SLADDER

“Alt du trenger å vite” om Isabel Raad

Isabel Raad har vært i rampelyset lenge. Helt fra hun spilte inn Paradise Hotel sesong 7 har hun vært et kjent fjes for de aller fleste. Det har vært en lang reise for Isabel, og hun har jobbet hardt for å komme der hun er i dag. Her er “alt du tenger å vite” om Isabel Raad.

Noen fakta om Isabel Raad 

Fullt navn: Isabel Shirog Raad. Hun byttet navn fra Shirog til Isabel dagen hun fylte 18 år, da hun ikke likte det tidligere navnet sitt.

Høyde: 1.59

Bosted: Grunerløkka

Opprinnelig fra: Norge, Isabel er født og oppvokst i Norge men er araber.

Bursdag / fødselsdato: 5. april 1994

Alder per dags dato: 27 år.

Stjernetegn: Væren

Videregående skole: Bryne videregående skole – idrettslinja 

Søsken: Sidra, Rami og Jasmine

Kjent fra: Paradise Hotel og vært tidligere blogger. Hun er i dag youtuber og influencer. 

Dyr: Hunden Gucci (Pomeranian)

Isabel Raads TV-karriere – blant annet Paradise Hotel, Skal vi danse og 71-grader Nord

Denne jenta er ikke redd for å vise seg fram på TV. Det virker som Isabel elsker å være i spotlighten, noe hun også kler veldig godt. Her er noen av programmene Isabel har vært med i opp igjennom årene:

❤︎ Paradise Hotel sesong 7

❤︎  Paradise Hotel sesong 10

❤︎ Skal vi danse i 2019

❤︎ 71 grader nord – Norges tøffeste kjendis

❤︎ Boligjakten sesong 9 – episode 1

❤︎ Isabel: hennes egen TV – serie på TV2. Sumo

❤︎ Debatten – NRK

Swipe for bilder

Romansen mellom Isabel og Jack

Som du kanskje har fått med deg har Isabel fått seg ny kjæreste. Isabel holdt Jack skjult fra offentligheten de første månedene, men bestemte seg etterhvert for å dele navn og bilder av sin nye flamme.

– Vi har datet nå en liten stund, og jeg har ikke delt noe om han tidligere. Det føles bare så sykt rett, og jeg er veldig stolt over ham. Også er det veldig rart når jeg deler hele livet mitt til vanlig å ikke dele en så stor del av livet mitt, sier Raad om saken i podcasten sin. 

Får mye kritikk for reising til Dubai midt i en pandemi

Jack og Isabel lar ikke pandemien stoppe dem fra å møtes. De har vært i både Dubai og Maldivene i lag og lever det luksuriøse livet som alle drømmer om. Selv om Isabel får mye kritikk av å reise stopper det henne ikke fra å fortsette. Hun har delt på Instagram at hun alltid tester seg opptil flere ganger når hun reiser tilbake til Norge igjen, og følger alltid karantene reglene.

Swipe for flere bilder av Isabel og Jack

– Jeg var åtte år da jeg ble mishandlet for første gang

Fra Isabel var seks måneder gammel har barnevernet vært en del av hennes liv. Isabel var bare åtte år da hun ble mishandlet for første gang, og fortsatte helt fram til hun var elleve år. Da bestemte hun seg for å ta saken i egne hender.

– Da jeg var elleve år hadde jeg fått så nok at jeg satt meg på trappen til barnevernet og ba om et nytt sted å bo. Da tok de meg på alvor, og jeg ble plassert i et beredskapshjem samme dag.

Det ble et nytt liv for Isabel. En normal familie, med koselige middager og leksehjelp var den nye hverdagen til jenta fra sørlandet. Likevel var ikke tenårene så lett for henne. Hun utviklet spiseforstyrrelser, var mye alene og følte seg ensom. Når hun var 17 år flyttet hun for seg selv og endret navnet sitt fra Shirog til Isabel.

– Jeg ville komme meg vekk fra den jeg egentlig var. Det var veldig riktig å kvitte seg med det navnet. Hver gang jeg hørte det dro det frem vonde minner.

Swipe for bilder av Isabel i tennårene

Shirog – jenta jeg en gang var 

“Jeg har egentlig aldri villet fortelle denne historien. Jeg vil ikke at noen skal synes synd på meg. Men nå som jeg har fått opplevelsene på avstand føles det riktig å dele mer av hvem jeg er og hva jeg kommer fra.” – Isabel

I 2018 lanserte Isabel sin første bok kalt Shirog. Boken handler om hvordan Shirog ble til Isabel, og alt som skjedde på veien. Livet til Isabel fram til hun ble 11 år var preget av vold, fattigdom, narkotikasalg, barnevernet, mishandling og voksne som sviktet, blant annet.

Isabel ønsker at boken kan hjelpe, inspirere og bidra til en litt lettere hverdag for de som kjenner seg igjen. Samtidig håper jeg at denne boken gjør at folk forstår meg bedre.

Kjøp boken til Isabel her

Suzy og Konny – Podcasten til Isabel Raad og Golnaz Khalil

“Kusinene og bestevenninnene Isabel Raad aka Suzy og Golnaz Khalil aka Konny forteller ALT ELLER INGENTING i denne åpenhjertige og ærlige podkasten. Her deles det fra livet, gutter, jobb, behind the scenes og drama – dette er podkasten for deg som er nysgjerrig på hvordan Suzy og Konny egentlig er bak tv-serien, bloggen og SOME.”

Sjekk ut podcasten deres på Spotify!

Som Isabel har sagt selv, ville lille Shirog aldri trodd hun skulle bli den hun er i dag. Isabel har nok gått igjennom mye de fleste av oss ikke kan forestille oss. Likevel lar ikke Isabel motstand og hat påvirke henne til å gjøre akkurat hva hun vil.

Hvem vil du vi skal skrive om neste gang? Let us know! Legg igjen en kommentar ❤︎

Husk å følg oss på Instagram ❤︎

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *