SKJØNNHET

Celeb tester Estrid – vår ærlige tilbakemelding

De aller fleste har nok fått med seg en Estrid reklame (eller 100) det siste året. Norges mest kjente barberhøvel har blitt sendt hjem til tusenvis av postkasser den siste tiden, inkludert vår egen. Vi har nemlig kjøpt høvelen selv for å sjekke hvor bra den faktisk er, og om den er verdt pengene vi investerer. 

Bestillingen 

Å faktisk bestille høvelen var en sømløs opplevelse. En ryddig og oversiktlig nettside gjør det enkelt å bestille høvel og etui i ønsket farge, og det barberhøvel- abonnementet man ønsker i tillegg.  

Leveransen

Vi bestilte høvelen 23. desember, men fikk ikke pakken i posten før 17. januar. Dette er litt lang leveringstd hvis du spør oss, men det skal sies at det var juleferie, korona og nyttårsfeiring i løpet av ventetiden. Det er fult mulig at dette påvirket leveringstiden.

Pakken kom på den andre siden rett i postkassen, det var digg!

Kvalitet på høvel og etui – materiale, design og helhetsfølelse

Materialet på både høvelen og etuiet oppleves som bra. Vi fikk en umiddelbar følelse av høy kvalitet. Høvelen er tung, og man kjenner at det ikke er noe «billig» plastikk greier. Fargen og mattheten på høvelen er også fin – og både opphenget til dusjen, etuiet og høvelen matcher. 

Oppheng til dusj

Her kommer et lite minus. Opphenget til dusjen er ikke sterk nok i forhold til vekten på høvelen og opphenget i seg selv. Vi prøvde desperat å få den til å sitte på veggen, men til ingen nytte. Det var så vidt vi fikk tid til å ta bildet. Den gikk i bakken tre ganger før vi innså at Estrid høvelen dessverre må ligge sammen med resten av redskapene i dusjen, og ikke i sitt eget oppheng som følger med.

 

Selve barberingen 

Testpanelet er delt når det kommer til selve barberingen. Noen av oss, som ikke har så sensitiv hud, er fornøyde med barberhøvlene, mens andre, med litt mer sensitiv hud opplever å få røde prikker etter barbering med Estrid. 

Barberhøvelen fuktiggjør området som skal barberes, og funker til barbering av armer, ben og intime områder. De i testpanelet som ikke hadde sensitiv hud opplevde ingen røde prikker og irritasjon i ettertid. De i testpanelet med sensitiv hud, gjorde på den andre siden dette. 

Her må man nesten ta en vurdering selv. 

Ingen av oss brukte barberskum eller barberkrem før, etter eller under barbering. Dette kan også hjelpe mot røde prikker og irritasjon i ettertid. 
Samlet vurdering 

Med litt delte meninger på selve barberingsopplevelsen havner scoren til Estrid på et terningskast fire. 

Høvelen i seg selv er fin, og har en bra pris, både når det gjelder engangsprisen for høvelen, men også for abonnementet knyttet til blader.

Vi elsker etuiet man kan kjøpe med i tillegg, som gjør det enkelt å reise med Estrid-høvelen. Vi elsker også materialet på både etui, høvel og alt som følger med i pakken. 

Konseptet er knall, så får vi håpe at de utvikler et barberblad for de med sensitiv hud i fremtiden.

Har du testet Estrid? 

Fortell oss hva du synes i kommentarfeltet, og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Barberhøvelen kan bestilles på Estrid.com 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.