Tigerstaden

#13 – Mr. Right or Mr. Right right now?

Hvis du måtte gifte deg med den siste personen du kysset, ville du blitt lykkelig da? Noen mennesker er ment for å forelske seg i hverandre, men ikke meningen å være sammen for alltid. Mr. perfect er kanskje en av de personene jeg skal møte å forelske meg i, men som jeg aldri skal leve med. Jeg lurer på, hvis det virker for bra til å være sant, så er det kanskje det? Og er det sånn at alle bekymrer seg for fremtiden? Jeg skulle ønske jeg var flinkere til å leve i nuet og bare nyte øyeblikkene.

Mitt navn er Amanda Winter. Jeg er i midten av tyveårene og singel. Etter å ha vært i seks forhold og både kysset og datet fler enn jeg kan huske, prøver jeg fortsatt å bli klok på hva jeg vil ha. Jeg er en kjærestejente som elsker å være singel. Og det kan til tider være ganske komplisert.

Jeg ser på solnedgangen som gjør himmelen rosa, rød og orange. Kommer jeg noen gang til å se en så vakker solnedgang igjen? Han lar meg få prøve å styre flyet, og jeg føler jeg er med i en film.

Jeg kjenner et voldsomt sug i magen. Jeg vet ikke om det er fordi jeg ser på Mr. Perfect og mister pusten, eller om det er fordi han svinger flyet. Han tøffer seg litt nå, det merker jeg. Han er pilot, med sitt eget fly. Jeg smiler når jeg ser på han, han er sykt kjekk der han sitter å smiler lurt og svinger så så det kiler i magen. Jeg ler og tar meg til ansiktet i det vi kjører over vakre Oslo i over 200 km/t. Jeg ser på solnedgangen som gjør himmelen rosa, rød og orange. Kommer jeg noen gang til å se en så vakker solnedgang igjen? Han lar meg få prøve å styre flyet, og jeg føler jeg er med i en film. En blanding av Pearl Harbour og en romantisk Fifty Shades.  Jeg svinger litt og skriker i det suget i magen kommer igjen. Vi ler skikkelig, han stryker meg i håret og smiler.

År, elskere og glass med vin det er ting vi aldri skal telle

Etter flyturen drar vi hjem til meg. Jeg elsker måten han ser på meg på og hvordan alt virker så lett. Han åpner en vin og jeg setter meg i armkroken hans. Vi spiser middag og ser en film. Jeg er en blanding av supergira og avslappet, som om det å sitte her ved siden av han er det mest naturlige i hele verden. År, elskere og glass med vin det er ting vi aldri skal telle, tenker jeg for meg selv idet jeg tar en sipp, lener meg over han og gir han et kyss. Jeg liker hvordan han får meg til å føle, så nå skal jeg nyte denne tiden uten å overtenke, bare sveve med og kose meg, så får tiden vise.

I dag leste jeg “De som overtenker, er også de som over-elsker.” Og den følte jeg. Uansett hvor mye jeg prøver å unngå det, så er jeg en overtenker. Det er noe jeg bare må innse og leve med. Det er en uke siden jeg var med i småflyet å så Oslo fra himmelen og jeg har ikke sett han siden. Han virket for bra til å være sant, og jeg finner unnskyldninger for å skjerme hjertet mitt. Jeg har brukt noen år, men jeg elsker virkelig meg selv og jeg er redd for å få hjertet mitt knust, men jeg vet nå at det kun vil bøye seg når noen prøver å knuse det. Samtidig liker jeg følelsen av å føle mye. Akkurat som om jeg lever av kjærlighetssorg.

Mr. Perfekt virker ikke like perfekt som jeg først trodde. Han liker meg, det vet jeg, men han virker mindre voksen og til tider litt umoden. Det har blitt et spill, noe jeg pleier å være god til, men jeg hadde ikke forventet det. Jeg er pen og jeg er smart. Jeg er et catch og jeg er lei av å spille spillet. Jeg vil ha det enkelt, lett, slik det var i flyet. Jeg liker han, han liker meg. Pang! Det er aldri så enkelt, jeg vet jo det. Derfor må jeg slutte å tenke så langsiktig og heller nyte hver dag. Ingen vet hva som skjer i morgen. Hvis verden går under om noen dager, er jeg glad jeg har levd og kost meg hvert minutt, istedenfor å bekymre meg om Mr. Perfekt liker meg neste uke.

Hvis jeg måtte gifte meg med den siste personen jeg kysset, ville jeg blitt lykkelig da?

Jeg setter meg i bilen til Emilia. Hun er den beste hobbypsykologen jeg vet om. Hun sier alltid de riktige tingene og får meg til å føle meg bra. Kanskje jeg er for kravstor, men jeg vil jo ha noen som er gal etter meg. Er det for mye å be om? Hvis jeg måtte gifte meg med den siste personen jeg kysset, ville jeg blitt lykkelig da? Jeg lar tankene sveve. Jeg spør Emilia om det samme spørsmålet. Vi ler i kor i det jeg kommer på hvem det er. «Det hadde blitt et interessant liv», sier jeg, «men et veldig morsomt liv,» ler hun og rister oppgitt på hodet av seg selv.

“Noen klemmer er verdt å vente på, og om ikke annet fikk du deg hvertfall en sykt kul flytur.”

Emilia sier jeg må ha is i magen og være casual cool. “Noen klemmer er verdt å vente på, og om ikke annet fikk du deg hvertfall en sykt kul flytur.”, sier hun. Jeg smiler lurt, og innser at jeg skal slutte å overtenke. Det som skjer, det skjer. Emilia setter musikken på full guffe i bilen og vi synger for full hals. Jeg tar hode ut av vinduet og kjenner vårvinden ta tak i håret mitt. Det er lenge siden jeg har følt meg så fri. Uansett hva det blir til med Mr. Perfekt har jeg hvertfall opplevd en perfekt date. Den kommer jeg til å leve på lenge. Når jeg om noen år sitter med barna mine på fanget og hører på en masete ektemann, skal jeg drømme meg tilbake til daten med piloten og den vakre himmelen.

UPDATE: Jeg får tilsendt en Jodel og en annen vennine kan bekrefte det samme. Det går rykter at det er en pilot i Oslo som tar med jenter på flydate. Tidenes sjekketriks, men seriøøøøst, er noen gutter virkelig så fake? Hadde ikke trodd han var en fuckboy! Apropo fuckboy. Mitt nyeste prosjekt. Jeg har bestemt meg for å gå på date med naboen som er tidenes fuckboy. Dette kan bli spennende.

Love Amanda ❤︎ 

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *