Skandinavia,  SLADDER

Derfor omtaler noen Sophie Elise som «Kopie Elise»

Det virker ikke som det går en eneste dag uten at det rettes kritikk mot influenser Sophie Elise Isachsen. Harstad jenta, som er å anse som en av norges største kjendiser, kommer stadig med nytt innhold på egne kanaler. Det har vekket reaksjoner hos flere at noe av innholdet hun poster ligner på innhold som allerede er postet av andre. Som en konsekvens av dette har noen valgt å omtale henne som “Kopie Elise”. 

En gjenganger på Jodel Oslo

Vi leser ofte Jodler som omtaler Sophie som “Kopie Elise”. Blant dem, har en person samlet noen av bildene hun skal ha kopiert opp igjennom tiden (klikk på Read this Jodel til høyre for å se innholdet i Jodelen). 

Sophie har stått i mange stormer opp igjennom, og selv om mange på Jodel velger å kritiserer henne, er det også noen som velger å ta henne i forsvar. Jodelen nedenfor oppfordrer folk til å avslutte heksejaken mot influenseren.

Rumpebildet fra Ikea utløste de første reaksjonene


Les også: Dette er eksene til broiler-mikkel 

Bildet fra @mathildtantot ble publisert like før @sophieelise publiserte sitt. Dette bildet skal ha startet kopieringsanklagene. 

Splittede meninger – «er det egentlig kritikkverdig?»

Reaksjonene rundt dette er delte. Noen mener det er helt meningsløst å gjøre dette til et problem, og at mennesker etterligner og kopierer hverandre støtt og stadig. Andre mener det Sophie driver med er kritikkverdig. En av kommentarene på Instagram-bildet fra Ikea låter som følger;

 

 “Copycat, klarer du ikke finne på eget content så du må kopierer og stage bilder som andre kjente folk allerede har gjort?🤔«

Resten av kommentarene på bildet er tilsynelatende positive.

En ting er i hvert fall sikkert, det koster å være kjendis i norge, og det har nok Sophie erfart opp til flere ganger. 

——

Husk å følge oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.