Annonselenker,  SKJØNNHET,  Sminke

Celeb tester Maybelline’s Sky High Mascara fra TikTok

Innlegget inneholder asnnonselenker til Lyko

Endelig fikk Celeb kjøpt Sky High Mascara fra Maybelline etter at den har vært utsolgt i flere uker! Denne maskaraen tok av etter en jente ved navnet Jessica Eid la ut en sponset TikTok om den nye billig maskaraen. Etter det har det vært utallige TikTok’s og YouTube reviews om den, og den har endt opp med å være utsolgt nesten overalt i verden, inkludert i Norge.

Mascaraen kan blant annet kjøpes på Lyko, men er tidvis utsolgt. 

Etter beskrivelsen fra VITA skal den gi masse volum og lengde. Skal gi lange, fyldige vipper som føles lette og den skal være lett å fjerne. Jeg har testet denne maskaraen og her er dommen:

❤︎ Forventningene mine var litt for høye merket jeg etter alle videoene jeg har sett fra TikTok. Men, den lover jo hva den sier. Jeg får lange og fyldige vipper ut i fra hvordan vippene mine er, den gir bare ikke WOW vipper som jeg hadde sett for meg. Viktig å huske på at alle er forskjellige.

❤︎ Vippene klumper seg litt, men jeg kan ærlig talt ikke huske en maskara som ikke gir klumper. Det må i så fall være vippene mine som ikke er så “rett”.

❤︎ Utrolig lett å påføre. Kosten er bøyelig så ikke se bort ifra å få litt maskara på huden da kosten har mye produkt på i begynnelsen, men etter et par påføringer blir det bedre.

❤︎ Den skal være velegnet til sensitive øyne og det er jeg helt enig i. Jeg er sensitiv og det føles bra å ha den på. Utrolig lett å fjerne også og øynene mine føles ikke “slitne” etter at jeg har tatt av meg sminken.

❤︎ Jeg er en person som liker å bruke vannfast maskara fordi jeg har erfaring med at vanlig maskara pleier å drysse under øynene mine, men denne her gjør ikke det! Jeg får ikke maskara på huden på både under eller over vippene mine i løpet av dagen.

Les også: Sånn lager du og styler du Bushy Brows 

❤︎ Det var en kveld jeg ikke orket å ta av meg øyesminken og jeg våknet opp ganske overrasket over hvor fine vippene mine fortsatt var. Vippene føltes ikke tørre og det var som om jeg hadde akkurat påført maskara. Likevel, husk alltid å ta av deg sminken før du legger deg!

Mascaraen kan blant annet kjøpes på Lyko

Uten mascara 
To lag med Mascara:
Tre lag med Mascara: 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd, spesielt med at den er behagelig og lett å bruke, den gir meg ingen irritasjon og er utrolig lett å få av. Dette er en maskara jeg kommer til å kjøpe igjen!

Se Tim teste den vannfaste versjonen 

Funfact fra Tim: Den første virale videoen med mascaraen på TikTok var faktisk et betalt samarbeid. 

«Jeg vill aldri tatt en samarbeid uten å vite hvordan produktet var», sier Tim.

Se hans ærlige mening om Mascaraen her:

Har du prøvd Mascaraen? Legg igjen en kommentar og fortell oss hva du synes ❤︎ 

Selges blant annet på Lyko 🥰

Følg oss på Instagram 👋

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.