he-he-he,  I-R-L

He-he-he #1 – Bæsj i tre og stalking av lærer gone wrong

– Ukens sykeste historie – 
Bæsj på hyttetur
 

For noen uker siden var jeg med venninnen min og familien hennes på hyttetur. Jeg har alltid synes at det å bæsje og lage lukt på andres doer er litt pinlig, så jeg hadde gruet meg litt til jeg måtte gjøre nr 2. Etter å ha hold meg i to dager snek jeg meg ut av rommet en natt for å gjøre mitt på toalettet. På hytten hadde de en spesiell do, en brenndo der man skal putte nedi noe som ligner på et gigantisk kaffefilter og gjøre fra seg i denne. Deretter skal man lukke lokket på toalettet slik kaffefilteret med alt oppi havner ned i ovnen og brennes opp. En simpel sak, egentlig, men det ble ikke sann for meg. 

 

Etter å ha gjort mitt, oppi kaffefilteret som jeg hadde fått beskjed om ville ikke kaffefilteret (med min bæsj i) dette ned i ovnen. Jeg trykket på brennknappen flere ganger, men til ingen nytte, bæsjen lå der i kaffefilteret sitt, selv om jeg fulgte instruksene jeg hadde fått av faren til venninnen min. Jeg bestemte meg derfor for å plukke opp kaffefilteret med bæsjen min og alt bæsjepapiret for å kaste det ute. Det var ganske mørkt, men jeg sørget for å kaste det godt ut i skogen, før jeg sprang  inn igjen, vasket hendene og la meg til å sove. 

 

Problem løst. Trodde jeg. Dagen etter, når jeg våknet og gikk ut på stuen så jeg kaffefilteret og bæsjen min hengende i et tre. Ingen kommenterte det, men noe i meg sa at ALLE hadde fått det med seg, og visste hvem syndebukken var. Det hele endte med at vi kjørte hjem igjen fra hytten, med bæsjen fortsatt hengende i treet. Jeg fikk så my angst av dette, at jeg tre uker senere kjærte ens ærend tilbake til hytten for å fjernet både bæsjen, papiret og kaffefilteret fra treet.

 

Innsendt av Anonym 19år

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *