Hår,  SKJØNNHET

Brow lamination

Dette er populært konsept, og flere har hoppet på trenden. Brow lamination går ut på at hårene blir lagt i en spesiell retning for å få den looken du ønsker. Du får en look som varer i 5-8 uker, og behandlingen tar bare en time. Da blir som regel brynene dine vokset, farget og formet slik du ønsker. Dette er ikke en varig behandling, så hvis du føler det ikke passer helt deg er ikke det noe problem. Hvis du har bryn som er helt på styr og vil ha en mer velstelt look er dette noe for deg. Hvor genialt er det ikke å kunne våkne opp med ferdig stylet bryn?

Våkn opp med ferdig sminkede bryn som Amalie Olsen.

Vita og Wanda

Tvillingparet har lenge snakket om denne behandlingen, og hoppet tidlig på trenden. Vita og Wanda har ofte gått til @browstian for få drømme brynene. Han holder til i Porsgrunn og er en brow stylist og make-up stylist.

Trykk her for å komme til bildet🤍

Trykk her for å komme til bildet.

Les også: Kelsey Merrit’s guide til finere fregner og bryn

Brow Rehab Salon and cosmetics

De tilbyr flere tjenester, men kanskje det mest populære er brow lamination, brynsløft og farging av bryn. Dette er behandlinger som skal gjøre at du våkner opp med freshe og ferdig sminkede bryn.

Før og etter

Ovenfor ser du før og etter behandling, her har kunden både gjort vippeløft, brow lamination og farging av vipper.

Instagrammen til Brow  Rehab Salon and cosmetics finner du her

Åpnet nettbutikk

Browrehab åpner snart en ny nettbutikk slik du enkelt kan bestille produktene på nett. Her vil de selge flere populære produkter tilknyttet øyenbryn. Produktene skal være 100% cruelty free, vegan and paraben free.

Link til nettside finner du her 

Les også: En av vårens hotteste trender – «Bubble Ponytail»

Følg oss også gjerne på instagram⚡️

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.