Skandinavia,  SLADDER

Brudd mellom Sofie Karlstad og Mikkel Mio Christiansen

Etter flere fine måneder sammen annonserte Sofie tidligere i kveld at det er slutt mellom henne og artisten Mikkel Christiansen, også kjent som Mio og en av Broiler gutta.

Hun skrev følgende på sin Instagram lørdag kveld:

“Dont feel ready for all the questions, the best picking apart or the messages. I wish him the best life har to offer, and all i can ask you guys for is time and understanding!”

Flere som støtter Sofie
I kommentarfeltet på Instagram får hun mye støtte fra følgerne sine. De aller fleste kommenterer hjerter, men vi kan også se kommentarer som:
“Du är inte ensam! Min pojkvän har precis dumpat mig ❤️
 
“Surround yourself with the people who care and love you. Hang in there girl and be strong ❤️

Les også: GUTTEPANELET – gutta svarer på spørsmål om STARTFASEN

Hva har skjedd?

Alt tyder på at det er Mikkel som ønsket å gjøre det slutt. Hva som er grunnen til dette er fortsatt uklart. Vi holder oss oppdaterte.

På Jodel Oslo spekuleres det i alt fra utroskap til at Mio ønsker å gå tilbake til eksen, Anniken Jørgensen, men det virker ikke som det er noe hold i de overnevnte antagelsene. 

Mios management bekrefter ovenfor VG at forholdet mellom han og Sofie er over, men at artisten ikke ønsker å kommentere saken ytterligere. 

Sofie derimot, sier dette til VG om bruddet: 

– Vi kan bekrefte at det er over uten noe form for dramatikk, vi er fortsatt veldig glad i hverandre, men det har vært et annerledes år for oss og folk flest. Mikkel har vært en av de få jeg har tilbragt året 2020 sammen med, og jeg tror jeg hadde hatt det veldig tungt uten. 

Hun skal også ha skrevet en SMS hvor hun forteller at hun og Mikkel fortsatt er gode venner, og at hun ser på han som en av sine nærmeste. 

Dette kan se ut til å stemme, for bare dager etter bruddet (4. januar) ble hun observert sammen med katten til Mikkel på sin Insta-story. 

Forholdet som tok slutt:
 
  • Hvordan møttes de?: I et intervju med TV2, sier Christiansen at Sofie tilbydde seg å passe katten hans noen måneder tilbake i tid. Dette passet tydeligvis bra, for siden den tid har de tilbragt mye tid sammen, alle tre. De har alle tre vært på norgesferie til Vestlandet den siste tiden; Sofie, Mikkel og den nydelige katten hans. 
  • Hvor lenge har de vært sammen? Vi vet ikke den nøyaktige datoen da Mikkel og Sofie først bestemte seg for å bli et par. Men de hadde en Instagram flørt helt tilbake til desember 2019, hvor de ofte kommenterte hverandres bilder. Sent i juli 2019 la de ut bilder av de to sammen på en Norges ferie på Instagram, og ble offisielt sammen da. Bilder fra ferien ser du nedenfor: 
Delte bilder av det gamle parret:

Det var en overraskende og trist nyhet som ble delt av Sofie og vi håper det går bra med begge gjennom denne tiden. 

Hva tenker du om bruddet? Gjerne kommenter og husk å følge oss på Instagram!

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *