SKJØNNHET

Beautyfalse – sannheten bak perfekte kjendiser på instagram

På Instagram ser vi daglig bilder av flawless Instagram jenter, modeller og kjendiser. Hva gjemmer seg egentlig bak disse bildene? Mange legger kun ut de beste bildene av seg selv, noe som ikke er så rart, man vil jo se best mulig ut, eller hva? Derfor er det ikke alltid Instagram stemmer overens med virkeligheten. Vinkler, posering, lys og redigering har mye å si, og vi har funnet flere “beauty false” eksempler som vi ønsker å dele med dere. En liten reminder på at alt du ser på sosiale medier nødvendigvis ikke er slik i virkeligheten.

Chantel Jeffries

Den nydelige amerikanske DJ’en, plateprodusenten, skuespillerinnen, modellen og YouTuberen Chantel ser ut til å ha et glamorøst liv på Instagram. Feeden er full av lettkledde og smashing bikini-bilder, men ser hun virkelig slik ut hele tiden? Her er Instagram VS paparazzi.

Swipe for en reality check

Instagram creds: @liarthingz

Tana Mongeau

Denne 22 år gamle jenten lever et nokså spennende liv. Tana er kjent fra YouTube og som tidligere kone av Jake Paul. Hun deler mye av livet sitt på Instagram og Youtube. Tana har innrømmet at hun redigerer bildene sine på Instagram støtt og stadig.

Swipe for en reality check

Instagram creds: @beauty.false

Tammy Hembrow

Tammy er kjent for å ha mamma kroppen alle drømmer om. Hun har født to barn, noe som nesten er umulig å se. Denne 27 år gamle jenta har jobbet hardt for kroppen hun har i dag. Tammy bruker blant annet Instagram til å inspirere andre til å trene. Hun legger ut flere inspirerende treningsvideoer. Som de fleste ande treningsinfluencere, har posering, vinkler og lys mye å si på hvordan bildet blir til slutt. 

Swipe for en reality check

Instagram creds: @beauty.false

Madison Beer

Madison er en 22 år gammel artist som har vært i rampelyset fra ung alder. Hun har flere låter som fenger mange. Madison bruker Instagram til å dele mye av låtskrivingen sin og ting fra livet generelt. Hun er absolutt helt stunning, og veldig opptatt av å fortelle følgerne sine at alle er perfekt på sin egen måte, og at de bør unngå å sammenligne seg selv med andre.

Swipe for en reality check

Instagram creds: @beauty.false & @liarthingz

Posed VS Relaxed

Mange kvinner i sosiale medier er opptatt av å vise innvirkningen av blant annet posering og holdning. Dette vises ofte ved å ta ett bilde hvor man poserer og ett annet bilde hvor man slapper av. En fin reminder på at det man ser på Instagram ikke er realiteten. 

Swipe for posed VS relaxed

Hva synes du om saken? Gjerne kommenter og husk å følg oss på Instagram 🌸

Les også: En update på sommerens trender – Instamote #4

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *