morsdagsgave.tips
LIVSSTIL,  Relasjoner

8 tips til morsdagsgave – som ikke tømmer lommeboka!

Foto: Unsplash / Tekst: Redaksjonen 

Er du usikker på hva du skal gi til moren din i morsdagsgave? Her er noen tips! Morsdagen er en fin dag hvor vi kan vise våre kjære mødre hvor mye vi setter pris på alt de gjør for oss og hvor mye vi elsker dem. Å gi en liten gave som takker for alt, er en fin ting å gjøre denne dagen. Vi gir deg 8 gode morsdagsgave tips, inkludert økonomiske tips selvfølgelig!

 

1. Ram inn et fint bilde av dere to

En superkoselig og ikke så dyr gave kan være å ramme inn et fint bilde av dere to. Dette er en morsdagsgave som viser mye kjærlighet og vekker fram et fint minne. Man trenger altså ikke å bruke mye penger for å vise mye kjærlighet!

morsdagsgave.tips

2. Et spesielt kaffekrus 

Lag et originalt og eget kaffekrus! Du kan for eksempel legge til et fint bilde av dere sammen, skrive noen fine ord eller bare skrive noe enkelt som: “Jeg elsker deg Mamma”, “Ha en fin dag Mamma”, “God morgen Mamma” eller lignende. Her kan man være kreativ og legge til humor om du vil gi moren din en god latter om morgenen.

Les også: Gave til kjæresten – dette kan du gi som årets valetine gave

3. En oppsummering av fine minner i bilder

Har du uendelige mange fine minner med moren din som du ønsker å samle på ett sted? Lag en bildekalender eller fotobok. Dette kan du lage og bestille på nett, eller du kan prøve å lage en hjemmelaget kalender eller fotobok. Har du et spesielt fint bilde, kan det være koselig å få det på et lerret, som man kan henge opp hjemme på veggen.

 

4. Finn på noe sammen  

En morsdagsgave trenger ikke bare å komme i gavepapir, en fin gave kan også være å finne på noe hyggelig sammen. Å dra på kino sammen, spille minigolf, dra på teater eller spille bowling er eksempler på noen aktiviteter man kan gjøre sammen. Det er fint å kunne få litt mor og datter kvalitetstid sammen.

Les også: Oppskrift på deilige lussekatter 

 

5. Blomster eller planter

Hvilke mødre blir vel ikke glad for litt ekstra pynt i huset? Noen fine blomster eller planter er en klassiker, men fortsatt en fin morsdagsgave å få. Det finnes uansett mange kule og ulike planeter å velge mellom! Hva med en kul ananas plante?

Morsdagsgave.tips

 

6. Kuponger: tjenester til gode

Om økonomien ikke helt strekker til, men du ønsker fortsatt å gi moren din noe hun trenger eller setter pris på kan du lage kuponger til henne hvor du tilbyr ulike tjenester. Kuponger kan for eksempel være at du tømmer oppvaskmaskinen for henne, gir henne skuldermassasje eller går ut med søpla.

 

7. Server frokost på senga eller lag en deilig middag

Overrask moren din med en deilig luksus frokost på senga! Kjøp inn det beste hun vet til frokost, lag en god smoothie, stek noen egg og bare la henne leve det kongelige livet, det er jo tross alt morsdag. Om ikke frokost er det rette element, kan du heller lage en god middag. La henne slappe av og lene seg tilbake med et glass vin foran TVen, mens du står på kjøkkenet og mekker digg mat. Om du føler deg ekstra sjenerøs kan du kjøre både frokost på senga og middag.

 

8. Skriv noen fine ord 

Et annet økonomisk tips kan være så enkelt som å lage et kort til henne. Skriv noen fine ord, fortell henne hvor mye du setter pris på alt hun har gjør for deg eller  skriv om alle de fine minnene dere har hatt sammen. Et slikt kort betyr mer enn du tror, og det er en veldig fin morsdagsgave.

Håper du fikk noen gode idéer til hva du kan gi til din kjære mor. 

Hva skal du kjøpe i morsdagsgave? Legg gjerne igjen en kommentar, og følg oss på sosiale medier: Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *