Skandinavia,  SLADDER

Derfor skal Melina i fengsel -straffesaken forklart

I januar erkjente Melina Johnsen straffeskyld for en rekke forhold og ble tirsdag 2. mars dømt til 90 dager fengsel og til å betale en bot på 45.000kr. I tillegg får hun en sperrefrist på fire år på å ta førekort, skriver VG.

Derfor får Melina straffen:

Den 23.august i fjor gjorde Melina følgende:

  • Ved 02.20-tiden sparket hun en mann i skrittet inne på et gatekjøkken i Oslo.
  • En time senere satt hun bak rattet på en Porsche Cayenne. Hun kjørte i høy hastighet, og var påvirket av alkohol og kokain.
  • Hun unnlot å stanse for politiet gjentatte ganger, til tross for at det var gitt tegn om å stanse ved bruk av blålys og sirene.
  • Hun kjørte bilen til tross for at hun ikke hadde gyldig førerkort.

Størrelsen på boten er basert på inntekten til Melina. Hun opplyste i retten at hun som influenser tjener mellom 30.000 – 50.000 kroner i måneden. 

Melina i København sommeren 2020
Handlet i sinne og panikk

Da Melina var ute den 23.august i fjor oppholdt hun seg på et gatekjøkken hvor det oppstod en slåsskamp. Noen av vennene til Melina var involvert og av reaksjon løp hun ut og blandet seg. Hun handlet i sinne og panikk, og reagerte med å slå og sparke. Politiet har videobevis på at hun som sparket en mann i skrittet.   

«På denne tiden var jeg i et drittmiljø»

Melina innrømmer at hun hadde drukket noen enheter og tatt noen striper kokain før hun satt seg i bilen og kjørte. 

«Jeg tok et dumt valg. Lekte kul, om jeg kan si det sånn. Så vi kjørte rundt» sa Melina under sin forklaring i retten i mars.

Videre forklarer hun at at hun kjørte fort og at hun aldri helt så på speedometeret. Når hun så politiet handlet hun i panikk og unnlot å stanse.

Melina forklarer også for retten hvordan hun hadde det på denne tiden. 

«På den tiden var jeg i et drittmiljø, det var et overfladisk miljø, med veldig mange mennesker som doper seg mye. Så det var en veldig dårlig boble. Det var ikke bra, man tar dårlige valg. Jeg har tatt avstand fra alle vennene jeg hadde, og flyttet nærmere familien min.»

Melina i Oslo august 2020
Hun angrer veldig

Melina forklarer at hun har fått en «wake up call». Hun sier det ikke er greit at det har gått så langt og hun angrer veldig på det hun har gjort.

På Instagram har hun nylig lagt til en story

Melina svarer @norgejodel på Instagram

I dag ble det lagt ut en jodel på @norgejodel sin Instagram. I jodelen står det:

«Du er stygg, du er feit, du er bleik» vel… er i alle fall ikke i fengsel»

Melina svarer i kommentarfeltet men to spøkelse emoji. Videre kommenterer noen «er jo tydelig at du ikke bryr deg i det hele tatt»

Melina svarer «tydelig at jeg ikke bryr meg om mennesker som har et behov for å spre hat oppi noe som er vanskelig og tøft for meg. Jeg står i ansvar og er ærlig om det jeg har gjort.»

Her kan du se innlegget og kommentarene:  

Hva syns du om saken? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.