Skandinavia,  SLADDER

Amalie Snøløs reagerer på folks oppførsel etter vinmonopolet-stenging

Lørdag 23.01.21 fikk Oslo og ni andre kommuner strengere korona-tiltak som følge av oppdagelsen av en mutert versjon av covid-19 i Nordre Follo. Dette førte til nedstenging av blant annet butikker og kjøpesentre fra 23.01.21 – 31.01.21, derav også vinmonopolet. 

Den akutte nedstengingen førte til at flere valgte å stå i lange køer for å få tak i polvarer – ikke bare i egen kommune, men i andre kommuner hvor restriksjonene ikke gjaldt. Dette fikk flere influensere til å reagere, og blant dem var Amalie Snøløs. 

Helt dust – “helt dumme i hue”

«Jeg klarer ikke si hvor irritert jeg blir over at folk skal stå i lange køer for å gå på Vinmonopolet. Folk dør, også skal vi sikre oss at vi får tak i alkohol? Jeg synes det er helt krise», – sier Amalie i sin siste instagram-historie. 

Du kan se Instagram-storyen her
Får støtte av samtlige – blant annet Isabel Raad 

Isabel Raad er en av de som har repostet storyen til Amalie, som selv har fått mye hets den siste tiden for sitt valg om å reise til Dubai midt i pandemien. 

Amalie snakker om at “vanlige folk” også må være flinke til å bidra i dugnaden, og at vi ikke bare skal være ute etter å ta bloggere og influensere. 

Les også: Derfor reise hun til Dubai midt i pandemien 

Hva syns du om Amalies kommentar? 

Legg igjen en kommentar og husk å følg oss på Instagram ⭐️

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *