Skandinavia,  SLADDER

Dette vet vi om utroskapsryktene mellom Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl

De siste dagene har det florert med rykter om utroskap mellom paradise- og influnserpar Aleksander Sæterstøl og Martine Lunde. Paret har vært sammen siden de møttes på Paradise Hotel i 2017, og har frem til nå virket ekstremt solide sammen. Det har oppstått flere utroskapsrykter knyttet til paret opp igjennom årene, og om vi skal tro på ryktene denne gangen, er det Aleksander som er syndebukken. I følge ryktene har Aleksander nemlig ligget med en eldre kvinne fra Kristiansand, som går under kallenavnet “Grønn Kopp” på Jodel Oslo. 

Dette vet vi til nå:

  • Det er kun rykter, ingenting er bekreftet av verken Aleksander eller Martine.
  • Det er snakk om at Aleksander har ligget med en eldre kvinne som er i 40/50 årenen, som selv har tre barn. Hun går etter kodenavnet “Grønn Kopp”. Med hensyn til personvern kan vi ikke kommentere dette videre.  
  • Aleksander sluttet å følge vedkommende på instagram en kort periode – men per nå ser det ut som han følger henne igjen. Folk synes dette fikk han til å virke mer skyldig. 
  • Det har eksistert en jodel hvor det hevdes at Martine selv kommenterte saken, hvor hun verken bekreftet eller avkreftet ryktene. Hun skal derimot ha sagt at hun ønsker å holde dette privat, og ta det med personene det gjelder. Hun skal ha kommentert jodelen med bilde av seg selv. 
  • Kvinnen det er snakk om har likt flere av Aleksander bilder på instagram
  • Kilder fra Kristiansand, hvor dette skal ha foregått, bekrefter at utroskapen har pågått en stund.
  • Det har blitt delt opp til flere ganger i ulike forumer at Aleksander har vært utro, men det er først nå saken har blomstret opp.

Les også: Dette er eksene til Mio, Mikkel Christiansen 

Jodel Oslo har tatt helt av

Her er en av  jodel-trådene som er å finne på Jodel Oslo, #bloggergossip. 

Flere utroskapsrykter opp igjennom årene 

Martine har blant annet blitt mistenkt i utroskap med tidligere farmen kompanjong Erik Sæter, som hun selv har avkreftet på sin blogg. 

Til TV 2, har paret selv kommentert at folk stadig prøver å ødelegge forholdet deres ved å spre falske rykter. Sammen ble de også enige om å roe ned på byturer, samt være veldig åpen med hverandre, for å unngå situasjoner hvor den andre parten ble usikker. De kommenterte også at begge ofte får meldinger som mistenker utroskap. 

Mye tyder på at paret stadig opplever stormer som dette, så rykter som dette må tas med en klype salt. 

Vi har prøvd å komme i kontakt med paret, men har til nå ikke mottatt noe respons. 

På Instagram tyder alt på at forholdet mellom Martine og Aleksander er som det skal – ettersom bilder som dette blir postet: 

Vi håper ryktene ikke stemmer, og at det går bra med alle involverte parter. Husk at dette er et sårbart tema ♥︎

Få jevnlige oppdatering på sladder i Norge ved å følge oss på instagram 🔥