Internasjonalt,  SLADDER

Justin hiver seg på trenden og live streamer med en tilfeldig fan på Instagram

Flere og flere kjendiser hiver seg på denne trenden. De inviterer tilfeldige (heldige) fans til å bli med på en direktesending på Instagram. Denne jenta fra San Diego i California hadde tunga rett i munnen når hun live streamet med superkjendisen Justin Bieber i gode tre minutter foran flere hundre tusen mennesker.

I live streamen snakker de om den nye hverdagen nå som korona viruset herjer over verden, og Justins nyeste serie oppdagelse “Tiger King” (som også kan streames på Netflix i norge). 

Les også: Justin Biebers’ «Sorry» og Selena Gomez’s «Loose You to Love Me» har blitt til én sang – hør den her

Litt kleint ble det på slutten når Justin avslutter samtalen med å si “Talk to you later”, legger på, og innrømmer foran resten av seerne at det var rart å si, siden de aldri kommer til å snakkes igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *