spøremmaogemil
LIVSSTIL,  Relasjoner,  Spør Celeb

Spør Celeb – «Kjæresten min henger regelmessig med en annen jente»

Hei Emma!

Jeg håper dere kan hjelpe meg, for det er en ting jeg bare må få ut angående kjæresten min. Jeg er skikkelig sjalu nå, selv om jeg stoler fullt og helt på han. For tiden er han veldig mye med en annen jente som jeg ikke tåler. Hun er veldig pen og populær, dvs veldig godt likt av guttene. For en liten stund siden var hun og fem andre gutter (eh, ok…) på en hytte på Bjorli. De hadde bada i stamp og snøbada, og jeg fikk vite av en av guttene som var der at hun hadde tatt av seg bikinitoppen. Kjæresten min hadde snudd seg bort i respekt for meg, men jeg er så redd for at hun en dag skal gjøre noe han ikke kan motstå! Hjelp meg, hva kan jeg gjøre for at det ikke skjer?

Jente 15

Hei jente 15!

Hei, og takk for spørsmålet ditt. Dette var en tricky situasjon og jeg forstår veldig godt at du blir sjalu når du hører at denne jenten kastet bikinien sin foran kjæresten din. Det at kjæresten din snudde seg vekk er veldig positivt og ut i fra denne hendelsen alene virker det ikke som du har noe å bekymre deg for. Kjæresten din er jo til å stole på! Jeg tror du burde unngå å snakke eller ta opp dette med jenta, rett og slett fordi jeg tror at det kan backfire. Hev deg heller over situasjonen og jenta, og vær heller en ekstra bra kjæreste i tiden fremover. Hvis han hvor bra du er, og hvorfor det lønner seg å være sammen med akkurat deg. Det er heller ikke sikkert at kjæresten din liker denne pene jenta, så kanskje du ikke har noe å bekymre deg for i det hele tatt? Jeg tror ikke det. Han er jo sammen med deg for en grunn, ikke glem det 🙂

Emma

 

Har du spørsmål til Emma og/eller Emil? Legg igjen en kommentar eller send oss en mail! 

– Følg Celeb.no på Snapchat for eksklusivt innhold og daglig underholdning – 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *