SLADDER

Dette er storesøsteren til Emma Ellingsen – bli kjent med Mia

I årets sesong av bloggerne blir vi bedre kjent med Emma Ellingsen og hennes familie. Blant flere møter vi storesøsteren til Emma, Mia Ellingsen, som likt som sin søster er slående vakker. 

Over 80.000 følgere på Instagram 

Mia Ellingsen er ikke like kjent i norge som sin yngre søster, men hun har faktisk flere tusen følgere på Instagram. Med en vel gjennomført instagram-feed kan også Mia glede seg over mye engasjement og flere tusen likes på hvert bilde – kanskje det å inspirere ligger i familien?

Ble mor i 2019

Mia Ellingsen er i følge famousbirthdays født 4. januar 1996 – som tilsvarer en alder på 25 år. Hun har en datter som ble født våren 2019, sammen med Alexsander, som hun har hatt et langvarig forhold til over lengre tid.

Alexander og Mia var sammen i flere år, men i årets sesong av bloggerne, får vi se Emma og Mia snakke om Tinder og matcher på en av sine bilturer. Siden bloggerne er spilt inn for over seks måneder siden er det vanskelig å si noe om hvorvidt Mia og Alexander har funnet tilbake til hverandre eller ikke.

Her er et bilde av Mia og Alexander, for under et år siden, hvor de feirer Olivias første tann.

Les også: Sophie Elise kåret til årets gullbarbie

Slipper album?

Ut i fra Mias Instagram kan det se ut som hun har planer om å sleppe et album i nærmeste fremtid. Vi følger nøye med – og synes i så fall dette er veldig gøy! 

I bioen sin på Instagram linker hun også til en chill-spilleliste med sanger fra blant annet The Weekend, Drake og Kanye West – sjekk den ut her:

Husk å følge oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *