Internasjonalt,  SLADDER

Disse norske og internasjonale kjendisene har hatt korona

Korona har rammet oss alle i over et år, noen mer enn andre. Her får du en liste over noen av kjendisene som har testet positivt for korona viruset.

Artist Isah

Etter en opptreden på Senkveld i fjor skal den norge stjernen ha fått påvist korona. 

«Det stemmer at en medvirkende i programmet og personens medhjelper har fått påvist covid-19 i etterkant av innspillingen på torsdag. Våre rutiner har vist seg å fungere godt, og de to som har fått påvist smitte er i relasjon utenom Senkveld» skrev Kathrine Haldorsen i TV2 til Se og Hør.

Artist Pink – Alecia Beth Moore
Twighlight-stjernene: Robert Pattinson og Kristen Stewart
Khloe Kardashian
Artist Astrid S

I en spørsmålsrunde på Instagram delte Astrid S nyheten om at hun har hatt korona. 

«Jeg hadde faktisk korona for en stund siden. Jeg mistet lukte- og smakssansen, noe som var veldig rart. Heldigvis kom jeg meg gjennom det uten å ha en dårlig opplevelse, eller smitte noen andre» skrev hun.

Skuespiller Hugh Grant
Artist Madonna
Artist HRVY – Harvey Leigh Cantwell
Donald Trump
Komiker og P3 programleder Jonis Josef

Selv om han har tullet mye med det i sitt radioprogram “karakter” og vi sikkert kommer til å høre det i stand-up show i fremtiden, tok Jonis Josef det veldig seriøst da han ble smittet av korona i 2020. Dette sa han i en video når det ble kjent at han var smittet av viruset. 

– Jeg føler meg veldig bra og har ingen symptomer. Til nå er karantenen greit, kommer nok til å bli kjedelig, men har enda masse bra film og serier jeg kan se, meldte han til God Kveld Norge. 

Skuespiller “The rock” – Dwayne Johnson
Youtuber “Makeupmalin” – Malin Nesvoll

Malin har også vært åpen om at hun har vært rammet av korona. Selv sier hun at korona ikke kan sammenliknes med influensa, fordi det var så mye verre. Hun mistet smak og luktesans, og slet med ettervirkninger i flere måneder etterpå. 

Artist, skuespiller og danse Jojo Siwa 
Komiker og programleder Ellen DeGeneres

Vi i Celeb ønsker alle sammen god bedring!

Stay Safe ♥︎ og husk å holde motet oppe!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *