10 Red Flags Celeb
LIVSSTIL,  Relasjoner

10 red flags du bør se etter når du dater

Det er viktig at du vet at du fortjener det beste. Red flags kan dukke opp gjennom hele dating perioden og det er bra å være oppmerksom på de aller værste. Alle har “ulike” red flags, men noen er etter vår mening obligatoriske. Det kan ta noen år før du forstår hva du trenger, siden dette ofte er en prosess og handler om å lære seg selv å kjenne. Elsk deg selv før du elsker noen andre. Klisje, men sant.

Du føler kanskje at du fortjener mindre enn du egentlig gjør, noe som ofte fører til at du finner noen som gir deg mindre enn det du faktisk trenger.

Har du dårlig selvtillit kan du fort ende opp med mye dårlig. Du føler kanskje at du fortjener mindre enn du egentlig gjør, noe som ofte fører til at du finner noen som gir deg mindre enn det du faktisk trenger. Du kan helt fint elske noen andre, men det er vanskelig for deg å forstå at noen faktisk elsker deg, og det burde ingen føle på.

Disse red flags kan handle om hvilket som helst kjønnsidentitet, men her skriver jeg “han”.
1. Snakker stygt om sin tidligere ex

Det er ikke et godt tegn hvis han snakker stygt om kvinner eller om sin tidligere ex. Man har lov til å ikke like eksen sin, men å snakke så stygt om noen er en annen ting. Enten så har han ikke respekt for det motsatte kjønn, eller så er han fortsatt forelsket i eksen. Uansett, løp.

2. Bruker altfor lang tid på å svare deg

Det er helt greit at man bruker tid på å svare noen, er man opptatt så er man opptatt, men har dere hengt sammen en stund fortjener du noen som svarer deg. Spør du han om å finne på noe og du ikke får svar på flere timer, kanskje til og med går det en dag eller to, vil det gjøre deg usikker. Under de timene har tankene dine spunnet ut av kontroll og du bruker mer energi på det enn å faktisk kose deg med andre ting. Det er supert hvis du har et avslappet forhold til dette, men for mange så gir det mye usikkerhet. Skjer dette hver gang så er det faktisk ikke greit. Det handler om respekt.

Girl
3. Prioriterer deg ikke

Prioritering er viktig i et forhold og i dating. Det trenger ikke å bety at du skal være med han hver dag, hele tiden, men at han prioriterer med å sette av litt tid til deg. Hvis han aldri spør om å finne på noe? Red flag. Hvis dere snakker om å finne på noe en dag, men han følger aldri opp? Red flag. Hvis han skal reise bort en helg eller i en uke og ikke prioriterer å se deg før han drar? Red flag. Hvis dere har avtalt om å finne på noe, men han avlyser på grunn av venner? Red flag.

Dette skaper mye usikkerhet for deg og du vil føle deg nedfor til slutt. Gjør han dette hele tiden er det ikke vits å tro at det endrer seg. Enten så må du sette ned foten og fortelle han hva du trenger eller så må du la han gå. Du har bedre ting å gjøre enn å bekymre deg over om han vil være med deg eller ikke.

4. Gir deg skyldfølelse

Det skriker toxic, så hold deg unna.

De som klarer å gi andre skyldfølelse, har mye makt. Det at man ikke klarer å se andres følelser eller meninger er ikke bra. Gir han deg skyldfølelse for at du drar ut med vennene dine, eller du skal være med familien din, da er han ikke personen for deg, eller for noen egentlig. Det skriker toxic, så hold deg unna.

5. Ingen ambisjoner

En person uten ambisjoner er turn-off. Det betyr ikke at du eller han skal vite 100% hva dere vil gjøre i livet, men det at man prøver, eller har noen tanker og mål rundt det, er viktig. Finner du noen som ikke vil gå på skole, ikke vil ha jobb, ikke vil flytte ut av foreldrene sine, ja, da har du funnet deg en latsabb. I fremtiden vil det bare gi deg frustrasjon og det er ikke verdt det. Det er vanskelig å endre noen. Fokuser heller på deg selv.

6. Gjør aldri noe for deg

Når man dater forventer man kanskje ikke så mye i starten, og det er helt greit. Men, når man har opplevd å date noen som gjør ting for deg som; lager mat til deg, følger deg hjem, gir deg komplimenter, husker på hva du liker og ikke liker, vasker leiligheten før du kommer, kjøper ting som kaffe eller blomstrer til deg, ser på filmen du vil se på, uansett hvor smått det er, da er det vanskelig å gå tilbake. Det høres jo og så lite og innlysende ut?? Men, utrolig nok er det mange som ikke gjør slike ting.

Alle fortjener å være med noen som er snill og vil at du skal ha det bra. På samme måte som at du gjør ting for han fordi du vil at han skal ha det bra. Ender du opp med noen aldri gjør noe for deg, kan det eventuelt bli noe som ordentlig tærer på følelsene dine.

Love
7. Alltid på mobilen

Man kan og få dårlig selvfølelse av det til slutt, og tenke at han ikke er interessert i deg. 

Jeg var en gang med en gutt som alltid var på mobilen. En gang var han på mobilen sin lenge, la den fra seg for å så ta den opp igjen etter 1 minutt. Det var da jeg tenkte “dette gidder jeg ikke mer”. At du må sende en melding til noen, eller vil innom Instagram er jo noe alle gjør, men det er vanskelig å ha en samtale med noen som er på mobilen sin. Man kan og få dårlig selvfølelse av det til slutt, og tenke at han ikke er interessert i deg. Burde du da være interessert i han? Svaret er nei. Finn deg noen som lever i nuet, og som ser deg i øynene når du snakker til han. Det fortjener du.

8. Blir fort defensiv

Opplever du at han blir svært defensiv hvis du åpner opp om ting du ønsker var litt annerledes mellom dere to? Eller forteller om at du ble lei deg for noe han sa? Eller hvis du spør han hvem han var med i helgen? Red flag. Finn deg noen som er åpne, tolerante og kan si unnskyld.

9. Uhøflig mot servicemedarbeidere

“Jeg kunne aldri tenkt meg å være med en som er frekk mot servitører…”

Vanlig høflighet er viktig og det sier mye om en person. Jeg kunne aldri tenkt meg å være med en som er frekk mot servitører, bartendere, eller folk bak kassen, og det burde ikke du heller!

10. Sjalusi

Alle har en form for sjalusi og det finnes ulike nivåer. Finn ut hva du orker å tolerere og ikke. Likevel, havner alle kvelder med krangling på grunn av du snakket med noen, eller humøret skifter hver gang man nevner noen andre, eller det værste- du får ikke lov å ha venner av det motsatte kjønn (eller samme kjønn), da er det et stort red flag. Ingen skal bestemme over deg eller hindre deg i å leve ditt eget liv. Stoler han ikke på deg når han ikke har noe grunn til det, da er det ikke ditt problem.

Red Flags

Har du noen red flags som vi ikke har listet opp? Del gjerne!

Husk å følg oss på Instagram 🔥

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *