Skandinavia,  SLADDER

«Alt» du trenger å vite om Matilda Djerf

En av sveriges største influensere –  her er «alt» du trenger å vite om Matilda Djerf 🤎

Fakta om Matilda 

Fult navn: Matilda Djerf

Bosted: Sverige, Stockholm 

Kjent fra: Instagram og sitt eget klestmerke djerfAvenu 

Stjernetegn: Aries 

Høyde: 162 cm 

Bursdag, fødselsdato: 8. april 1997 

Alder per dags dato: Blir 25 år i 2022 

Kjæreste og forhold: Kjæreste og samboer med Rasmus  

Sosiale medier: Instagram, YouTube, TikTok

Motto: Reminder – You´re enough, You´re needed, You´re loved. 

Yrke: Influencer, modell, blogger, grunder av Djerf Avenue 

 
Livsnyter 

Matilda vokste opp i en liten by i sverige og er opprinnelig kjent for å være en blogger, men har blitt et kjent stil-ikon verden over gjennom blant annet Instagram. Hun ble modell i en ung alder og har jobbet og reist verden over og delt inspirerende bilder på sosiale medier. Matilda har en minimalistisk stil, med et rent skandinavisk preg. Hun inspirerer ikke bare på klesfronten, hun er også kjent for sitt flotte hår og ikoniske frisyrer.

Jobb og karriere 

I 2019 startet Matilda sitt eget klesmerk DjerfAvenue som fokuserer på kvinners former, og hun er svært opptatt av å bruke “vanlige” flotte damer i alle fasonger. Det er et svensk, ikke-sesongbasert, slitesterkt merke. I følge nettsiden er det laget av kjærlighet til vintage og de perfekte basic plaggene. Djerf Avenue ønsker å levere brikker som føles tidløse, og som vil vare for den selvsikre, elegante og avslappede personen på farten.  

“Djerf Avenue har alltid vært noe jeg har ønsket å bygge. Det har vært en drøm siden jeg var liten” – Matilda Djerf.

Matilda har vært åpen om at hun har slitt med spiseforstyrrelser, og er en forkjemper for dette tema. Hun deler åpent på Instragram til sine 1,2 millioner følgere om sine tanker og følelser rundt dette tema.

Dette er nok mye av grunnen til at Matilda er så opptatt av å fremme kvinners kropp og normalisere størrelse og «flows».  

Samboerskap 

Matilda bor sammen med sin kjæreste Rasmus og deres hund Rufus (hundetype). Ras (Rasmus) var med å starte klesmerke DjerfAvenue. De har vært sammen i flere år og virker til å være Matildas store kjærlighet. Han har vært fotografen hennes så  langt som tilbake i 2015 da de reiste verden rundt sammen.

Sommeren 2020 deler Matilda at hun har blitt gravid, men en ektopisk graviditet. Det vil si at det befruktede egget fester seg og utvikler seg utenfor livmoren, og barnet kan ikke overleve. Hun skriver på Instagram at hun hadde sterke smerter og at det hele var en veldig dramatisk opplevelse. Matilda mistet den høyre egglederen og måtte gjennom en tøff operasjon. Hun deler senere bilde av arr på magen og er åpen og ærlig om den tøffe tiden.

“After surgery I had a really hard time accepting my new scars, the first time I saw them I started crying hysterically. It just felt so off. I also had a hard time being in control of my past eating disorder. Feeling so unfamiliar in my own body made my mind ghosts pop up again.”

Matildas drømmehår

Matilda er som sagt kjent for sitt store flotte hår, og har inspirert tusenvis av jenter til å bringe tilbake banksa fra 90- tallet. Med sine tutorials viser hun frem frisyrer til alle anledninger.

På Matildas instagram og Youtube deler hun ofte kule frisyrer og videoer om hvordan du får fine fall og enkle oppsatser til både hverdag og fest. 

Følg oss på instagram for mer 🤎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.