Skandinavia,  SLADDER

Amalie Olsen svarer nett-trollene på TikTok – ble kalt skjelett og flat

Amailie Olsen er en av mange influensere som får slengt kommentarer om utseende sitt på nett. På TikTok er terskelen lavere for å kommentere hat, noe som fører til at kommentarene ofte er helt forferdelige og veldig direkte. På lørdag postet Amalie en TikTok hvor hun danset, og fikk drøssevis med negative kommentarer om kroppen sin. Hun ble blant annet kalt skjelett og flat. Mange av kommentarene er nå slettet.

Her er TikToken
Svarer på de stygge kommentarene 

Amalie svarte på de stygge kommentarene om kroppen hennes på sin Snapchat story på mandag. Hun vil ikke at andre skal kunne kommentere hennes kropp uten å få konsekvenser, og kritiserer oppførselen til slike mennesker. Amalie sparer ikke på kruttet og slår virkelig tilbake. 

Amalie presiserer også at hun ikke vil at andre jenter skal bli usikre på at hun får stygge kommentarer. Derfor var det viktig for henne å lage videoen under. 

Les også: Martine Lunde ut mot influensere på reise – «ganske egoistisk» 

Mange av kommentarene er slettet 

Etter at Amalie svarte nett-trollene har flere av de stygge kommentarene blitt slettet. Kommentarfeltet er fortsatt preget av at det har blitt slengt mye stygt, men heldigvis har ting begynt å snu. Nå er det flere fine og positive kommentarer enn negative og stygge. 

Husk å følge oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.