Tigerstaden

#2 – Tinderdates – Kan vi jenter ha sex uten å få følelser?

Det er torsdag, snart helg, jeg sveiper på tinder, for det meste til venstre. Jeg vet ikke hva jeg vil med det egentlig. Bekreftelse kanskje? Eller bare en jeg kan møte og ha casual sex med, eller noe jeg ikke tør å si høyt, en kjæreste. Jeg spør meg selv, kan jenter egentlig ha sex på samme måte som gutter? Eller ligger det rett og slett i oss, det å få mer følelser når vi deler noe så intimt som sex?

Mitt navn er Amanda Winter. Jeg er i midten av tyveårene og singel. Etter å ha vært i seks forhold og både kysset og datet flere gutter enn jeg kan huske, prøver jeg fortsatt å bli klok på hva jeg vil ha. Jeg er en kjærestejente som elsker å være singel. Og det kan til tider være ganske komplisert.

Jeg sitter på favoritt kafeen min Oslo Raw med venninnen min Hermine. Hun er over gjennomsnittet pen og er ekstra glad i meg om dagen fordi jeg har spleiset hun med kompisen min. Hun klyper meg i armen akkurat idet jeg nipper til en mindre varm og altfor søt chai latte. Jeg titter opp og ser de mørke krøllene som jeg for over et halvt år siden daglig gredde gjennom med fingrene mine. Brunsvarte krøller som ligger perfekt bak i nakken. Ja, han var over gjennomsnittet opptatt av utseende, tok ansiktsmaske oftere enn meg og spiste sjeldent middag på grunn av modell-jobbene sine, men når det er sagt – herregud så bra sexen var!

Mr. Modell var min første tinderdate etter jeg flyttet til Oslo. Jeg husker jeg var super nervøs, jeg ringte flere venninner og holdt til og med på å avlyse et par ganger. Jeg likte han med en gang jeg så han, og på hadekysset han ga meg virket det gjensidig. Det tok ikke lang tid før han sendte melding og ville møtes igjen. Var det så enkelt? Skulle jeg virkelig møte Mr. Dreamy på første tinderdate? Han er en av de guttene som ser deg dypt inn i øynene og kysser deg så du blir skjelven i knærne. Han er snart jurist, har fin leilighet, er farlig kjekk og ekspert på å få meg til å føle meg fantastisk! Han kysser deg på pannen og sier han trenger deg og nevner deg alltid i fremtidsplanene sine. Problemet er bare at han en dag sier han ikke ønsker å bli sammen med en jente han har møtt på tinder.

Vi hadde datet i tre måneder, det var Valentines day så vi hadde laget middag og sett film. Vi hadde akkurat hatt sex, og mens jeg ligger der på brystet hans glipper det ut av meg «Vil du møte vennene mine i morgen?» Jeg husker jeg ble varm i ansiktet. Han svarer ikke, og jeg setter meg opp i sengen. Han klarer fortsatt ikke si noe, og jeg skjønner hvor dette ender. Jeg pakker sakene mine, lar tannbørsten være og like før jeg er på vei ut døren sier han, “jeg kan ikke bli sammen med noen jeg har møtt på tinder.» Tårene presser på, og jeg kjenner magen knyte seg. Nå tenker du kanskje jeg er litt for hard, men jeg har møtt sånne gutter før, og tro meg, de er “bad news”. I det jeg lukker døren bak meg, tenker jeg “håper aldri jeg ser han igjen.” Og jeg hadde rett. Helt til i dag.

It is both a blessing, 

And a curse, 

To feel everything, 

So very deeply

Jeg skjønner jo at det ikke bare var dette som var grunnen, at han møtte meg på tinder. Hvis han faktisk hadde likt meg godt hadde det sikkert ikke vært noe problem. Tydeligvis kan ikke jenter alltid bare ha sex uten å få følelser, i hvert fall ikke jeg. Er tinder bare et sted man bruker for å ha tilfeldig sex? Jaa? Man skulle jo ønske man møtte sin fremtidig mann på butikken med singelkurven til Coopextra i hånden, men sånt skjer bare på film. Gjør det ikke? Uansett, der er han, med sin nye kjæreste, og jeg undrer som jeg alltid gjør, hvorfor ikke meg? 

Love Amanda ❤︎

Følg meg på instagram 💋

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *