SLADDER

Amalie Snøløs viser frem kjæresten – si hei til Ole

I fjor sommer bekreftet Amalie at hun hadde funnet kjærligheten på jobb, men identiteten hans holdt hun for seg selv. Kort tid etter, ble det kjent at den nye kjæresten til Amalie Snøløs het Ole Emil Frikstad Urstad og er fra Kristiansand. Og nå, nesten et år senere, har hun endelig delt et bilde av seg selv og sin nye favoritt person. 

@amaliesnolos
Møttes på jobb 

Etter at Amalie fikk jobben som markedssjef i klesmerket Chosen i mai 2020 begynte det å blomstre følelser mellom Ole og influenseren. Kort tid etterpå, bekreftet Amalie ovenfor sine instagram følgere at hun hadde funnet kjærligheten med en ikke-offentlig person. Dette ble først offentlig i en spørsmålsrunde hun hadde på Instagram.

Les også: Disse smykkene er inn nå! 

Så, hvem er Ole Emil Frikstad Urstad? 

Selv om han er kjæresten til Amalie Snøløs, er han likevel ingen offentlig person. Med sine 305 følgere på Instagram lever han et helt vanlig liv utenfor rampelyset, til tross for at kjæresten har over 200.000 følgere selv.

Alder: 1994-modell
Bosted:
Kristiansand 
Opprinnelig fra: Kristiansand 
Trosretning: Kristen 
Business: Deleier/partner i Chosen AS

Litt mer om klesmerket Chosen 

Startet av en gjeng fra Kristiansand. For hvert solgte plagg gir de mat til et underernært barn i en hel uke.  Så langt har de gitt i overkant av 28.000 uker med mat til underernærte barn. CHOSEN er et klesmerke som ønsker å bære håp og rettferdighet. Alle deres klær er produsert i Bangladesh etter en høy moralsk standard. 

Besøk instagram profilen her: https://www.instagram.com/chosen.no/ 

Hva syns du om det nye paret? 

Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *