Skandinavia,  SLADDER

Dette vet vi om den nye influencer-serien – er det bare et PR-stunt?

Det ryktes om at en ny realityserie kommer på skjermen om ikke lenge. En serie hvor vi kan bli bedre kjent med seks influencere bosatt i Oslo. Spørsmålet er bare; hvorfor vil ingen bekrefte at det skjer?

Hvor kommer disse ryktene fra?

For noen uker siden postet Karianne Vilde Wølner dette bildet på instagram:

I caption står det “2022 we’re coming for ya’ll”. Samme kveld delte Sophie Elise bildet til Karianne på sin insta-story og skrev “Altså 2022”, etterfulgt av en TV-emoji 📺

Sophie Elise har også overfor VG informerte så sent som før jul at hun har nye TV-planer i 2022. De andre jentene i gjengen har også ifølge VG gitt flere hint om at en ny tv-serie er på gang.

Hytteturen til samme gjengen

De samme jentene var noen uker senere på samme hyttetur. Her spekuleres det i om hytteturen ble filmet i forbindelse med den nye serien. Det ble delt flere bilder på instagram fra denne turen, blant annet dette av alle seks jentene. 

Da kan jo man spørre seg selv “hvem tok bildet av jentene i boblebadet”? Var det filmteamet?

Ingen av jentene har bekreftet overfor mediene at det er en tv-serie på gang. Det har heller ikke TV2 gjort, som ryktes å være produksjonsselskapet for seieren.

Hvem er jentene?

I serien kan vi se mer av Sophie Elise Isachsen, Sofie Karlstad, Karianne Vilde Wølner, Ragnhild Margrethe Andersen, Nina Winther og Nora Haukland.

Det er mulig å trekke bekjentskap-tråder mellom alle jentene. De er alle i samme bransje, og flere under samme management. Nina Winther, som kanskje er ukjent for noen, kjenner Sofie Karlstad fra før.

Det er derfor ikke umulig at de seks jentene bare henger sammen som venner, og at serien kun er et PR-stunt.

En serie inspirert av Tigerstaden

I følge VG skal man på festen hvor det første bildet ble tatt ha sett et TV-team som filmet.

VGs kilder har også nevnt at den nye serien vil minne om Tigerstaden. En serie hvor vi fikk følge livene til modell og blogger Linni Meister, stylist Mari Haugersveen, artist Carina Dahl og frisør og modell Therese Haugsnes tilbake i 2012. 

Dette styrker ryktene om at det faktisk er en serie på gang. 

Sophie Elise dropper flere hint på insta-story

Den siste perioden har Sophie Elise sluppet flere hint på sin instagram om den potensielle serien. Hun skrev blant annet:

“Jeg sier sjelden ja til TV og har blitt veldig kresen, men dette er faktisk helt sykt. Så mange syke historier, så ulike folk, skulle ønske jeg kunne røpe mer”.

Dette styrker også troen på at det blir en serie.

Nora Haukland fikk sponset oppholdet på hytteturen

I følge instagram fikk Nora sponset turen til the fairytale castle.

Hvorvidt dette styrker eller svekker mistanken om at serien er et PR-stunt er vi usikre på. Og da stiller vi oss spørsmålet; ville det vært naturlig for TV 2 eller andre produksjonsselskaper å be en av “deltakerne” om å fikse opphold? Vi er veldig usikre!

Så hva blir konklusjonen?

Det er vanskelig å konkludere om det blir noe serie eller ikke uten noen sikre kilder. Til nå har vi bare hint å gå etter, og verken produksjonsselskapet eller jentene selv vil verken avkrefte eller bekrefte om serien skjer eller ikke.

Enten blir det en serie, eller så er dette et meget vellykket PR-stunt.

Vi krysser uansett fingeren for at det blir en ny serie, selv om vi har våre tvil 🤞

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.