Skandinavia,  SLADDER

Bianca Ingrosso åpen om Abort – “Jeg ønsker å bli mor, men Philip vil ikke”

I de to siste episodene av den svenske realityserien til Bianca og hennes familie,“Wahlgrens värld”, kommer det frem at Bianca har gjort nok en abort. 

I den siste episoden, som ble tilgjengelig søndag 08.11, forteller Pernilla at datteren var på abort-klinikken, men måtte snu i døren fordi hun ikke klarte å gjennomføre. Det var nemlig ikke slik at Philip, hennes daværende kjæreste, og Bianca var enige om valget. I forrige ukes episode fortalte Bianca at Philip ikke ønsket barnet, og at hun derfor vurderte og ta abort.

Innlegget fortsetter under annonsen 

Philip var ikke klar 

Bianca utrykket flere ganger at hun selv ønsket å beholde barnet, men dette ønsket delte hun ikke med Philip. 

Philip skylder på at forholdet ikke var klart for et barn. Bianca er åpen om at det har blitt slutt flere ganger i løpet av de seks årene de har vært sammen og at det har vært mye krangling den siste tiden. 

I motsetning til sin partner mener hun at barnet ville gjort de tryggere på hverandre, og snakker om at det kunne vært en fin wake-up-call for forholdet.  

– Vi er åpenbart to egoister i dette forholdet, noe som gjør at vi ikke finner “oss”. Vi trenger kanskje noe større som gjør at dine og mine egoistiske ønsker kommer i andre rad. Barnet kan kanskje føre til at vi finner grunntryggheten for å våkne opp og å slutte å krangle om småting.

Les også: Dette vet vi om utroskapryktene mellom Martine og Aleksander 

Ønsker å bli mor – med eller uten Philip

– Jeg vil ikke at mitt første barn skal være en slik kamp om å overtale folk. Spesielt ikke han som skal være far til barnet. Jeg kommer ikke til å booke abort-tid, det valget får være Philip sitt. 

Hun snakker videre om at hun skal bli gravid igjen innen et år, og indikerer at barn er viktigere for henne i det store og hele enn å være i et forhold med Philip. 

– Jeg skal ha barn, sånn er det bare. Jeg skal være gravid innen et år, enten du vil eller ikke. Jeg skal være en ung mamma. 

Hennes tredje abort 

Bianca har vært gravid tre ganger, inkludert denne siste gangen. Til venninnen og assistenten, Lovisa, forteller hun at hun til slutt tok abort-tabeletten, fordi hun var oppgitt over hvordan Philip oppførte seg. Hun forteller også at hun angret med en gang, men at det ikke fantes noe vei tilbake. 

Fremover ønsker hun å fokusere på å jobbe med forholdet og med seg selv for å være bedre forberedt til neste graviditet. 

– Jeg skal aldri ta en abort igjen. 

Hva synes du om dette? Husk å følg oss på Instagram 🌞

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *