig å ha kviser, og de av oss som sliter med det, har som regel prøvd “alt”. Men hva vis det faktisk gikk an å spise seg til mindre kviser? Er det noe hold i påstanden om at melk kan gi kviser? Finnes det noe i mat eller kosttilskudd som kan gjøre huden bedre?” 

Dette får du svar på i ukens episode av Foodies. 

Ikke et fasitsvar på hvordan man blir kvitt kviser

Vi skal ikke røpe for mye av hva som blir snakket om i podcasten, men det blir gjentatte ganger trukket frem at det som funker for noen, nødvendigvis ikke funker for alle. 

Når det kommer til kviser er det 1000 ting som spiller inn. Alt fra genetikk, til hormoner, og hvordan vi som mennesker reagerer ulikt på alt fra medisiner til maten vi spiser. 

Les også: Dette betyr kvisene dine – kviser på haken, kviser på kinn, kviser på nesen?

Emilie, som er en ekspert på mat, har heller ikke svaret på om melk faktisk fører til mer kviser eller ikke, men sammen med hudlege Michael og akne-offer Helene drøfter hun hva som kan funke hvis målet er å få mindre kviser. 

Podkasten kan høres her: 

Vi hyller Emilie! Dette er modig å dele. 

Husk å følge oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *