Inspirasjon,  Lookbooks,  MOTE

ANNAIS x NA-KD – Fra deilige duse farger til rocka denim i ny kolleksjon

Den norske bloggeren og influenseren Anna Edwin (25), også kjent som Annais, har sammen med NA-KD laget en nydelig kolleksjon bestående av blant annet denim plagg i duse og behagelige farger. Dette er en komfortabel kolleksjon, laget av en jente med sans for mote. NA-KD selv beskriver kolleksjonen som «a new collection remaining the denim classics with innovative design» – noe vi er helt enige i. Sammen med NA-KD har Annais gjort de klassiske denim plaggene spennende, men nye farger og fasonger som vi har forelsket oss helt i. 

PS: Den blå denim kjolen er en must-have denne våren! 

Les også: Erica Kvam x NA-KD – Swimwear kolleksjon 2020

Hele kolleksjonen kan shoppes her: https://www.na-kd.com/en/campaigns/anna-edwin-x-na-kd 

Hva synes du? Legg igjen en kommentar! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *